sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

özelliklede evlenince insanlar daha ayrı bi değişiyor sanki. benim çevremde öle olan çok oldu. sende de öle olan var mı.

benim çevremde genelde benim gibi geç evlenenler,yada evlenemeyenler war,onu farkedemedim,hatta 2.ye evlenenler var
yada evliyken tanışmışım
bi arkadaş evlendi yeni o bekarkende atardı bol keseden şimdide baktım değişmemiş:))

benim öle lise de atıcı bi arkadaşım vardı. zamanla alışmıştım bende onun dediklerinden emin olamıodum bi türlü. birde bi arkadaşım var evlenince değişti dediğim. evlenince atıcı oldu sanki. sanki diorum gerçeği bilemem sonuçta. o arkadaşıma da inanmıyorum fazla :)

chosy ne yemek yapmalı. hafif bildiğin ne var

ya biz konuşurken arkadaş aradı,o sırada eşimde yemek hazırladı,ben bi daha giremedim tv filan
yemek de yemişsiznidir artık die düşünüyorum:)
benim bildiğim en hafif yemek kahvaltııı:)

merhabalarr kızlarr nasılsınızz ? chosy bugün 10 günüm anacım sen ne zaman kan verdin 12. gündemi 14 temi ?:26: gerçi verip vermemektede kararsızım ama beklemekte zor

ya biz konuşurken arkadaş aradı,o sırada eşimde yemek hazırladı,ben bi daha giremedim tv filan
yemek de yemişsiznidir artık die düşünüyorum:)
benim bildiğim en hafif yemek kahvaltııı:)

çok doğruuu hem hafif hem pratik

merhabalarr kızlarr nasılsınızz ? chosy bugün 10 günüm anacım sen ne zaman kan verdin 12. gündemi 14 temi ?:26: gerçi verip vermemektede kararsızım ama beklemekte zor

12.gün verdim,dr adete kadar bekleyip stres olma,varsa zaten belli olur dedi
bence biran önce öğren,beklemek daha zor walla,tabi sen bilirsin de:)))

12.gün verdim,dr adete kadar bekleyip stres olma,varsa zaten belli olur dedi
bence biran önce öğren,beklemek daha zor walla,tabi sen bilirsin de:)))

bugün 12 .günüm merak etmiyo değilim ama bugün bitti artık ancak pazartesi baktırabilirim pazarteside 14 .günüm oluyor yani eğer bişey yoksa regl belirtilerim başlar .. :18:

bugün 12 .günüm merak etmiyo değilim ama bugün bitti artık ancak pazartesi baktırabilirim pazarteside 14 .günüm oluyor yani eğer bişey yoksa regl belirtilerim başlar .. :18:

onlar başlasada regl olacağını göstermiyoki,benimde karnım ağrıdı,göğüslerim şişti
inşallah Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler alırsın:))

onlar başlasada regl olacağını göstermiyoki,benimde karnım ağrıdı,göğüslerim şişti
inşallah Allahım hayırlısıyla hayırlı haberler alırsın:))

inşALLAH dediğin gibi olur canım çünkü regl belirtilerim başladı henüz bişey yok ama alt karnım nasıl şiş ara ara ağrılar giriyor..daha erken reglim 1 yada 2 si gibi olması lazım sinirlerim çok bozuk sanada olmuşmuydu o kadar gerginimki dün tutamadım kendimi ağladım bi sürü kızdım sonra kendime ..

kıs ağlama dur,oldu banada reglime 4-5 gün kala filan 2 gün sürdü,sora kesildi
inşallah seninde öledir:)

cumartesi günü kan verdim değer 2 çıktı yani gebelik yok, bugün regl günüm bekliyorum henüz gelen bişey de yok ..

bekle bakalım. 2 olsa ben umutlanırdım gene. söktürücü falan içme bence. adetini kendiliğinden bekle

bu arada sayın stresçiler. gene çok stresli bi gün geçirdim.olaki bu ay hamileysem bu kayıtlara geçsin. stresim öle böle değildi yani.

chosy cim geldin mi. bana da konuşcak birileri lzım. düzensiz oluyorum ya belli değil. cuma olabilir, ctesi yada pazar olabilir. bu arada ben dayanamadım gebelik testi yaptım. çok çok silik bişi çktı. gölge gibi. siliğin siliği öle diyeyim

ay bu arada ben bugün ne kahvaltı yaptım. stresten sıkıntıdan ne öle yemeği yedim. hala duruyorum. sadece öğlen bi kaç parça biskivi yemişitm

geldim ama gidicem
hastayım galiba,gözlerim kapanıyo,bacaklarım belim ağrıyo,çok fena
kıs war galiba çok sevindim
ben kan testinden sora yaptım idrar testi o zaman bile seninki gibi silik çıktı
kanda baktırmasam anlamazdım bile:)))
üstelik adet günümdü:))

Son düzenleme:
ay bu arada ben bugün ne kahvaltı yaptım. stresten sıkıntıdan ne öle yemeği yedim. hala duruyorum. sadece öğlen bi kaç parça biskivi yemişitm
bende bende walla yiyemiyom hiç bişe
ben uzanıym biraz,gelebilirsem gelirim sora

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…