bugün devlete gittim test için. orda kalp atışı var dedi ama dinletmedi. özeldeki randevumu cumaya almıştım hemen sonuç çıkmaz diye. cuma artık dinlerim. ama bi arkadaş 3 aylık olana kadar dinletmiolar sadece doktor atıyor dio dedi. doğrumuki
Bende her ay stresle test yapıyorum ama yok,adet günlerim gayet düzenli,merakımdan doktora gittim,rahim duvarında 3 santim miyom çıktı,aldırmam gerekiyormuş,gerildim;(( insanların hani yokmu bebek sorusundan nefret geldi,olduda ben yapmadım sanki,
walla benimki daha 3 aylık değildi,ama çok kısa dinletti,ama forumlarda karşılaştım ben kalp atışını gördük yazmışlar,ama dinleyende çok war,dra göre değişiyo heralde
zaten sesini duymadanda görebiliyosun hareketini ekranda
çok şükür warmış kalp atışı:)))bunuda atlattın:))
Allah hepimize devamını göstersin inşallah
selam kızlar bizede dün nasip oldu kalp atışlarını görmek duymak..kalp atışını çok kısa duyduk çünkü ısı artımı olduğundan bebeğe zararı varmış.doktorum hastam çok ısrarcı olmadığı müddetçe dinletmem dedi.zaten ekranda pıt pıt attığını görüyorsunuz.Rabbim dileyen cümlesine hayırla nasip etsin..
hayırlı olsun canım, Rabbim devamını gösterir inşallah hepimize
anne olmak isteyen herkese tattırır bu duyguyu inşallah..
ben de korunuyoduk hamile kaldım diyenlerden nefret ediyorum. daha istemiyordum yanlışlıkla oldu demiyorlar mı bir de
bi de eskiden çok yakın olduğum bir arkadaşım telefonda beceremediniz bir türlü demez mi?
bi arkadadaşım da bi ara arayıp hamilelik haberleri veriyordu
of of hemen hamile kalanlar bunu başarı olarak görüyorlar. sanki Allah vermiyor o canı
bizim de 1 yılı geçti olmadı. eşime bakıldı ve spermlerde sorun çıktı
bazen diyorum keşke bende sorun olsaydı herkese söylerdim en azından sesleri kesilirdi
chosy bi varsın bi yoksun :)
naptın hazırlıklarını yapıo musun.
beni sinir ettiler moralim bozuk ya. off
senn az kalmış doğuma. hazırlıklarını yaptın mı. ne aldın ne sattın :)
çok güzel bir topik olmuş ,herkes aynı süreçleri yaşıyor işte.
Bende kimlerden neler neler duydum,neleri içime attım,gecelerce ağladım.Şubatta dondurulmuşlarla 2. tüp bebek denememizi yapıcaz.Artık herkes biliyor üstelik.Umarım burdan güzel haberi veririm,bana burun kıvırmayacağını bildiğim sizlere :)
çok güzel bir topik olmuş ,herkes aynı süreçleri yaşıyor işte.
Bende kimlerden neler neler duydum,neleri içime attım,gecelerce ağladım.Şubatta dondurulmuşlarla 2. tüp bebek denememizi yapıcaz.Artık herkes biliyor üstelik.Umarım burdan güzel haberi veririm,bana burun kıvırmayacağını bildiğim sizlere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?