sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

walla benimki daha 3 aylık değildi,ama çok kısa dinletti,ama forumlarda karşılaştım ben kalp atışını gördük yazmışlar,ama dinleyende çok war,dra göre değişiyo heralde
zaten sesini duymadanda görebiliyosun hareketini ekranda
çok şükür warmış kalp atışı:)))bunuda atlattın:))
Allah hepimize devamını göstersin inşallah

gerilme sakın...benim de benzer olayım vardı...rahim ağzında polip vardı ve ben de cok gerilmiştim...
sonra alındı hemen oldu bitti ertesi gün calışmaya bile gittim...sonrasında kendimi cok daha iyi hissettim,
rahimin rahatladığını hissettim...hemen ertesi ay klomen verdi doktor...ve sonuc 'sadece' biokimyasal gebelik oldu...doktor bile cok şaşırdı, valla olmuş ama maalesef düşmüş dedi...
üzülmüş olsam da cok, gebelik adına ufak da olsa bir gelişme olabildiği için sevindik eşimle...

eminim aldırınca daha iyi olacaksın ve inş hamile kalacaksın

meraba kızlar bende yeni üye oldum 2 ıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bebiş olmadı tavsiyeleriniz neler

selam kızlar bizede dün nasip oldu kalp atışlarını görmek duymak..kalp atışını çok kısa duyduk çünkü ısı artımı olduğundan bebeğe zararı varmış.doktorum hastam çok ısrarcı olmadığı müddetçe dinletmem dedi.zaten ekranda pıt pıt attığını görüyorsunuz.Rabbim dileyen cümlesine hayırla nasip etsin..

hayırlı olsun canım, Rabbim devamını gösterir inşallah hepimize
anne olmak isteyen herkese tattırır bu duyguyu inşallah..

hayırlı olsun canım, Rabbim devamını gösterir inşallah hepimize
anne olmak isteyen herkese tattırır bu duyguyu inşallah..

Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim dileyen herkese hayırla nasip etsin..bizide kavuştursun:)

ben de korunuyoduk hamile kaldım diyenlerden nefret ediyorum. daha istemiyordum yanlışlıkla oldu demiyorlar mı bir de

bi de eskiden çok yakın olduğum bir arkadaşım telefonda beceremediniz bir türlü demez mi?

bi arkadadaşım da bi ara arayıp hamilelik haberleri veriyordu

of of hemen hamile kalanlar bunu başarı olarak görüyorlar. sanki Allah vermiyor o canı

bizim de 1 yılı geçti olmadı. eşime bakıldı ve spermlerde sorun çıktı

bazen diyorum keşke bende sorun olsaydı herkese söylerdim en azından sesleri kesilirdi

bende o şaşıranlara şaşırıyorum, yani bu işi yapıyosan o risk her zaman war:)
neden eşinde olduunu söleyemiyosun ki?
bide problem neymiş?

chosy bi varsın bi yoksun :)

naptın hazırlıklarını yapıo musun.

beni sinir ettiler moralim bozuk ya. off

burdayım. sen napıosun nasılsın .

chosy isim düşündün mi oğluna. sen izne ne zaman ayrılcaksın.

ben 2.dönemin başında 1 yada 2 hafta gidicem galiba
şu doğum iznin arttırılması olayıda war tabi, arttırılmazsa, haziranda gelmemek için 2-3 hafta daha devam edebilirm

ben eskiden beri derdim, oğlum olursa Eren koyucam adını diye, eşimde memnun, ikimizin ismine de uygun
ama gel görki duyan bi burun kıvırıyo
erenler şımarık oluyo, yok herkesde war falan filan
bende öle aman değişik olsun derdinde deilim
öle pek başka isimde aramıyom şimdilik

senn az kalmış doğuma. hazırlıklarını yaptın mı. ne aldın ne sattın :)

çok güzel bir topik olmuş ,herkes aynı süreçleri yaşıyor işte.

Bende kimlerden neler neler duydum,neleri içime attım,gecelerce ağladım.Şubatta dondurulmuşlarla 2. tüp bebek denememizi yapıcaz.Artık herkes biliyor üstelik.Umarım burdan güzel haberi veririm,bana burun kıvırmayacağını bildiğim sizlere :)

senn az kalmış doğuma. hazırlıklarını yaptın mı. ne aldın ne sattın :)

sadece 8-10 parça kıyafet aldım, bi biberon bi emzik:)
oda hazırlamıcaktım, ilk zamanlar nası olsa yanımda yatar die
eşimin çalışıcak olması bide horultuları dolayısıyla oda hazırlayıp ben yatmaya yanında karar verdim:)
ara tatilde odasını hazırlamaya başlıcaz kısmetse
bu hafta sonu bebek arabası ve bebek odası için dolaşmayı düşünüyorum..

bizde stres yapa yapa yaptık çocukları işte. hala yapıoz stres. geleceği zaman geliolar. ama uğraşmak, sabretmek ve belki bu süreçte üzülmek gerekior.

bende artık hemen doğsun istiorum. çünkü 4 aylık değil de daha uzun süre hamile gibiyim. öncesinde 18 ay beklediğim için sanki o aylarda hamileymişim gibi hissediorum :)

inş. tez zamanda senn de bebeğin olur

Allah daha fazla özletmeden kavuştursun inşallah yavrucuklarına, hepimizi..
inşallah şubatta hayırlı haberlerle dönersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…