Merhaba chosy...merhaba kızlar ...ben ilk kk bu topik sayesinde uzun süre üye olmadan takip etmiştim.sonra üye oldum başka topikdeki kızları takip ettim, dertlestim,sevindim,hamile haberlerini aldikca coook sevindim bol bol da üzüldüm stresim tavan yaptı
Bizim 14. Ayimiz gittim ama henuz testler falan yapilmadi kistim vardi son bir ay onceki muaynede 3cm.
Ondan bi 3-4 ay oncede 2 kucuk kist vardi.
Incir kuru yaptim 5 ay falan oluyor ondan bero adetim gec geliyor ve az
Sen ne gibi bitkisel kurler yaptin?
merhaba canım,hoşgeldin,bende yaklaşık 2-3 yıldır üyeydim ama sürekli girip burda okuyodum,bu konuyu açtım,burda dertleşirken geldi bebiş,inşallah sonuda gelir,
inşallah senin içinde aynı olur,bu topic uğurlu gelir
sen ne kadardır evlisin,ne zamandır bebek istiyosun,neler geçti başından,anlatır mısın:))
yakın evlenmişiz sanırım benim 7.7.2010:)hoşbulduk canım ....inşallah uğurlu gelir topiğin.
27 yaşındayım,yaklaşık 2 yıllık evliyim .5 aydır bebek istiyorum ama olmadıbebiş düşünmeye başlayınca genel bir kontrole gittim herhangibir problem yok dedi ama tahmin edersinki ayrıntılı tetkik edilmedim henüz :18:
geçen ay ovulasyon testi deneyeyim dedim ama çift çizgiyi gördüğüm günü değerlendiremedimbakalım hayırlısı geçen ay popp un ekim topiğindeydim bu ay hiçbiyere ismimi yazdırmadım... korunmuyorum ama aman aman da bi çabam yok şu an bebiş için
o ne zaman geleceğini biliyo herhalde ufaklığın beni salladığı yok diye düşünüyorum artık
yakın evlenmişiz sanırım benim 7.7.2010:)
inşallah bekletmez bebişin,gelir en kısa zamanda,
arkadaşım dioduki oo biz ayda 2-3 kere birlikte oluyoz,benden önce hamile kaldı,hatta hesaplamıştık bu 2-3ler ovulasyon zamanına bile gelmemiş,ama erken yumurtlamışki tutmuş walla:)
bende ovulasyon kullandım,kaçırmadım ama olmadı yine geçen yazdı,
artık biz çok yapıyoz ondan olmuyo demeye başladım,aşılama yapıldığı ay bizde 2kere filan birlikte olduk+aşılama:)
bölesi daha ii sanırım:))
evet... benimde 30.06.2010 evlilik tarihim
bakalım hayırlısıyla gelecek inşallah bu sıpalar ama ne zaman???????
sen nasılsın umarım sorunsuz geçiyodur hamişliğin,bilmiyorum yazmışmıydın ama cinsiyeti belli oldumu kuzunun?
bu ara baş ağrıları war ama çok şükür iyyim ben,bebişde iyidir inşallah daha hissedemiyom,cinsiyetimiz belli oldu,2 hafta kadar oldu,erkekmiş,bakalım değişmezse:)
sen nasılsın?
Sağol canım iyiyim ben, sanada geçmiş olsun dikkat et kendine...:94:
bu ay yine ovulasyon testi kullandım ( hobi mi oldu ne) ayın 19 unda çift çizgiyi gördüm bu sefer .19-20 sini değerlendirdim bundan sonrası nasip diyorum da son iki gündür sol kasığım ağrıyo acaba yeni mi yumurtluyorum diye de korkmuyo değilim :26:
oğlun geliyomuş ne güzellllallah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah....eee mavi ciciler hazırlanıyo o zaman
kıs öle dedi doktor ama 2 hafta oldu,değişirmi ki:)herkese de söledik walla,5.kasımda gitçez o zaman kesinleşir heralde,sen nasılsın,nası gidiyo,duydun mu kalp atışlarını?chosy çok tebrik ederim. oğlun oluyormuş. hadi hayırlısı
yok chosy duymadım daha. ayın 31 inde inşallah. son ay değişen bile oluyormuş :) olsun söle bişi olmaz. eşyalarını hemen hazırlama yeter :)
Herkese hayırlı huzurlu saglık sıhhat dolu bayramlar... dualarımız kabul olsun inşallah....
arkadaşlar hayırlı bayramlar inşallah bir sonraki bayrama kadar rabbim isteyen herkese kucaklrına kuzularını yavrularını almak nasip etsin
Bende her ay stresle test yapıyorum ama yok,adet günlerim gayet düzenli,merakımdan doktora gittim,rahim duvarında 3 santim miyom çıktı,aldırmam gerekiyormuş,gerildim;(( insanların hani yokmu bebek sorusundan nefret geldi,olduda ben yapmadım sanki,
yok chosy duymadım daha. ayın 31 inde inşallah. son ay değişen bile oluyormuş :) olsun söle bişi olmaz. eşyalarını hemen hazırlama yeter :)
naptın,nasıldı
naptın,nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?