bu gideceğim kaçıncı doktor olacak..1.sine gittim ilaç verdi hormonların yüksek dedi o ay bi dünya ilaç yuttum..ertesi ay tekrar test yaptırdım sonuçlarıma bakmadan "gel sana tüp bebek yapalım" dedi..Bu arada yüksek olan bütün hormonlarım düşmüştü..bütün günü gözyaşlarıyla geçirdim..2.ciye gittim adama zorla soruyorum..şunu kullanayım mı?nedir durumumu..bi ilaç vermeden verilene bakmadan tamam tamam demeler..6 ay kaybettim..yok mudur antalyada hem uygun fiyatlı hemde düzgün bir doktor Allah aşkına..konu hakkında nerdeyse kitap yazıcam...((
kizlar eslerinizde testlerini yaptirdi degilmi? beni yanlis anlamayin bende ayni sekilde 1 sene bekledim ve 3 doktora gittim hepsi hersey yolunda stres yapma dedi.En sonunda esimde gitti bende bir baktirayim diye,meger sorun varmis.O yuzden olmuyormus.Vakit kaybettik biz o kadar.Eslerinizde mutlaka gitsin doktora.
ya bu konu neydi ne değildi unuttum..ama bittim..tükendim..snirlerim alt üst..hamile kadınlar görmek istemiyorum...herkesi mi hamile dir nedir.biri 2. biri 3.korunurken hamile kalmaktan..nasıl bir korunmadır bu?bari benim yanım da demeyin...sinirlerim zaten bozuk....nefret ediyorum drdan..paradan kandan çatal denel zıkkım aletten..mutsuzum huzursuzum oturup ağlamak istiyorum..avazım çıktığı kadar..salak doktorlardan nefret ediyorum..kimse işini neden düzgün yapmaz geçiştirir...
neden beni ikna edemez ki?işine bu salakların..sayfalarca tutan tahliller yazmak mı?
sonra git 3 ay sonra gel 5 ay sonra gel demek mi?
nefret ediyorum bu akşam herşeyden..bu haftadan...bu günden..adet oldum yine 3 gün gecikti..ama yine oldum...her geçen gün aleyhime..fsh yüksek..nerden evlendim ben ya..bekarlik sultanlıkmış..
2.5 sene..başka bi deyişle 36 ay...tam bu ay doldu..2 düşük..evet evet 2 düşük..medical park bahçelievlerdeki salak doktorum 3.düşsünde öyle bakalım araştıralım demeler.
hamile kalamıyorum..geçen aralıkda düştü..bir sene doldun öyle alırız yumurtlama takibine dedi..prolaktin yüksek çıktı..bu kadar sıkıntıya prolaktin mi dayanır?
aman aman..sıkıntılarım hiç geçmeyecek giibi geliyor artık bana..ölsemde kurtulsam diyorum..en kolay çözüm..mahcup oluyorum herkese..27 yaş erken bir yaşmı çocuk sahibi olmak için..acele etme boşver ya diyor aptal dokotrum..
bende 27 yaşındayım. benim eşimle aramda da 8 yaş var diyorum eşimin de yaşı büyük diorum. daha o çocuk diolardı bana da :) sana bi doktor tavsiye etsem kızar mısın. ben bi ara bana doktor tavsiye etmelerinden de hoşlanmıordumda :) rahim filmi çektirdn mi. ben rahim filmi çektirdiğim ay değil ondan sonraki ay hamile kaldım.
rahim filmim bile yok benim daha hesap et yani..onu yaptırmadı aptal doktorum..tavsiye et canım bu akşam dr tavsiye eden 3 olacaksın..ama tavsiye et..alayım bi kenara not..belki ona giderim..belki gitmem..belkide gitmeye karar verdiğim dr yort dılına çıkar bu gün aradığım dr gibi.bi önceki ayda izinlidir..zıkkımın peki ne diyeyim artık ben..
dur canım sakin ol ya. bende doğru dürüst tedavisi bile olmayan, hatta doktoru bile olmayan biriydim. soktor araştırırken kk dan bi arkadaş tavsiye ettti. ben güvendim doktora. çok oyalamıyor. sonuç odaklı.
birde kısmet tabi. benim tüpler açıktı. ilaçlı tedaviye başlıcaktım bu ay. gerek kalmadı şimdilik. kan pıhtılaşması şeyine baktılar mı sende. düşüklerde öle oluyormuş genelde.
yok canım onada bakılmadı ısrarla istememe rağmen...dr tavsiyeni bekliyorum.
özelden yazdım. özel hastane aslında niye bakmadılar. hadi devlet olsa neyse. genelde kan pıhtılaşmasına bakıolarmış.
bende o testten yaptırmak istiorum hatta. uzun zaman sonra oldu basit bişiden kaybetmek istemiorum. çözümü basitmiş öle diolar.
o test gebe olmadığın dönemde yapılıyor ve 1 ayda felan sonuçlanıyormuş..sen şuan gebe olduğun için yaptıramassın seninde düşüğün olduğu?
2.5 sene..başka bi deyişle 36 ay...tam bu ay doldu..2 düşük..evet evet 2 düşük..medical park bahçelievlerdeki salak doktorum 3.düşsünde öyle bakalım araştıralım demeler.
hamile kalamıyorum..geçen aralıkda düştü..bir sene doldun öyle alırız yumurtlama takibine dedi..prolaktin yüksek çıktı..bu kadar sıkıntıya prolaktin mi dayanır?
aman aman..sıkıntılarım hiç geçmeyecek giibi geliyor artık bana..ölsemde kurtulsam diyorum..en kolay çözüm..mahcup oluyorum herkese..27 yaş erken bir yaşmı çocuk sahibi olmak için..acele etme boşver ya diyor aptal dokotrum..
canım çok iyi anlıyorum seni benimde 2 yıl hiç tutmadı,ben artık tüp bebekte tutmaz diodum,kısmet gerçekten
ama diodumki bazılarının en azından tutuyo benim hiç tutmadı daha kötü durum diodum
şimdi senin yazdıklarını okuduktan sonra tutup düşmeside ii değilmiş dedim
ne kızdım halada kızıyorum kız
bi tarafta hiç sorunsuz ilk gecede yada bir gecede hamile kalanlar
bi tarafta biz
he ben hamile kaldım değiştimi,değişmedi,bi kere ben kendimi bahtsız gördüm ya şimdi de bu hamileliğin sonunu göremicem die korkuyom
3-5 aylar bende de oldu,hormon tedavisindeyken,zor tuttum kendimi başka bi dr a gitmemek için,kime gitcem die düşünmemek için
şimdi bile diorum hiç değiştirmediğim halde acaba erken değiştirseydim daha erken hamile kalırmıydım
,hatta bişe diim mi bana aşılama yapan drum bile tutunca şaşırdı düşün artık
bende pek sevmem drları
bence erken de değil,siz ne zaman istiyosanız o zaman doğru zamandır bence
onu bilmiodum. hamileykende olur sanıyordum. yok ben 18 ay hiç hamila kalmadım. o yüzden çok umutsuzdum. aşılama , tüp gözümü oraya dikmiştim. olsa olurdu şimdiye diyordum.
Canim Allah tamamina erdirsin Saglicakla kucagina versin yavrucugunu...
yazini gördüm umut oldun bana. benimde 14 ayim ve hic hamile kalamadim.
sen simdi hicbir tedavi olmadan mi hamile kaldin?
rahim filmi çektirdim. tüpler açık çıktı. sonra ilaçlı tedvi olcaktı. tam ona başlayacakken oldu
bilemiorum artık ondan mı oldu başka bişiden mi. ramazan ayında bitkisel şeyler de çok yaptım. ama onların faydası mı oldu zararı mı bilmiorum. ki o ay hamile kalmadım da zaten. pko var bende. birde bunun için şeker hastalarının kullandığı bi ilaçtan kullanmıştım. hangisinden oldu bilmiorum. senin ne kadardır olmuyordu. doktora gittin mi hiç
chosy bende seni taip ediyorum arada giriyorum braya sadece sana bakıp çıkıyorum evet gebelik devam ediyor iyi maşallah..seviniyorum..
hayırlısı diyorum..bende şuan hastayım bir dahaki ayy başka dr başlıyorum nasip olursa artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?