bende o şaşıranlara şaşırıyorum, yani bu işi yapıyosan o risk her zaman war:)
neden eşinde olduunu söleyemiyosun ki?
bide problem neymiş?
eşimi rencide etmek istemiyorum. problemimiz spermlerde. sayı hız morfoloji hepsi düşük. ama varikosel var. ameliyat olacak inşallah düzelir
senin de bebeğine Allah uzun ömür versin.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah arkadaşım
senin için nası rahat edicekse onu söle çevrendekilere, bana söyleyene ben sadece kısmet deyip kapatıyodum konuyu, öle saf gibi sırıtıp sölediklerini dinleyip cevap bile vermiyodum..
eşimi rencide etmek istemiyorum. problemimiz spermlerde. sayı hız morfoloji hepsi düşük. ama varikosel var. ameliyat olacak inşallah düzelir
Arkadasim bence üzülmemelisin bizimde varikosel var ama sonuçlar normal hatta iyi bu da bizim için kötü çünkü çocuk olmamasinin sebebi varikosel değildir gibi bir yargiya varabiliyoruz bende de sikinti yok bizim şansimiz azaliyor haliyle ... sizin sebep varikosel ise en azindan %20 - %70 arasinda sansiniz var keciboynuzu da yap zaten o da 3 ay süruyor ameliyat sonrasi sperm üretimi de 3 ay soraya geliyor ikisi bir arada olunca daha iyi bir sonuc alabilirsiniz
ya işin kötüsü ben en başta istediğimizi söyledim. aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. ama yok millette soruyor tabi. ben kist aldırdım geçen ay. biraz da ona bağlamıştık. şimdi o da ortadan kalktı
Katiliyorum chosy cok dogru insanlar da bunun farkindaa ama cok meraklilarbi süre ara verdiğinizi, ertelediğiniz filan sölesen
ben anlamıyorum bu insanları, sanki isteyince hemen olan bişe..
ya işin kötüsü ben en başta istediğimizi söyledim. aradan 1 yıldan fazla zaman geçti. ama yok millette soruyor tabi. ben kist aldırdım geçen ay. biraz da ona bağlamıştık. şimdi o da ortadan kalktı
Ben 3 ay yapmayi dusunuyorum sn bilirsin ama bence 3 ay daha mantikli gibi bizim sonuclar iyi ama yinede belki yetersizdir diye bende yapacamkeçi boynuzu kürüne başladım zaten. ameliyata kadar 1 ay içmiş olacak. ameliyat sonrası 2 ay daha mı yapalım yoksa 3 ay olsunmu yine
bizde stres yapa yapa yaptık çocukları işte. hala yapıoz stres. geleceği zaman geliolar. ama uğraşmak, sabretmek ve belki bu süreçte üzülmek gerekior.
bende artık hemen doğsun istiorum. çünkü 4 aylık değil de daha uzun süre hamile gibiyim. öncesinde 18 ay beklediğim için sanki o aylarda hamileymişim gibi hissediorum :)
inş. tez zamanda senn de bebeğin olur
senin de bebeğine Allah uzun ömür versin.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah arkadaşım
selamlar.. evliliğim 4. yılında..benimde eşim varikoseldi..nisan da ameliyat oldu bekliyoruz hala..söylemedim bende eşimin rahatsızlığını..yalnızca kendi annem ablam ve onun annesi ablaları...dışardakiler umrumda değil,ama tabiki bu baya bi güç istiyor,çelik gibi olmak gerekiyor..çünkü toplumda söyle bır kanı var genelde,cocuk yoksa kadındanmış gıbı duşunuluyor..
ben evin buyuk geliniyım,bır kayınım var..bızden sonra evlendiler ve cocuğu oldu hemen,eltime dahi söylemedim..akrabalar falan da hep aynı şehirde..:)
sen düşün gerisini............
incindiğimde çok oldu ağladığımda..ALLAH a havale ettim hep
bir de varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar diye bir topık var ordaki hamile kalanların tecrübelerinden faydalanıyorum
ama burda da bahsedilen keçiboynuzu kürü var çok faydasını gören var,bunun yanında hergun badem ve ceviz vs.
inşallah çok beklemezsin bebeğine kavuşmak için
teşekkürler arkadaşım. inşallah sen de bebeğine kavuşursun
çok zor ve ben bu süreçten çok korkuyorum
amin canım..evet gerçekten zor ama ne yapsak da başa gelen bir şekilde yaşanıyor..bu bir imtihan diye düşünüyorum,Rabbım daha ağırlarından bizi korusun ve sabrımızın sonunu hayreylesin..
henuz ameliyat olmadı eşin sanırım,,korkma neden korkuyorsun?Hiç olmazsa bır tedavısı var değil mi?Unutma şifasının da beraber yaratılmadığı hiç bir hastalık yokmuş..etrafımda duyduğum ve burada okuduğum ameliyattan hemen sonra,3 ay sonra hamile kalan cok kişi var!Tabi bizim gıbı uzun surenlerde var..ameliyattan bi süre sonra yavaş yavaş keçiboynuzu kürü yapabılırsın belki..inş.ameliyatınız tez zamanda şifa olur
chosy nasılsın?bebeğinin cinsiyetini merak ettim:)
sevgıler
iyiyim canım çok teşekkür ederim.. sen nasılsın?
bir oğlumuz olucak kısmetse, aşılama olunca tahmin etmiştim zaten:)
bizim gibi bebeğini uzun zaman bekleyenlere hamilelik daha stresli ve uzun geliyo bence, inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısıyla sağlıklı doğduğunu ve uzun yaşlarını görmek nasip olur..
Allah en kısa zamanda isteyenleri bekletmeden hayırlısıyla kavuştursun yavrularına
beklemek çok zor bi süreç, ama hepimizin yazılmış bi kaderi war bana göre, ne yazıldıysa onu görücez bu dünyada..
maşallah diyelim oğluşuna :),inşallah sağlıkla da gelir evine..cinsiyetini nasıl tahmin ettin?rüya falan mı gördün yoksa his mi?..aşılama tedavisi gördün mü canım sen? Sperm durumu ıyıleşirse bende ıstıyorum bunu..evet çok zor ama ya Sabır diyorum,,,sen ne kadar bekledın tam bılemıyorum ama en zor kısmı topluluğa gırınce oluyor,çoğunlukla konuşmalar çocuk konusunda olunca nereye baksan ıcınde koca bir burukluk,hissetmesinler diye cabala dur!
sağol canım, darısı başına inşallah..
bizde sperm ilk tahlilde az çıkmıştı, bi kaç ay sonra ikinci tahlil oldu, onda çok çıkmıştı yani sperm durumunu bilemiyorum tam olarak,varikoselde dr çok az var ameliyata gerek yok demiş,
bende prolaktin yüksekliği dışında bişe yoktu, polip aldırdım bir defa,
eşim hemen tüp bebek denemek istedi, ama ben bi kere aşılamayı denemek istedim, ilkinde de tuttu çok şükür,
aşılamadan 2 ay önce rahim filmi çekilmişti, bi sorun çıkmamıştı ama onunda faydası olmuş olabilir
o duyguları bende yaşadım, gerçekten hiç kolay deil, şakacı bi yapım olduğu için hep dalgaya vurdum ama içimde neler oluyodu bi ben biliyorum,birazınıda eşim,
eşimede yansıtamadım, bende bi problem çıkmadıkça, "kesin bende bi sorun war" diyodu, onuda üzmek istemedim hiç
aşılamada aslında en fazla 2.ve 3. de şans varmış, denersen aklında bulunsun
bide dr bana hasta gibi yatma, ama iş de yapma demişti, benimde tatilime denk geldii için ben açıkçası hep yattım onunda faydası oldumu bilmiyorum
erkek olduğunu da aşılama olduğu için tahmin ettim, erkek spermler daha hızlıymış ya, ondan:)
rüyamda ilk zamanlar bi bebek görmüştüm bana benzeyen ama cinsiyetini bilmiyodum, o zaman bi dedim acaba kızmı diye, ama konduramadım hiç, gerçi aşılamayla kız olanda varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?