sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

:) evet yaşadıklarımız benziyor hep. ben de bu ay maydanoz kürü falan yaptım baya. eşim onları görünce hoşlanmadı. ben yokken yap dio

ayy ne güzell inşallah katkat artar değerin
hadi gözünüz aydın inşallah sağsalim gelsin kuzucuğun ...

[SIZE=3]bende aynı sıkıntılar içindeyim..cumartesi günü regl olduğumda kayınvalidemdeydim...suratını görmeliydiniz..(normalde çok iyi biridir)..sanki ben üzülmüyorum..2.5 senedir uğraşıyoruz..yada ben uğraşıyorum..son 2 gündür 3 kişinin gebe olduğu haberini aldım etrafımdan...
korunurken hamile kalanlar,4.5.yidoğuranlar...etrafımda görünce sinirlerim bozuluyor artık...göbeği çıkmış olanlara uyuz oluyorum..kıskanıyorum hepsini..canım sıkılıyor işte...son bir kaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyorum...hormon tahlili oldum bugün..prolaktin 40 olmuş...fsh bu ay düşmüş 7.7 olmuş..üzgünüm sıkıntılıyım...kimseyle problemlerimi konuşamıyorum...
[/SIZE]

bende belirtiler hissediorum ama önceden de hissettiğim ve olmadığı için umutlanmak istemiorum. ne kadar umut edersem o kadar üzüntü oluyor

bende 1.5 yıldır istiyorum az çok aynı aşamalardan geçmişiz :) bir ay sadece klomen kullandım bi sonraki ay tekrar klomen ondan sonraki ay rahim filmi 2 ay ara verdim 3. ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç sıfırr, ve kist oluşturmuş klomen artık bir ay tekrar ara verdi dr ve yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi bi sonraki regl imde gidicem oda ağustos 25 26 gibi oluyor bakalım ne diyecek nasıl devam edicem merak ediyorum .. aşılama yı nasıl yapıyorlar ağrılı bi işlem değil değilmi ? birde maliyetini sorsam ..

:) evet yaşadıklarımız benziyor hep. ben de bu ay maydanoz kürü falan yaptım baya. eşim onları görünce hoşlanmadı. ben yokken yap dio

maydonoz kürümü bak ben bunu duymadım nasıl eksik kalmışım

bebeğin doğru zamanı bekliyor biliyorum bunuda duymaktan sıkıldın ama gebe haberleriyle bu kadar yıpratmayın kendinizi Rabbim öle uygun görmüş bizlerde bigün anne olucaz ama önce inanç.. sende şuanda regl inde verdiği bi gerginlik var bikaç güne geçiyorr her ay bende regl imin ilk 2 gününü ağlamakla geçiriyorum sonrada kızıyorum kendime

günaydın canım...
Maydanoz kürü neymiş onu bilmiyordum?
benim bildiğim sütle maydanozu kaynatıp
Buharında oturuyosun:)
bende yapmıştım ama bu ay es gectim nedense....

Ramazandan mıdır nedir bilmiyorum yaa çok karnım ağrıyo...

ve ben ilk hamileliğimi bilmeden cok karnım agrıyodu.. bata 10 gün kala başlamıştı.. inşallah ondandır yaaa
yada kesin ramazandan dolayı bünyem değişti.. son 12 gün işte bekliyoruz...

hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Allah hepimizin gölünü göre versin,darısı başınıza olsun
eğer cuma değerler normal çıkarsa daha rahatlıcam
o zaman da şöyle bi forum açıym diyorum
bu ay yine sters yaptım ama oldu:)
tabi bana sters yapma dienler bunu okuyamıcak:)

günaydın canım...
Maydanoz kürü neymiş onu bilmiyordum?
benim bildiğim sütle maydanozu kaynatıp
Buharında oturuyosun:)
bende yapmıştım ama bu ay es gectim nedense....

o işte. süt maydannoz buharı

bende beta testi verdim sağlıkocağında. sonuçlar yarın.

komşumuzun kızı orda staja başlamış. hamile olsam da olmasam da çevre hemen bilsin istemiodum ya. böle iki türlü de öğrencekler

bende beta testi verdim sağlıkocağında. sonuçlar yarın.

komşumuzun kızı orda staja başlamış. hamile olsam da olmasam da çevre hemen bilsin istemiodum ya. böle iki türlü de öğrencekler

kötü olmuş,o kız da bulamamışmı başka yer,bide ona takar insan kafayı,senin adet günün ne zamandı?
ya ben 2 yıldır idrar testi yapıyodum hep,inat etmiştim görcem çift çizgiyi orda die evde de vardı,yaptım bu sabah nassı silik anlatamam,tahmin ettim silik olacağını da ,kan testi yaptırmamış olsam çizgi filan yok değip atardım çöpe.

16 aydır iki kere yok hatta 3 kere idrar testi, bir kere kan testi verdim. idrar testinin birini korunduğum dönemde adet geçikmesinden dolayı yapmıştım. diğerlerinin hepsini geçen ay yaptım. geçen ay çok takmıştım.. ve bende bu ay evde illa kendim yapcam o çifti görcem, evde yaşayacağıım heyecanımı demiştim. ama idrar testinde geç çıkıor. bir aksilik olur düşşer diye korkuyorum. zaten hastaydım doktora gitmişitm. kansızlığa falan bakılacaktı. hazır kan verirken ona da baksınlar dedim.

aslında kıza söyleme annenlere desem söylemez de. öylede ayıp olur diye demedim. hatta sonuçlarımı ona getirttmeyi düşünüyorum şu an. sağlıkocağı uzak. komşuların bilmesinden ziyade derdim kayınvalidemin öğrencek olması. keseyi kalp atışını görmeden yakın çevreye anlatmak istemiodum. artı hamile olmasam bile bu sefer de hamile kalmaya çalışıyor derler. kayınvalidem bunuda bilsin istemiorum

benden sonra bi kadında bekliodu kan için. bana gözleri parlayarak sordu "sizin de mi gebelik testi""

"yok kansızlık için "dedim. bozuldu. benle aynı heyecanı yaşıyor sandı. nasıl heyecanlıydı. diyemedim evet bende diye.

adetlerim düzensiz. 27 günde olduğumda olmuştu ,30 ,31 40. bugün 29. gündü. ayın 5. de falan adet olmayı bekliyordum bu ay.

hani baskılı tişörtler var ya
ondan bastır
Stress yaptım ama oldu filan diyeee

gözlerinin içine sokmak lazım

aynen bende idrar testlerindeki silik çizgilere hiç inanmıyorum... en garantisi kan testii

ahahah o kızın hikayesini merak ettim kk ya gel deseydin orda konuşuruz..

hadi bakalım yarın belli olcak hersey :)) dımdımdım

bence söle sölemesin kimseye,hatta gecikti biraz,hazır kansızlık için baktırırken ona da baktırıym dedim dersin,eğer olursa da ilk etapta kimsenin bilmesini istemiyorum dersin,sölemez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…