yazdıklarınızı okurken kendimden şüphe ettim inanın, ben bunları ne zaman yazdım diye... öyle tercüman olmuşsunuz ki hislerime... biz de 8 aydır deniyoruz. benim eşimde birazcık problem var, önce hormon tedavisiydi, sperm düşüktü derken bugün elimizden performans kaygısı denilen psikolojik sorunla kalakaldık. bu stresli süreç eşimi psikolojik olarak çok etkildedi. artık yumurtlama döneminde ilişkiye girmeye çekiniyor ne yazık ki. Bu süreçte stres gerçekten etkiliyor ama hayal kırıklığı yaşarken de stres olmamk elde değil.
Ben de erken bıraksaydım korunmayı diyorum, ama işi kariyeri falan çok önemsedim ilk zamanlar...Eğer Aralığa kadar bebiş gelmezse biz de tüp bebek yaptıracağız. bu fikir bana da çok uzaktı. şimdi yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Rabbim öylesini nasip ettiyse diyecek söz yok. İnşallah bizler de bir şekilde anne olabiliriz...
kızlarrrr
geldim ben
değerim 80,67 çıktı
cuma tekrar bakılacak,sağlıklı artış varmı diye
dr ii bi değer dedi ama
12 gün önce aşılama oldum
bugünü bekliyodum
şimdide cumayı bekliyorum
inşallah sorun çıkmaz
bide bişe sölicem
2 yıldır istiyoruz biz o günden beri kk nü takip ediyorum
bi sürü forum okudum ama hiç yazmamıştım
şurda 2 aydır yazmaya başladım derdimi (hatta msj sayım 100 olmamıştır daha)
bana çok ii geldi
cuma tekrar bakalım,ona göre ultrasona gün vericem dedi de ben işte emin olamıyorum 2 yıl bekleyipte olmayınca sanki bişe olucak gibi geliyo
ilk aşılamamdı
bende prolaktin yüksekliği 2 defa ilaç kullandım düşmediği gibi hep artıl oldu
ama adetlerim düzenli olduğu için dr üstelemedi o konuda
2 ay klomen+progestan kullandım
sonra polip aldırdım
rahim filmi çektirdim
1 ay klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullandım bir ay ara verip aşılama yaptırdım
tedavi sürecim böyle
sen ne zamandır istiyodum
:) evet yaşadıklarımız benziyor hep. ben de bu ay maydanoz kürü falan yaptım baya. eşim onları görünce hoşlanmadı. ben yokken yap dio
[SIZE=3]bende aynı sıkıntılar içindeyim..cumartesi günü regl olduğumda kayınvalidemdeydim...suratını görmeliydiniz..(normalde çok iyi biridir)..sanki ben üzülmüyorum..2.5 senedir uğraşıyoruz..yada ben uğraşıyorum..son 2 gündür 3 kişinin gebe olduğu haberini aldım etrafımdan...
korunurken hamile kalanlar,4.5.yidoğuranlar...etrafımda görünce sinirlerim bozuluyor artık...göbeği çıkmış olanlara uyuz oluyorum..kıskanıyorum hepsini..canım sıkılıyor işte...son bir kaç gündür ağlama nöbetleri geçiriyorum...hormon tahlili oldum bugün..prolaktin 40 olmuş...fsh bu ay düşmüş 7.7 olmuş..üzgünüm sıkıntılıyım...kimseyle problemlerimi konuşamıyorum...[/SIZE]
:) evet yaşadıklarımız benziyor hep. ben de bu ay maydanoz kürü falan yaptım baya. eşim onları görünce hoşlanmadı. ben yokken yap dio
günaydın canım...
Maydanoz kürü neymiş onu bilmiyordum?
benim bildiğim sütle maydanozu kaynatıp
Buharında oturuyosun:)
bende yapmıştım ama bu ay es gectim nedense....
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Allah hepimizin gölünü göre versin,darısı başınıza olsun
eğer cuma değerler normal çıkarsa daha rahatlıcam
o zaman da şöyle bi forum açıym diyorum
bu ay yine sters yaptım ama oldu:)
tabi bana sters yapma dienler bunu okuyamıcak:)
bende 1.5 yıldır istiyorum az çok aynı aşamalardan geçmişiz :) bir ay sadece klomen kullandım bi sonraki ay tekrar klomen ondan sonraki ay rahim filmi 2 ay ara verdim 3. ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç sıfırr, ve kist oluşturmuş klomen artık bir ay tekrar ara verdi dr ve yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi bi sonraki regl imde gidicem oda ağustos 25 26 gibi oluyor bakalım ne diyecek nasıl devam edicem merak ediyorum .. aşılama yı nasıl yapıyorlar ağrılı bi işlem değil değilmi ? birde maliyetini sorsam ..
çatlatma iğnesinde sonra dr ilişki için saat veriyo ya,aşılama da aşılama yapıyo,işlemde 1,5 saat kadar önce spermler alınıp yıkanıp temizlenip:) rahme yerleştiriliyo
acılı değil kesinlikle,ama katatermiydi ne adı rahim ağzını açan bi alet var ben hiiç sevmedim onu,bide bi hortum sokuyolar,onu sen hissetmiyosun hiç,ama rahim tepki veriyo, o da en hafif adet ağrısı gibi,kataterde bilmiyorum yaşadınmı hiç bazen ilişkiden sonra yanma olurya orda onun gibi bişe işte:)ben 25-30 dk kadar yatmıştım işlemden sonra.sonrasında ne ağrım ne sızım ne kanamam hiç bişe olmadı.öğretmen olduğum içi tatildeyiz yatmaya da çok zamanım oldu.
maliyeti toplam 600 tuttu bizde,burdan okuduğuma göre değişiyo her yerde,özel hastaneydi bizimkisi
bende beta testi verdim sağlıkocağında. sonuçlar yarın.
komşumuzun kızı orda staja başlamış. hamile olsam da olmasam da çevre hemen bilsin istemiodum ya. böle iki türlü de öğrencekler
kötü olmuş,o kız da bulamamışmı başka yer,bide ona takar insan kafayı,senin adet günün ne zamandı?
ya ben 2 yıldır idrar testi yapıyodum hep,inat etmiştim görcem çift çizgiyi orda die evde de vardı,yaptım bu sabah nassı silik anlatamam,tahmin ettim silik olacağını da ,kan testi yaptırmamış olsam çizgi filan yok değip atardım çöpe.
kötü olmuş,o kız da bulamamışmı başka yer,bide ona takar insan kafayı,senin adet günün ne zamandı?
ya ben 2 yıldır idrar testi yapıyodum hep,inat etmiştim görcem çift çizgiyi orda die evde de vardı,yaptım bu sabah nassı silik anlatamam,tahmin ettim silik olacağını da ,kan testi yaptırmamış olsam çizgi filan yok değip atardım çöpe.
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Allah hepimizin gölünü göre versin,darısı başınıza olsun
eğer cuma değerler normal çıkarsa daha rahatlıcam
o zaman da şöyle bi forum açıym diyorum
bu ay yine sters yaptım ama oldu:)
tabi bana sters yapma dienler bunu okuyamıcak:)
bende 1.5 yıldır istiyorum az çok aynı aşamalardan geçmişiz :) bir ay sadece klomen kullandım bi sonraki ay tekrar klomen ondan sonraki ay rahim filmi 2 ay ara verdim 3. ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç sıfırr, ve kist oluşturmuş klomen artık bir ay tekrar ara verdi dr ve yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi bi sonraki regl imde gidicem oda ağustos 25 26 gibi oluyor bakalım ne diyecek nasıl devam edicem merak ediyorum .. aşılama yı nasıl yapıyorlar ağrılı bi işlem değil değilmi ? birde maliyetini sorsam ..
çatlatma iğnesinde sonra dr ilişki için saat veriyo ya,aşılama da aşılama yapıyo,işlemde 1,5 saat kadar önce spermler alınıp yıkanıp temizlenip:) rahme yerleştiriliyo
acılı değil kesinlikle,ama katatermiydi ne adı rahim ağzını açan bi alet var ben hiiç sevmedim onu,bide bi hortum sokuyolar,onu sen hissetmiyosun hiç,ama rahim tepki veriyo, o da en hafif adet ağrısı gibi,kataterde bilmiyorum yaşadınmı hiç bazen ilişkiden sonra yanma olurya orda onun gibi bişe işte:)ben 25-30 dk kadar yatmıştım işlemden sonra.sonrasında ne ağrım ne sızım ne kanamam hiç bişe olmadı.öğretmen olduğum içi tatildeyiz yatmaya da çok zamanım oldu.
maliyeti toplam 600 tuttu bizde,burdan okuduğuma göre değişiyo her yerde,özel hastaneydi bizimkisi
ay bunları ögrendiğim iyi oldu bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama ssk dan :S yoksa 600 tl cok bizim için.
ahahah o kızın hikayesini merak ettimbenden sonra bi kadında bekliodu kan için. bana gözleri parlayarak sordu "sizin de mi gebelik testi""
"yok kansızlık için "dedim. bozuldu. benle aynı heyecanı yaşıyor sandı. nasıl heyecanlıydı. diyemedim evet bende diye.
adetlerim düzensiz. 27 günde olduğumda olmuştu ,30 ,31 40. bugün 29. gündü. ayın 5. de falan adet olmayı bekliyordum bu ay.
16 aydır iki kere yok hatta 3 kere idrar testi, bir kere kan testi verdim. idrar testinin birini korunduğum dönemde adet geçikmesinden dolayı yapmıştım. diğerlerinin hepsini geçen ay yaptım. geçen ay çok takmıştım.. ve bende bu ay evde illa kendim yapcam o çifti görcem, evde yaşayacağıım heyecanımı demiştim. ama idrar testinde geç çıkıor. bir aksilik olur düşşer diye korkuyorum. zaten hastaydım doktora gitmişitm. kansızlığa falan bakılacaktı. hazır kan verirken ona da baksınlar dedim.
aslında kıza söyleme annenlere desem söylemez de. öylede ayıp olur diye demedim. hatta sonuçlarımı ona getirttmeyi düşünüyorum şu an. sağlıkocağı uzak. komşuların bilmesinden ziyade derdim kayınvalidemin öğrencek olması. keseyi kalp atışını görmeden yakın çevreye anlatmak istemiodum. artı hamile olmasam bile bu sefer de hamile kalmaya çalışıyor derler. kayınvalidem bunuda bilsin istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?