sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

RomaRoma
canım nasılsın görüşemiyoruz??

merhaba canım evet görüşemiyoruz ikimizde klomeni bıraktık o yüzden böyle olduk :)

ne yapayım aynı bildiğin gibi hayat devam ediyor..konunun başlıgı çok dikkatimi çekti aynı beni anlatıyo

öyle takip ediyorum işte :)

hani baskılı tişörtler var ya
ondan bastır
Stress yaptım ama oldu filan diyeee

gözlerinin içine sokmak lazım

varya acaip sevdim bu fikri:)
Allahım inşallah bi sorun olmazda bak buraya yazıyom, resmini de buraya eklerim
yaptırmazsam bana da chosy demesinler,süpersin
hatta böle bi hareket başlatalım en iyisi
bi taneside de şöyle yazsın "rahatladınız mı,hamileyim":)

Aynen yaa cok boslukta kaldık bende oraya artık giremiyorum kullanmadıgım için..
burası tam bizlik canım gel gel burda görüşelim süperr

valla bende de aynı öyle bekliyoruz işte... bi hayıt hapı içiyorum bu ay başka bişi yaptıgım yok..

ehehe bencede cok güzel fikirr " Rahatladınız mı Hamileyim " harikaaa
hımss başka ne olabilir :) başıma gelen seyleri bi düşüneyim..

evet burdan yazarım ben bazen canım :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım

bence o daha taze gelindi. test vermeylen bile gözü parladığına göre

uzun süredir olmayan biri olsun pozitif te sonuç için bile bi yanlışlık olmalı yeniden bakın falan der

kızlar bu topic ii oldu ya. ohhhh. rahat rahat stres yapalım ya. stresleşelim güzelleşelim. kafamızı bulalım

neden olmasın

bence söle sölemesin kimseye,hatta gecikti biraz,hazır kansızlık için baktırırken ona da baktırıym dedim dersin,eğer olursa da ilk etapta kimsenin bilmesini istemiyorum dersin,sölemez inşallah

çok samimi değilim. şimdi güvenmiyor gibi olmasın. hem belki daha beta nedir bilmiodur. bizim gibi doktor yarısı mı o :)

ben ultrasondan cinsiyet bakmayı bile öğrendim kk sağolsun

o kız lisede daha. sağlık lisesi. belki bilmiodur. bu akşam dicem sonuçları sen al. ama derken annesi de yanında olur. diyemem ki kimseye deme ayıp olur ya o konuyu açarsa derim

mübarekk ramazan dökelim ne varsa ortaya

aynen kıs doğru diyon,ilk korunmayı bıraktığım ay süt içiyodum,sigarayı azalttım,sanki hemen olcak,cahillik işte ne bilem:)))

merak ettik kız onun sonucunu da söylesin senin komşu kızı :44:

hatta abartıp çocuklarımızın adını stres koyalım

ben zaman kazanmak için daha kışın demiştim yaz gelince başlıcaz calışmalara diye
hani sanki o ara olursa filan diye düşünüyorum (salaklık işte)

Eltim diyo hadi yaz geldi yap artık diyeee sinir oldum canım benim dedim o senin istemenle olmuyooo ama resmen gözlerimdem ateş cıkıyoduuu

ya nolcak sanki ben cocuk yapınca onun boyu mu uzucakk ne olcak yani biri bana söylesin
biz cocuk yapınca millete ne olcak__ ??

bencede biliyoruzdur,dün drdan önce hemşireyi gördük biz,nasıl değer dedim,bakıcaz şimdilik düşük dedi,beynimdem kaynar sular aktı,eşimde dio e pozitif yazıyo ben anlamadım, diyo
dr suratın nie böle dedim kıs düşük dedi,hayır daha adetin geçmedi,beklediğim bi değer dedi
bak unutmuşum ben o kızı dün,şimdi aklıma geldi STRESSS yaptım,

t-shirt : "değerim düşüktü ama oldu,hıh"

bende korunmaıyı bıraktıktan sonraki 2 ay taşınma sürecim vardı. çok umursamadım.3 ay beklemediğim bi anda regl oldum. hemen doktora koştuum düşük mü yapıyorum diye. Allah ım bu ne özgüven ya :) hemen hamile kalcağımı düşünüodum

eltinin kaç tane var?
o mu bakcakmış senin bebelere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…