RomaRoma
canım nasılsın görüşemiyoruz??
hani baskılı tişörtler var ya
ondan bastır
Stress yaptım ama oldu filan diyeee
gözlerinin içine sokmak lazım
Aynen yaa cok boslukta kaldıkmerhaba canım evet görüşemiyoruz ikimizde klomeni bıraktık o yüzden böyle olduk :)
ne yapayım aynı bildiğin gibi hayat devam ediyor..konunun başlıgı çok dikkatimi çekti aynı beni anlatıyo
öyle takip ediyorum işte :)
varya acaip sevdim bu fikri:)
Allahım inşallah bi sorun olmazda bak buraya yazıyom, resmini de buraya eklerim
yaptırmazsam bana da chosy demesinler,süpersin
hatta böle bi hareket başlatalım en iyisi
bi taneside de şöyle yazsın "rahatladınız mı,hamileyim":)
Aynen yaa cok boslukta kaldıkbende oraya artık giremiyorum kullanmadıgım için..
burası tam bizlik canım gel gel burda görüşelim süperr
valla bende de aynı öyle bekliyoruz işte... bi hayıt hapı içiyorum bu ay başka bişi yaptıgım yok..
ehehe bencedecok güzel fikirr " Rahatladınız mı Hamileyim " harikaaa
hımss başka ne olabilir :) başıma gelen seyleri bi düşüneyim..
ay bunları ögrendiğim iyi oldu bizde aşılama yaptırmak istiyoruz ama ssk dan :S yoksa 600 tl cok bizim için.
bende aşılama olsun tüp olsun ssk dan yaptırcam mecbur. rahim filminden sonra.
aynen bende idrar testlerindeki silik çizgilere hiç inanmıyorum...en garantisi kan testii
ahahah o kızın hikayesini merak ettimkk ya gel deseydin orda konuşuruz..
hadi bakalım yarın belli olcak hersey :)) dımdımdım
benim gittiğim hastanede özel ama eminim devlet hast daha az sıra bekleniyodur,kadın doğum koridoru var,4 dr var o koridorda,sanırsınız kimse kalmamış,herkes hamie,randevundan en erken 2 saat sora girebiliyon drun yanına,ama başladık orda bi kere işte,bu aşılama tutmazsa gitmicektim zaten bi daha,artık garanti olursa gebelik değiştirmem, giderim aynı doktoruma
hepinize çok teşekkür ederim kızlar
Allah hepimizin gölünü göre versin,darısı başınıza olsun
eğer cuma değerler normal çıkarsa daha rahatlıcam
o zaman da şöyle bi forum açıym diyorum
bu ay yine sters yaptım ama oldu:)
tabi bana sters yapma dienler bunu okuyamıcak:)
bende 1.5 yıldır istiyorum az çok aynı aşamalardan geçmişiz :) bir ay sadece klomen kullandım bi sonraki ay tekrar klomen ondan sonraki ay rahim filmi 2 ay ara verdim 3. ay klomen+çatlatma iğnesi sonuç sıfırr, ve kist oluşturmuş klomen artık bir ay tekrar ara verdi dr ve yazz diye bi doğum kontrol hapı verdi bi sonraki regl imde gidicem oda ağustos 25 26 gibi oluyor bakalım ne diyecek nasıl devam edicem merak ediyorum .. aşılama yı nasıl yapıyorlar ağrılı bi işlem değil değilmi ? birde maliyetini sorsam ..
çatlatma iğnesinde sonra dr ilişki için saat veriyo ya,aşılama da aşılama yapıyo,işlemde 1,5 saat kadar önce spermler alınıp yıkanıp temizlenip:) rahme yerleştiriliyo
acılı değil kesinlikle,ama katatermiydi ne adı rahim ağzını açan bi alet var ben hiiç sevmedim onu,bide bi hortum sokuyolar,onu sen hissetmiyosun hiç,ama rahim tepki veriyo, o da en hafif adet ağrısı gibi,kataterde bilmiyorum yaşadınmı hiç bazen ilişkiden sonra yanma olurya orda onun gibi bişe işte:)ben 25-30 dk kadar yatmıştım işlemden sonra.sonrasında ne ağrım ne sızım ne kanamam hiç bişe olmadı.öğretmen olduğum içi tatildeyiz yatmaya da çok zamanım oldu.
maliyeti toplam 600 tuttu bizde,burdan okuduğuma göre değişiyo her yerde,özel hastaneydi bizimkisi
yani ben yanlış anlamadıysam rahim filmi çektirdim ben o tarz bi işlem bu aşılamada
varya acaip sevdim bu fikri:)
Allahım inşallah bi sorun olmazda bak buraya yazıyom, resmini de buraya eklerim
yaptırmazsam bana da chosy demesinler,süpersin
hatta böle bi hareket başlatalım en iyisi
bi taneside de şöyle yazsın "rahatladınız mı,hamileyim":)
bence karnın büyümeye başladığında stres topu yazan bi tişört bastırrr bize ölesi yakışırr
bence söle sölemesin kimseye,hatta gecikti biraz,hazır kansızlık için baktırırken ona da baktırıym dedim dersin,eğer olursa da ilk etapta kimsenin bilmesini istemiyorum dersin,sölemez inşallah
önce rahim filmi cektirmek şartmı acaba
bende bi doktora gitsem hepsi eminim corap sökügü gibi gelicek dee başlamak mesele...
benim 1 kere infertilite raporum var
o rapor da sadece 2 defa alınabiliyomuş sanırım.. ay neler var ögrenicemiz.
bence o daha taze gelindi. test vermeylen bile gözü parladığına göre
uzun süredir olmayan biri olsun pozitif te sonuç için bile bi yanlışlık olmalı yeniden bakın falan der
kızlar bu topic ii oldu ya. ohhhh. rahat rahat stres yapalım ya. stresleşelim güzelleşelim. kafamızı bulalım
evet evet ben cok sevdim
stres de yaparım cocuk daaa diyelim
uzun süredir olmayan biri olsun pozitif te sonuç için bile bi yanlışlık olmalı yeniden bakın falan der
kızlar bu topic ii oldu ya. ohhhh. rahat rahat stres yapalım ya. stresleşelim güzelleşelim. kafamızı bulalım
önce rahim filmi cektirmek şartmı acaba
bende bi doktora gitsem hepsi eminim corap sökügü gibi gelicek dee başlamak mesele...
benim 1 kere infertilite raporum var
o rapor da sadece 2 defa alınabiliyomuş sanırım.. ay neler var ögrenicemiz.
evet evet ben cok sevdim
stres de yaparım cocuk daaa diyelim
evet. topicin adını değiştir. stres de yaparım çocuk da olsun :) sankim çocuk yapan herkes çok relax
benim gittiğim hastanede özel ama eminim devlet hast daha az sıra bekleniyodur,kadın doğum koridoru var,4 dr var o koridorda,sanırsınız kimse kalmamış,herkes hamie,randevundan en erken 2 saat sora girebiliyon drun yanına,ama başladık orda bi kere işte,bu aşılama tutmazsa gitmicektim zaten bi daha,artık garanti olursa gebelik değiştirmem, giderim aynı doktoruma
ay benim gittiğim özel hastane de öyle oldu canım son zamanlar bende pek gitmiyorum o yüzden
taa 1 ay sonraya randevu veriyo
ulan bi ay sonra napiyim ben gidip bi ay içinde kaç kere cocuk yapılır...
gebesin gebe:))
neden olmasın
yani ben yanlış anlamadıysam rahim filmi çektirdim ben o tarz bi işlem bu aşılamada
bence karnın büyümeye başladığında stres topu yazan bi tişört bastırrr bize ölesi yakışırr
Süpeeerrrrr" Stress Topu "
çok samimi değilim. şimdi güvenmiyor gibi olmasın. hem belki daha beta nedir bilmiodur. bizim gibi doktor yarısı mı o :)
ben ultrasondan cinsiyet bakmayı bile öğrendim kk sağolsun
o kız lisede daha. sağlık lisesi. belki bilmiodur. bu akşam dicem sonuçları sen al. ama derken annesi de yanında olur. diyemem ki kimseye demeayıp olur ya o konuyu açarsa derim
evet ya bende gördüm cinsiyet bakmayı vay anasını arkadaşş
işsiz kalırsam kadın dogumcunun yanında çalışıcam heeo kadar oldu yaniii eminim onun yanındaki hemşireden daha iyi biliyozdurr
neden olmasın
Süpeeerrrrr" Stress Topu "
evet ya bende gördüm cinsiyet bakmayı vay anasını arkadaşş
işsiz kalırsam kadın dogumcunun yanında çalışıcam heeo kadar oldu yaniii eminim onun yanındaki hemşireden daha iyi biliyozdurr
ben zaman kazanmak için daha kışın demiştim yaz gelince başlıcaz calışmalara diye
hani sanki o ara olursa filan diye düşünüyorum (salaklık işte)
Eltim diyo hadi yaz geldi yap artık diyeee sinir oldumcanım benim dedim o senin istemenle olmuyooo ama resmen gözlerimdem ateş cıkıyoduuu
ya nolcak sanki ben cocuk yapınca onun boyu mu uzucakk ne olcak yani biri bana söylesin
biz cocuk yapınca millete ne olcak__ ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?