sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

16 aydır bütün planlarım olası hamileliğime göre.
hamile olmadan kendimi hamilelikle kısıtladım yaw

anam 16 ayda iki doğum olurdu ya. yok yere kendimi kıstım durdum yani. her ay büyük temizlik yapcam zaman ya hamileysem diye vazgeçiom

bende yemek yeme olayını-evlendiğimden beri 4-5 kilo aldım,zaten zayıfta sayılmazdım,yiyip kiloları gördükçe,amaaan hamile kalcam zaten,doğurunca veririm diyodum

chosy bi belirti hissediomusun. ben bir şişkinlik hisssediyorum ama belirtilere güvenemiorum. az yanıltmadı belirtiler

sorma bende kilo aldım ama mekik çekmiorum bebeğim düşmesin diye. olmayan bebek in

başlığı gelişmiş mesaj düzenlemeden değiştirebilirsin. ama her zaman değişmior. tam bende bilmiorum. bi dene bakalım

canım aklına getırmeck agır olmadan yap regl gununde yapp ben hep ıslerımız ole yapıyordumm sımdıde 4 aydır son dedım bu ayda olmassa artıktakmcm ertelemcem dedım dıyete basladım meselaa 4 aydır bebekte yok ama kg ler gdyr sene sonunacaa bakalımm kısmet ben soyle dıyorum rabbım bana emantını vereckse ben zor ıstete olsam verırı tmm korumak erekkendımızı ama 4 senedır kordumda ne oldu dımı???
hem bole olunca aklındanda gıyor bırazda olsa yok s a nerdeee gidecekkk

bende " kendini çok dinliyorsun " " kafaya çok takıyosun " diyenlere uyuz oluyorum.

konuyla alakasız oldu ama alakası da var aslında .

rabbim inşallah şu mübarek aylarda mübarek ramazanda sesini duyar dualarını kabul eder inşallah.

chosy bi belirti hissediomusun. ben bir şişkinlik hisssediyorum ama belirtilere güvenemiorum. az yanıltmadı belirtiler

benim bundan 3-4 gün önce adet olmuşum gibi karnım ağrımıştı 2 gün sürdü ondan sora geçti
göğüslerim şişti,biraz acımaya başlamıştı,şimdi şiş ama acı yok,ama uçları çıktı çık,emziren annelerin hani çıkıyo ya onun küçüğü tabi:)
ama öle bulantı,uyku,kasık ağrısı yok,şişkinlik var biraz ama öle çok değil
akıntım normal mesela,kimisinin çok oluyomuş ya
benim annem ve büyük ablamda hiç belirti olmamış (ablamda aşılama ile 11 yıl sonra hamile kalmıştı,2.bebek kendiliğinden oldu),ben anneme benziyorum tip olarak
ama ortanca ablam var,hiç bize benzemez, o direk bulantıyla anlamış daha adeti geçmeden
bana biraz genetik geliyo ama bilmiyom
he bide belim çok ağrımıştı aşılamadan sonra,çatlatma iğneside yapıyomuş galiba,zaten azaldı bel ağrısı
bide ben progestan kullandığım için oruç tutamıyorum,eşim tutuyo,öğlende kalkıp 1-2 bisküvi yiyip ilaç yutuyodum,başka bişey yemiyodum,ondan mı bilmem ama,halsizlik ve tansiyon düşüklüğü gibi ellerim titriyodu

bence de konuyla alakalı
senin ikizlerin mi varrr:))

5 yıllık evliyim.Olmayınca olmuyor malesef.
Ama gel de bunu insanlara anlat.Eşimin sülale pek bi doğurgan, bende tık yok.Onların olmuş ya sanıyorlar hemen benim de olacak.
Allah var kayınvalidem asla bir şey demez ahtta üzülüyorum, ağlıyorum diye çok kızar bana.Verecek olan Allah, sen neden insanların dediklerini takıyorsun diye.
İşgüzar görümcem burada araştırma hastanesi var kendi pek bi hastalık hastasıdır, senin için gittim sordum oraya aşılama yapıyorlarmış orda ama tüp yapmıyorlarmış.
Benim kafam basmıyor çünkü nerde aşılama yapılır nerede yapılmaz ben bilmem.Benim doktorum var zaten dedim tersledim.
Bir de bi tandıı var o da pek patavatsızdır, günümüz vardı daha girer girmez tembel gelin hadi doğursana bi tane ne bekliyosun dedi.
Dedim biz daha kocamla doyamadık birbirimize, hala sevgili gibiyiz şekerim ne bebeği dedim kapadı çenesini.
Ama içim paramparçaydı.Sersem onun var ya kendi yaptı sanki.
Eşimin liseden arkadaşıyla karşılaştık hem de drun kapısının önünde.Dedi ki çocuklar da olmasa görüşemeyeceğiz.Eşimin suratı değişti tabii.Adam bekliyosunuz değil mi dedi eşim de yok uğraşıyoruz dedi ama farkettim mahvoldu adam.
Sonra aynı adamın çocuğu olmuş yine karşılaştık.Vedalaşırken eşimi durdurdu kulağına bir şeyler fısıldıyor gülerek.Sordum eşime, hadi elini çabuk tut yapın bi tane demiş.
Saf insan adam sana uğraşıyoruz dedi daha ne üsteliyorsun senin demenle mi elimizi çabuk tutacağız biz.
20 gün önce aşılama oldum malesef negatifi gördüm.Etrafımıza da söylemek durumunda kalmıştık aşılama olacağını, sonra tek tek herkese olmadığını açıkladık.O daha çok acıttı içimi.Şimdi diğer aşılamada annelerimiz hariç kimseye söylemeyi düşünmüyoruz.
Benim yatmam gerekiyordu yardımları olur diye söylemiştik ama kimseden tek bir fayda görmedim o yüzden kimsenin ne yaşadığımı bilmeye hakkı da yok.
Olacak olduktan sonra ister stres yap ister yapma ne farkeder.Rabbim ol desin.Umudumuz Allah bekliyoruz işte.

merhaba arkadaşım.atalyada doktor soruyorsan, kepezde vitale hastanesi var ali fuat şengçr beyi pek methediyorlar.fiyatıda uygun 50 lıra.sonra medisu hastanesındede mehmet emin soysal bey var.onunda duydum.istersen bir goruş o doktorlarla

görümcene çok pis gıcık oldum,kusura bakma,görümcelerde zaten eltilerden beter oluyo he,
hadi sen gelinsin diyelimde , arada kardeşi var kardeşiii,onudamı hiç düşünmüyosun,densiz
biz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür,ne diyolar hiç bilmiyorum,bayramlarda görüşürsek görüşüyoruz,yakın olmak zor walla
yakındakilerde yetiyo gerçi ama eşimin ailesi olsa ben çok daha uyuz olurdum,

aynı şeyden muzdarip ne kadar çok kişiymişiz.

ben de 6 yıllık evlyim. 5 yıldır aynı muhabbetlerin içine düşmek zorunda kaliyorum. var mı bişey? doktora gidiyor musun? tedavi nasıl gidiyor?
daha nasılsın demeden bişey yok mu diyen insanlar var eşimin teyze kızları gelinleri. ya da uzaktan gördüklerinde direk karnım şiş mi diye bakanlar..

çok samimi olduğum bir arkadaş grubum var liseden beri görüştüğümüz. bir kaçı hariç hepsi evli. çocukları da var ikinciyi bekleyenler var. bilerek incitecek bişey demezler ama bilmeden söyledikleri insanı daha çok acıtıyor. korunmayı bırakıp ilk iki ay hamile kalmayan kişiler karşımıza geçip seni çok iyi anladım ne kadar zormuş diyorlar dalga geçer gibi..

kayınvalidem başka şehirde telefonla görüşüyoruz inanın konuşmaya korkuyorum. bu güne kadar hiç olumsuz bir şey söylemedi, hep dua eder. ama ya derse diye korkuyorum çünkü kaldıramam bunu.

her görenin doktor- hastane tavsye etmesi, herkesin böyle şeyler yaşayan bir akrabasının olması sıktı artık.

sanki biz başka hiç bir şeyden mutlu olmuyormuşuz gibi, başka bir şey düşünmüyormuşuz gibi, hayatımızda bu fikirden başka bir şey yokmuş gibi davranmalarından nefret ediyorum.
tamam üzülüyoruz, bazen abartıyoruz da bu üzülmeyi, istiyoruz, bekliyoruz ama hayatımızda güzel şeyler de var mutlu olabiliyoruz sevinebiliyoruz. ve hatta birilerinin bebeklerini hiç imrenmeden, kıskanmadan, içimzden ay benim de olsun diye geçirmeden de sevebiliyorz.

bir bebeği sevmeyeduralım hemen başlıyorlar ay canım allah sana da yaşatsın demeye başlıyorlar. bizim bile aklımızda o an bu fikir yok. o anda bebeği de onları da bırakıp gitmek geliyor içimden. muhabbetin en güzel yerinde konuyu kesip çok dua ediyorum sana diyenlere de diyecek söz bile bulamıyorum. allah kabul etsin deyip konuyu değiştiriyorum.

stres yapma diyenlere ayrıca uyuz oluyorum. hiç bişey demeden susuyorum böyle insanlar karşısında. hariçten gazel okumayı pek biliyor herkes..
ben hiç bir zaman beddua etmem, ama allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. gerçekten de onlar da bunu yaşayacaklar , ama çocuklarında ama torunlarında.. yaşıyorlar da. ama o zaman bile sadece şunu diyeceğim; allah yardım etsin..

bu hatayı bende yaptım düşük yaptığımı düşünüp koşa koşa doktora

belliki çoooook dolmuşsun ..birde kucağına çocuk aldığında alın biraz prova yapın demiyolarmııııı onlarada sinir oluyorum kucağımdaykende bak nasıl yakıştı falan .. belkide kötü niyetli değiller bilmiyorum ama insan kırılıyor işte .. artık hassas noktam oldu bu bebekk fikri.. eltimle aynı yaştayız onda 3 tane ben hala bekliyorum çok severim saolsun iyidir çocukla alakalı bişey sormaz etmezz diğerlerinin aksine yapmamamı söylerr ne güzel çalışıyosun paranı kazanıyosun geziyosun tozuyoaun o bana özeniyor ben ona bu işler böyle sanırım .. onun peşpeşe oldu kızı yaşıdna girmeden oğluna hamile kaldı ve 4 ay sadece ağladıı neden oldu diye o zaman da Allahım sen bilirsin işini dedim hep kimi ağlıyor hamile kaldığı için kimi yıllarını veriyor tedavilere ..

Bende onlardan çok sayıda var ama onun yaptığı densizlik gibi yapan olmadı.Tabii sadece çocuk konusunda yoksa yakın olunca ohooo ne ararsan var.
Benim eltimin 6 tane var, ceket atsan misali bazen soranlara diyorum o benim yerime yapıyo diye Bazen de millete diyorum sizden fırsat kalmıyo ki doğuralım, az dinlenin de sıra bize gelsin.
Napayım ben de deliliğe vuruyorum işi başka türlü dayanabilmek çok zor.

kızlar ben kan testi verdim ama umudum yok. hiçbi belirtim yok. boşa mahalleye reklam oldum adet gününün geçmesini bekleseydim keşke. sağlıkocağıda o kadar uzak ki. gitmişken yaptırayım dedim

kızlar ben kan testi verdim ama umudum yok. hiçbi belirtim yok. boşa mahalleye reklam oldum adet gününün geçmesini bekleseydim keşke. sağlıkocağıda o kadar uzak ki. gitmişken yaptırayım dedim

Ne zaman belli olacaktı? Ya belirtilere takılma ben test yaptırmaya gittiğimde öyle belirtilerim vardı ki.
Göğüs uçlarım içe çöküktür benim.Asla bilemem çıktıklarını, aşıalama yaptırdıktan sonra sanki emziren kadın gibiydim.
Ama noldu negatif çıktı.Bi bakarsın hiçbir belirti olmadan hamile kalmış olursun.Normalde kendimizi bu kadar dinlemesek, tedavide olmasak bu belirti dediğimiz şeyleri farketmeyeceğiz belki de.
İnşallah pozitifi görürüsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…