sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

bak bu da iyiyimiş heeee
haha salak hemşiree aman ne anlar onlar yaaa bize sor sen kuzum

eltinin kaç tane var?
o mu bakcakmış senin bebelere?
benim bi tane eltim var onunda bi tane cocugu var.
dur bi daha diyince söyliyim sen mi baksan xxx neden sürekli yap yap diyosun diyim bakiyim nedicek

kızlar siz genede kendinizi zorlamayın
ben gecen ay bi yaşlı kadına gitim belimi ovdu karnımı ovdu..
belin açılmış bide döl yatagın kaymış dedi

onları yerine oturtu
ama gerci bu 2. ay daha bişi olmadı da bu sekilde hamile kalan cok tanıdıgım var..

yaa kızlar süpersiniz .. cok gülüyorum ofiste herkes ne gülüyosun diyooo

Bütün bize laf söyleyenler Nato Mermer Nato Kafa Anlatamazsın...
bazen çok pis beddua edesim geliyo şu insanlaraa şeytana uymucam...

bence de konuyla alakalı
senin ikizlerin mi varrr:))

evet rabbim bağışlasın inşallah dünyalar tatlısı ikiz bebeklerim var :)

rabbim sizlere de çifter çifter versin inşallah muhteşem bişey

birde avantaj iki tane birden çıkartıyorsun aradan birde iki kere doğum yapmaktan kurtuluyosun

dün de iftara esimin amcasigil geldi...
cay tatli derken amcasinin gelini ile oturuyoruz, kucaginda 6 aylik bebegi...
benden 8 yas kücük olmasina ragmen, sirf cocugu var diye kendini abla mahiyetinde saniyor ya...
sonra bi olgun anne edalari, tavirlari...sonra iki de bir ay oglum agliyor ayy oglumu üzmeyin ayyy oglum da oglum...
bir de demez mi "bu coook tatli ablasi, buuu bitaaane ablasiiii, Allah size de versin ablasiiii"

adetliyken kendi huyumu bildigim icin esime de dedim "simdiden söyleyim bu aralar moralim biraz bozuk, üstüme varma" diye
sonra dün aksam geldi yine bulasti sudan sebeple...ve sebebi de gercekten su "vay efendim bu damacana su ne bicimmis. nasil begenip siparis verirmisim.bir daha vermicekmisim.adamlara da suyunuzu begenmiyoruz dicekmisim."
"olur padisahim basüstüne. hemen hallederim efendim hay hay." dedim "ben hayatimdan memnunum bir derdin varsa kendin hallet sucuyla dedim"
"bugün heyheylerin üzerinde" dedim ve gittim...

bu erkekler cok anlayissiz ya...kac gündür gözüme rahim filmi icin uyku girmiyor (ya sonucum kötü cikar mi diye), satastigi konuya bak...
yok anam yok kimseden destek yok...isimi kendim halledecem, sonra da yanina varmicam (bebek de nasil olursa olsun)

hep sunu diyorum "hele bir hamile olayim.hele bir olayim.hepinizin cekecegi var elimden üüüleeeen.simdilik sabredip susuyorum bakalim."
(ben böyle dedigim icin mi olmuyor acebaaaaa)

hepinize merhaba
tesadüfen açtım burayı okudum birkaç sayfayı
üzülmemek elde değil biliyorummm kim ne derse desin ne kadarda alttan alsan, terslesen, düşünmüyorum desen ne dersen deeeeeee senin çocuğunun olmayışı herkesin derdi tasasıdır
sanki sen doğurunca onlar bakacaklar çocuklara
benimde 12 yıl boyunca öyle canımı acıttılarki anlatamam
şimdi tüp bebekle 7 aylık hamileyim allahım bağışlarsa inşallah 2 tane oğlum olcak allhım sizede isteyen herkese nasip etsinnn
ha diyeceğim şuki onunlada bitmiyor şimdiden 3. yü düşünüyomusunuz diyen gerizekalılar varrrrayyyy keşke biri kız olsaymış siz bunu iğneyle yaptırmadınızmı niye birini kız koydurmadınız diyen çıkıyorrr
çok komik yaaaaaaaaa kızlar lütfen kimseyi takmayınnnnnnn
hep hayılısını dileyin inanınki vakti zamnı var onu bekliyorsunuz

yarın belli olacak. sonuçları komşunun kızından getirmesini rica etcem. yarın 5:30 a anca haberim olur

ah canım ne güzel yazmışsın ya
Evet Annemde hep der bu dünya da iyişik yapan iyilk bulsun kötülük yapanda kötülük bulsun .. Öteki dünyaya bırakmasın Allah diyor...

Bize Acı cektirenleri Allah biliyor.. Düşüncesizce konuşmaları yokmu ... Off deli oluyorum .
daha dün işte eltim hadi yap artık yaa sanane yaa
sana mı sorcam ne zaman yapıcamııı
işte o zaman bişey diyemiyorum agzım dilim baglanıyo sankiii
keşke keşke bi morartsam orda

ben zaten cocugu olan kişilerle pek görüşmüyorum konuşmuyorum bile
aynı ortamdaysak da bebekleri yokmuş gibi davranıyorum hiç ilgilenmiyorum
bi yalancıktan ay canım cicim diyip sonra kendi halime dönüyorum..
Sevmiyorum başkasının cocugunu sevmey
özenmiyorum daa

bide herkes şunu diyo
senin olsun bak farklı olur.
senin olsun bak şöyle olur
senin olsun bak alırsın yaparsın

bizde eşimle tartıştığımız zaman kendime içten içe kızıyorum
''birde böyle herife çocuk doğuracam diye uğraşıyorsun sevimli'' diye

oha diyorum yaaa
gerçekten var mı dünyada böyle salak insanlar....

Töbe töbeeee yok birini kız koysaymışınız kim diyo bunu Allah aşkına ya bu nasıl bir cahillik...

Allah bagışlasın Sende çok beklemişsin..
Off off bizim tüp bebek şansımız bile yok( maddi yönden)

eevt insanların lafına aldırmamak lazım.

eski çalıştığım işyerindeyken evlendim. neyse ordaki kızlar evime geldi. 1 hafta anca olmuştu. ben zaten hep derdim çok beklemem bebek için diye. bunlarda demişti ayy evliliği tadını çıkarmadan mı? seen bişileri tatmamışsıın ondan böle diosunn diye küsümsediler beni.

sonra ben maddi sıkıntıdan 8-9 ay korundum. sonrasında da olmadı zaten. ama o beni şiddetle küsümseyen arkadaş geçen yaz evlendi ve hemen 3 ayda hamile kaldı. hemde bile isteye. yaşıda küçük üstelik.

yani hani tadını çıkarmak gerekiodu. hani bana dediğiniz sözler. ben belki de çevremdekilerden etkilenmesem daha erken korunmayı bırakıp daha erken tedavi sürecinegircektim.

herşeyin hayırlısı tabi de demem o ki insanlar size bişiler der der , sonra gider aynılarını yapar. hani böle demiştin dediğinizde ise o zaman öyleydi derler. hiçç takmıcan ve konuşturmaya fırsat vermicen. bazı insanlar vardır millet onlara soru bile soramaz. ama böle yumuşak başlılara herşeyi sorarlar.

aynı arkadaş grubum hemen düğün ertesi zır zır aradılar. telefon baskısından rahat edemedim düşünün. benden bi hafta sonra evlenen arkadaşımla daha samimi olmalarına rağmen ona öle bişi yapmadılar.

yüz vermiceksin kimseye. resmi olcaksın

canım hiç öyle düşünme
Rabim verdikten sonra öyle veya böyle gelir
Biz hayırlısını dileyelim gerisi Allah kerim

canım devlette yaptır. 2-3 milyardan başlıyormuş. bende karşılayamam bunu. devlette yaptırırız bizde napalım

bizde eşimle tartıştığımız zaman kendime içten içe kızıyorum
''birde böyle herife çocuk doğuracam diye uğraşıyorsun sevimli'' diye

ayneeen ya

ben bir de bunu ciddi olarak takip ettim...
gercekten esimin bana en sevimli davranmalari, en düskün halleri
yumurtlama zamani basliyor ve adet gününe kadar artis gösteriyor...
olmadi yine deyince de bir mesafe bir mesafe anlatamam...

canım devlette yaptır. 2-3 milyardan başlıyormuş. bende karşılayamam bunu. devlette yaptırırız bizde napalım

insanların lafı hiiiiççç bitmez
bekarken ne zaman evlenicen hadi geç kaldın derler
evlenirsin bu sefer bebek diye tuttururlar hadi geç kaldın
bebeği olanıda rahat bırakmazlar ikinciyi ne zaman yapıyon geç kaldın
bu böyle süreeeer gideeeerrrrr
onun için booşşşş veeerrrrrr

bu laf atanlara da zamaninda kesin baskalari laf atmistir, onlarda aynisini bize yapip acisini bizden cikartiyorlar olmasin?

aslinda bizim gibi olanlar o kadar cok ki, ama cogu sonradan cocugu oldugunda bu yasadiklarini hic anlatmiyorlar...
buna cok sahit oldum, yasadiklarini baskalarindan duydum hep...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…