Şen Yuva Fox Tv

ben bu tarz dizilere pek gülmeyen biriyim ki avrupa yakası'ndan sonra beni en çok güldüren bi dizi :lepi:
hele o şarkıya bitiyorum.. sempatiğimsin :roflol:
Sempatik sevgilim,
sempatiğimsin
Bir üç beş gün, bir hafta on gün
Aramazsın aramazsın
Kız sen sebebim olacaksın
Sempatiğimsin
Gitme, gitme, gitme
Boşa gitme
Gitme gitme, gitme
Beni terketme
Gitme, gitme, gitme
Boşa gitme
Gitme...

:roflol::roflol::roflol:

çok çok hoş..uzun zamandır bu kalitede komedi dizisi yoktu..severek ve kahkahalarla izliyorum kaydirigubbakcemile2

Mesut Yar, Posta'daki yazısında, Eylül ayında yeni sezona merhaba diyecek olan Ezel dizisinin hangi gün yayınlanacağıyla ilgili tahminlerde bulundu.

İşte o yazı:

Ezel (atv) gelecek ayın hemen başında yayında olacak. İyi de pazartesiden hangi dizi gidecek acaba? Malum “Şen Yuva” yeriyle oynanarak zar zor yerleşti bu güne. Ardından da kanalın en iddialı dizilerinden biri olarak duyurduğu “Bitmeyen Şarkı” girdi yayına dün. Malum, Ezel izleyicisi pazartesi gecesine alıştırıldı. Üstelik saatiyle oynanmasından da nefret ediyor dizinin. Bu durumda biri yine gidecek; o da çok muhtemel Şen Yuva olacak... Severek izlediğim/ izlediğimiz bu dizinin gideceği yer de bir başka gün filan değil. Benden duymuş olmayın ama maalesef durum budur!

Tühh ya son bir kaç bölümdür takip ediyordum çok da beğenmiştim. Çok izleyeni de var aslında niye bitiriyorlar ki?

o kadar cok dizi varki atv de gun bulamamislardir ve reyting alamiyormus yahsi cazibe gibi kalitesiz bir dizi yayinda kaliyor o gidiyor anlam veremedim bende..cok eglenceli kaliteli bir diziydi

Bu diziye Ceyda Düvenci pek gitmiyodu.. Bnibir Gece'den sonra kadın hep kafamda dram dizilerinde zırıl zırıl ağlarken oynayacak diye kazınmış nedense...

yazik olur biterse...
gercekten reytingleri dusukmu acaba
ekranlardaki kalitesiz yapimlardan fenalik geliyo zaten
bi de izlediklerimizi bitirmeseler yaaaklava:

dizinin bugun yayinlanmamasinin nedeni yeni gun ve saat ariyormus ATV o yuzden yayinlamamis henuz yanindan kalkmadi yani

unutulmazi kaldirmazlar boyle dizileri kaldirirlar ne kadar uzuldum insallah kalkmaz
cok tutmustuk biz bu diziyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…