Şen Yuva Fox Tv

Cuma akşamki bölümü kaçırdım uyuz Atv tekrarını bile vermiyor, öbür komedi sitlerinin tekrarları dönüyor durmadan alsanaalsanasmile

cok sevıyordum bu dızıyı.uzulmustum ama ıcıme su serptınız.umarım devam eder.bu reytingıde anlamıyorum.kım belırlıyor bunu?unutulmaz,kavak yelleri,arka sıradakiler hatta turk malı nı mı ızlıyor bunlar.en basta bunlar kalkmalıkötükedihüso

kizlar mujde bakin internette ne buldum
Başrollerini Levent Üzümcü, Ceyda Düvenci, Altan Erkekli, Ayşegül Atik ve Alper Kul'un paylaştıkları ATV'nin dün gece (10 Eylül Cuma) son bölümünü yayınlandığı ''Şen Yuva'' devam edecek!

Dizinin son bölümlerinde kadroya katılan, bir GSM Operatörü firmasının reklamlarından tanıdığımız Erdem Yener'in şahsi twitter hesabında açıkladığına göre dizi kanal değiştirerek, ''devam'' diyecek!

İşte Erdem Yener'in mesajı;

Arkadaşlar, "Şen Yuva" devam edecek. Cuma akşamı Atv'de son bölümü yayınlanacak bu doğru. Ayrıntılar bayramdan sonraya kalıyor. Sevgiler.

çoook sevindim devam etsin lütfen.
avrupa yakası'ndan sonraki fenomen komedi dizisi olabilir devam ederse

diziyi yediler yediler oysa çok izleyeni vardı.zaten show 1 numara ,atv 2 numara dizi yemedealsanaalsanasmile

Reyting alamadığı gerekçesiyle Atv'de final yapan Şen Yuva dizisi ekranlara hangi kanalda dönecek?
HAYRANLARINA MÜJDE! ŞEN YUVA EKRANA DÖNÜYOR! PEKİ HANGİ KANALDA? Atv ile yolları ayrılanŞen Yuva dizisi artık Fox Tv’de yayınlanacak. Şen Yuva dizisinin oyuncularından Ceyda Düvenci dizinin yeni kanalını Twitterdan duyurdu.

ceydaca: SENYUVA ozleyenlere FOX TV de devam ediyoruz :)

medyaradar.com

evet bnde sabah okududm fox a geçiyormuş
hadi iyisinz kızlar harcvamadılar dizinizi

tüh ya yurt dısında kablolu tv de fox yok kı ay ne kadar gıcık oldu barı star alsaydı orda pek dizi yok

yuppppiiiiiiiiii yaşasııınnnnnnn.........delikafaduldenhihoyyytalkisalkisalkis

ay ne güzel netten takip edecem
yurt disindayim kablolu tv de fox yok
neyse en azindan devam ediyor

akilli adamlarmis demekki
caaaanim diziyi harcamisti atv
o aptal dizilerini yayinlasin dursun bakalim:dilcikar:
yasasinnnnnn FOXhihoyyyt:lepi:

Fatmagül ile Vadinin olduğu güne koymuşlar, yanlış olmuş.
Yakında büyük ihtimalle günü değişir.

Back
X