karşımda öğretmen olmuş bir kişiye başarılı sayılır diyen bir kendini bilmez varedebe davet ediyorum sizi. karşınızda 30lu yaşlarda bir yetişkin yok lafınızı ölçün ona göre yönlendirin ya da etmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
karşımda öğretmen olmuş bir kişiye başarılı sayılır diyen bir kendini bilmez varedebe davet ediyorum sizi. karşınızda 30lu yaşlarda bir yetişkin yok lafınızı ölçün ona göre yönlendirin ya da etmeyin.
başarı göreceli bir kavramdır. hazım sorununuzu soda ile giderin.karşımda öğretmen olmuş bir kişiye başarılı sayılır diyen bir kendini bilmez var
karşımda öğretmen olmuş bir kişiye başarılı sayılır diyen bir kendini bilmez var
Ablamı beğenmiyor değilim. Sevmiyor hiç değilim. Sadece beni üzüyor. Zaten sevmediğim insanlar beni üzemez.2 kizim var
Bir kizim digerine boyle laf etse insanlarda kardesin kiskanc dese nasil uzulurdum
Kizmis demistir kardessiniz ne var yani
Basina birsey gelse burda kiskanc diyenler degilo begenmedigin ablan kosacak sana
Nerdenmi biliyorum
Bizde 2 kizkardesiz
Ay ablaya kiskanc fesat diyen bir iki yorum okudum nasil uzuldum anlatamam
Yaziklar olsun kardesi kardese dusurup ara bozana boyle zihniyet boyle yorum mu olur
ortada hazmedilecek bişey yok bu kadar küçük şeylere takılıp şişme evladım:)başarı göreceli bir kavramdır. hazım sorununuzu soda ile giderin.
evladım? şişme? şişenin kim olduğu ortada..edebe davet etmiştim lakin belli ki esamesi yok sizde iyi günler.ortada hazmedilecek bişey yok bu kadar küçük şeylere takılıp şişme evladım:)
kendisi öğretmen başarılı sayılır yani... ne bu ya şakamı. öğretmenlik mesleğini bu kadar ayaklar altına almayın. ablan Öğretmen olmuş ve çok başarılı. o başarılı görmediğin ablanı örnek al ve buraya yazacağın yere otur soru çöz. ablan tabiki haklı sen kazanamazsın
kendisi öğretmen oldu başarılı sayılır yani... Bu lafı sınava hazırlanan bir öğrenci söylüyor. kimse öğretmenliği bu kadar küçük göremez. hani kendisinin hedefi tıp falan olsa anlıycamda öğretmenlik mesleğini küçümsemek nedir yaÖğretmen olmak demek kusursuz bir insan olmak demek değildir ki şu an görüyoruz.
Her tıp bitiren doktor olamayacağı gibi her eğitim fakültesi mezunu da öğretmen olamıyor ki yine görüyoruz.
Ne bu hınç?
Mesleğinizle sıkıntınız mı var?
İçten içe kabullenmediğiniz ama bunu da itiraf edemediğiniz için mi sağa sola sataşıyorsunuz?
Öğretmenlik görev içeriği nedeneiyle kutsaldır ancak her öğretmen kutsal değildir.
Sizşn pedagojik formasyon almış olmanız filan gerekmiyor mu?
Hani çocuk psikolojisi ergen psikolojisi sınav stresi yönetimi, öğrenme aşamaları filan.
Yazık yahu. Çok yazık.
karşımdakine göre konuşurum cicim:)evladım? şişme? şişenin kim olduğu ortada..edebe davet etmiştim lakin belli ki esamesi yok sizde iyi günler.
kimse öğretmenliği ayaklar altına alamaz
kendisi öğretmen oldu başarılı sayılır yani... Bu lafı sınava hazırlanan bir öğrenci söylüyor. kimse öğretmenliği bu kadar küçük göremez. hani kendisinin hedefi tıp falan olsa anlıycamda öğretmenlik mesleğini küçümsemek nedir ya