Senden bana karı olmaz !

Yorum yazıyordum kii geçen senenin konusuymuş. Ne yaptı acaba konu sahibi

Canım adam evlenince nasıl bir hödük olacagnı şimdiden göstermiş umarım akıllı davranır evelnmessin şanslısın şimdiden gördüğün için evlenince kat ve kat artıyor ilerde buraya boşanıyorm diye konu açmak istemiyorsan evlenme o adamla

Evlenince de daimi sizi ailesiyle olmaya gorusmeye 7/24 iter bu tip. Kosarak uzaklas bacim

Evlendiğin ana lanet etmek istemiyosan asla ama asla evlenme bununla. Saçma flan değil Allah bazı şeyleri kocaman kocamna gözümüze sokuyorda biz gormeyebiliyoruz bazen. Ama sen gör bununla evlenilmez kesinlikle katien asla!

Huseyin cok guzel bir isim.. tabi bana gore.. benim kayinbabamin ismi yuksel ve bu isimden cocuklugumdan beri nefret ederim..
Esimle sevgiliyken dediki babamin ismi sevmiyorum ama babam oyle hayalini kuruyorki oglumuz olursa yuksel koyalim mi dedi.. hic dusunmeden olur dedim.. cunki isim boncuktur.. ha belki hayir desem belki benimkide kuduracakti onu bilemem.. sevgiliniz abartmis olabilir.. ama ben sahsen yuksel asla olmaz diye cevap vermezdm eger soyleme uslubu duzgun ise....
Gel gorki simdi downlu kizimdan sonra saglikli cocugum olmadi.... keske diyorum allahim saglikli evlaytlar versede tum sulalesinin ismini koysam umrumda degil isim

Allah size de meleğinize de yardımcı olsun. ❤❤❤❤

Eğer aynı kişiyse zaten bu konuda yapman gerekeni söylemişti herkes sana kelebek.

Ne güzel Gül gibi iş de bulmuşsun bu adam çok kıro geldi bana değer mi bunun için ?
Bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…