Senden bana karı olmaz !

Öyle mii :) Benim de babamın adı kardeşimin adı olabilirdi o zaman bende severdim amaşuan da tercih meselesi olduğu için açıkcası ben tercih etmem zaten ondan ziyade benim de takıldığım konu isimden ziyade bana fikrimi sormaması beni kaale almaması ve ailesine olan düşkünlüğü yüzünden böyle birşeye kalkışması
Belki de babasının adı olduğu için değil de sadece sevdiği beğendiği bir isim olduğu için bana fikrimi sorsaydı belki olabilir derdim
Neyse alsın istediği karıyı tepe tepe Hüseyincikler yapsın kimden yapıyosa
Karı kelimesi ne kadar iğrenç ya onun ağzından konusuyorum da yanlış anlamayın sakın

Ha Yok anladım zaten bu tipler ilerde de aynı davranışları sergiliyor okuyoruz burda. Kadına verdiği değer hitabından anlaşılıyor zaten haklısınız o yüzden değer bilen huzur veren insanlar çıksın karşınıza huzurunuzu kaçıran değil

Kelebek,eleştirmek için demiyorum,fakat bence de sen barışırsın,çünki onu seviyorsun ve asıl önemlisi bu tartışmaları aşkın cilveleri sanıyorsun.
Hani bir kere daha evinizin önünde bağırıp çağırmıştı ne oldu,aman rezil olmayalım diye gittin konuştun,barıştın ve devam.
Kızın olursa babasını andırsın diye Hüsniye olur,sen yanına bir de Aleyna eklersin,onla teselli olursun,şimdilik stres at burada.
Ama böyle adamlarla bağırış çağırış geçer ömür,bunu bil.Ben buna gelemezdim,sen gelirsen devam et,ne diyeyim artık...

Evet onu seviyorum en çok da buna üzülğyorum zaten bütün bunları yapmasına rağmen nasıl oluyo da hala sevebiliyorum , nasıl oluyor da hala üzülebiliyorum bittiği için
Ama ben onunla evlenmeye hep korkuyordum evlilik bahsi geçince kendimi bir adım geri atıyodum
Artık imkan vermiyorum , çünkü zaman ilerledikçe seviyesizleşti gözüm korktu
Hep bir değişir yada değişti umuduydu bende ki
Boşa çabalamışım
Ondan bi b*k olmazmış.
Onunla evlenip kafamı duvarlara vurmak istemiyorum

Kelebek madem barışa aksın buraya niye konu açıp bu kdr insanın psikolojisinş bozuyorsun ya

Artık gerçekten ayrılman gerekmiyor mu neler yaşadın hala barıştım ayrıldım diyorsun

Daha ne kdr seviyorum diye sevginin arkasına sığınacaksın

Kaç yazacaktım yazılmışı varmış.

Anlattıklarında eski esimi gördüm kendini ve ilerde doğacak çocuklarını seviyorsan bu adamdan ayrıl ben bir çocuk yapıp ayrıldım eski konularıms bak devam edersen geleceğini gor

Eski eşim kadın gibi sürekli beddua ederdi küfür ederdi evlenince şiddete döndü hamileyken bile tekme attı ..ilk sevgilim emek verdim diye evlendim ..ah ne kardesim ben yandım sen yanma ..bak boşandım şimdi 3 yılda hatta ilk yıl bosanacaktim ama işte ancak böyle cesaret ettim çocuk oldugundan

Geçti artık , ben onunla evlenmem hem saygısız hem terbiyesiz
Bende senin gibi emin konuşuyordum asla evlenmem o terbiyesizle diyordum sonra evlendim lütfen sürekli oku bu konuları sonra ses kaydı yap hakaret ederken ki bir daha barisma kaba Saba adamlarin çocukları olmasın ya

Asla asla değişmez hayat tecrübem şunu gösterdi sevgiliyken nasılsa evlenince 1000 katı daha kotusunu dusun ... Daha kötü olurlar ama daha iyi olmazlar ...seviyorsun biliyorum için acıyor ama bak 3 yılda boşandım ama daha erken bitti sevgim..sana çocuğunun yanında hakaret edince ailenin yanında küçük dusurdukce..hatta bence ilerde şiddette uygular sevgi felan kalmıyor

Babası gerçekten baba gibi bir babaysa insan gibi insansa ben koyardım bunun dışında konu gereksiz uzamış...

Fragmanı izlemissiniz, asıl film evlendikten sonra suan ailesine düşkün ya evlendikten sonra bu 2 katına cıkıyor kaç kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…