Senden bana karı olmaz !

Ne guzel bak net biçimde gördün o adamdan koca olmayacagini. Bence arada zıtlaşip sonucu görmek lazim. simulasyon iyidir. Evlenince daha pervasiz olacak çunkü didişmeler. Ne gerek var?

Forumu okurken gözüme çarptı bu konu.Fikrimi belirttim sadece. Ama nedense anında uyarı aldım.
Moderatörlerden uyarı almadığınız sürece kullanıcıların saçma sapan konuşmasını önemsemeyin,isteyen istediği konuya yorum yapma hakkına sahip ister 2.5 aylık ister 25 yıllık olsun.

moderatörlerden biri yazmış. Konuyu çok gerçekçi bulmadım. çünkü bazen burada erkeklerin de bayanmış gibi davranıp konu açtıkları farklı forumlarda söylenmişti. buna dair bir yorumdu. neyse fikir özgürlüğü bizim ülkeye bir beden fazla.

Vallahi sana tek akıl bas tekmeyi hazır engellemişsin sakın barışma bir daha. Sonra kocam ailesine çok düşkün ailesi için beni hiçe sayıyor diye konu açarsın. Çok görüyoruz burda öyle konuları

Üstteki yazan üyeyi diyorsanız o moderatör değil.

Balık baştan kokar hemen tepikle

Acikcasi çok abartmissiniz elbette o da hadsizlik yapmış ama barisirsiniz siz oglanın adı da Hüseyin olur ☺benimki de aynı zira hüseyin diye tutturdu ☺

Bence sen çok değerlisin ve lütfen ne olur bu adi insan müsveddesi ile hayatini birleştirip kendine yazık etme ..bak ilk başta özlersin boşluğa düşersin sonra unutursun ..seni gerçekten sevecek sana değer verecek bir cengaver mutlaka çıkacaktır...her yerden engelle sana ulaşamasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…