Senden bana karı olmaz !

Adam ailesine para yediriyor diye evlenemiyorlardi, ayrilinca kelebek de aynisini yapti, yuklu borca girdi ailesi icin.
Suan evlenmeye kalksalar kuru nikahi bile zor kiyarlar, bosu bosuna barisip hayati kendilerine zindan ediyorlar.
Valla kelebek hayatında bi doğru yapnış o halde. Hep kayınailenin kürkü yiyodu. Yazık bi çocuk kolay yetişmiyor babamın benim için yaptıklarını düşünüyorumda... Babama yararım olacak elbet. Hatta en çok babama.

İsim konusunda gereksiz bir inada bindirmişsin sen de. Benim erkek arkadaşım da, erkek olursa babamın adını koyucam diyo, ben bir isim daha koyarız ama benim istediğim 2 isimli olur diyorum tamam diyor, böyle deseydin sen de , ne bu inat. Tamam sadece hüseyin bence de güzel olmaz, hüseyin can , hüseyin emir, hüseyin kaya birşeyler koyardınız. Gereksiz büyümüş kavga. Ortada çocuk yok birşey yok bir de daha :) Senin için temennim, barışırsanız inşallah kızınız olur :)

Bence sen doğru olanı yapmışsın. Şu an sana söz hakkı vermiyorsa ve bu cümleleri kuruyorsa ilerde ne yapar kimbilir.

Erkenden anladiniz karsi tarafi. Soyledigi cumle hem kaba, uclarda agir bi laf hem de sacma bi beklenti. Sevgiliniz istedigini soylesin sonra siz tepki vermeyin cunku " buna da hakkiniz yok " .

Kurtuldugunuza sukredin bence de gecmis olsun.Allah beterinden korusun.

Buyuk ihtimal daha once bu cumleyi kafasinda kurdu. cunku gercekten seven biri boyle bir cumleyi kolayca kuramaz. Ona kari olacak birini bulunca seni sutlayacak barisirsan tabi...

Bu ara noktalama işaretleri kullanımı konusunda sorunlar yaşanıyor forumcak sanirsam:)))
Saygısızca konuşmalara gelemiyorum. Heme soğuyup bitiriyorum olayı. Sizin yerinizde olsaydım daha evlenmeden sizin fikirllerinize saygı duymayıp, birde hakaret eden adam için kendimi yormazdım.

Bence sakın sakin pisman olsada sakin geri dönme. Valla unutur gidersin evlenip bi ömür cekecegine. O neymiş öyle nufüsa ben gitmiycemmi felan.(Baya sinyal vermiş sana söz hakkı vermeyeceğini. )
Her konuda seni böyle deli eder. Kendi bildigini sonuna kadar yapar dinlemez.
Evlenince bide garantilediklerini sanıp daha rahat oluyolar. Bi süre sonra da seni hic takmamaya başlar.
Bi benzeri benim esim ordan biliyorum.

Ay valla okuyamadım hepsini ergen hareketleri yeminle.

Böyle odunlara yüz veriyorsunuz sonra kendiniz üzülüyorsunuz. Seni hakeden saygılı bir insan bul doğa sevgiside bir yere kadar ^^ şanslıymışsınki şimdiden yüzünü göstermiş ya çocuk olduktan sonra görseydin? Senin kendine saygın olmazsa kimsenin olmaz asla konuşma o şahısla böyle beddua ediyorsa ne sana ne ilişkinize saygısı olmadığı çok belli.

Paşazade isme karar verecek siz de "Tabi beyim sağlıklı olsun da." diyecekmişsiniz öyle mi?

Kaçın bu adamdan. Evlenince ne hale gelir bu düşünmek bile yorucu. Hele o söylediği cümleye girmiyorum bile..

Adamdaki özgüvene bak. Daha şimdiden böyle basit konulardan senden karı olmaz şeklinde cümle kuracak kadar ileri gidiyorsa hatayı biraz kendinizde arayın. Bu kadar taviz vermeyin hiçkimseye sevgilinize veya eşinize . Ezdirmeyin kendinizi izin vermeyin bu odunsu bencil adamlara. Psikolojinize yazık sonra olan size oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…