Senden bana karı olmaz !

Dereyi görmeden paçalar sıvanmış, sıvanan paçaların altındakiler çıkmış da çıkmış. Boşverin size saygı duymayan daha şimdiden karılığınıza laf esen biri ilerde tartışmanızda ağzına geleni söyler.
Koşar adım kaç :)

Becerebiliyorsa tek başına, kendi imkanlarıyla yapsın çocuğu. Adını da Hüseyin koysun ama çok yaşamaz benden söylemesi.

Aman aman verilmiş sadakan varmış da kurtulmuşsun bacım

3 gün sonra arasın diye 3 gün boyunca telefonun başında bekler, gene barışırsın sen eski konularını biliyorum. Sürekli abuk subuk, ergenlerin dahi kavga sebebi etmediği mevzulardan ayrıl-barış yaptığınız ilişkinizin evliliğe giderse ("ola ki" diye belirtmek lazım çünkü normalde hopeless case) çoook uzun ömürlü, mutluluşluk, sevgi pıtırcıklığı ile dolu bir evlilik olacağını falan mı zannediyorsunuz?

Bi konunda ilk kez tamamen sana hak verdim Kelebek.. Cok sinir bozucu, dili (isine geldigi sekilde) her yere dönen ve laftan anlamaz birisi bu adam.. Esas ondan sana koca olmaz.. Zihniyeti arızalı bi kere.. Burda mevzu cocugun isminin Hüseyin olmasi filan degil; bi cok şeyin sinyalini vermis bagira bagira.. Kimse değişmez, hele boyleleri ile uzlasma anlasma diye bi sey olmaz, olamaz.. O nedenle duygularina kapilarak kendi basini yakma..

Son düzenleme:
Adam kendini belli sendeki ısrar neden neyse sen devam et seni keserim dese de evlenecek gibisin bu aile düşkünü görünümlü despot adamla

Mesele Hüseyin değil de karakterini belli etmiş sanki. İsim meselesi çok dert değil ikinci bi isim koyar onunla hitap edersiniz. Ama bundan cacık olmaz

Bu adamdan size koca olmaz.Kisa ve Net...
Ararsa sakin barismayin.

Ne diyorsa hakediyorsunuz.
Çünkü adamın mayası belli, karakteri belli.
Her defasında değişir sanıp aynı hatayı 13566899855 kez tekrarlıyorsunuz.
Aynen devam edin.
Belli ki evlenmeden dank etmeyecek size.

Bu lafi dediği için , ve çocuk gibi önemli bi konuda senin fikirlerini hiç saydığı için , en önemlisi AİLESİNE DÜŞKÜN OLDUĞU İÇİN asıl ondan KOCA olmaz .

asil bu adamdan sana koca olmaz
anasinin babasinin eteklerinden dusememis hala

Resmen doğmamış çocuğa don biçmek ikinizin de yaptığı

Şimdiden böyleyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum kaçın kurtulun barışmayın her şerde bir hayır vardır isim kavgasına gerçek yüzünü gördünüz boşverin

Sonra evlenıyorsunuz ve bu sorunlar devam edıyor

Daha bekarken böyle yapıyorsa evlenince burnundan getirir. Bir de ailesine düşünmüş. Senden de bana koca olmaz diyemediniz mi? Yeryüzünde erkek kıtlığı yok sonuçta..
Mutlu bi evlilik yapmak istiyorsanız bu adamla bidaha görüşmeyin.

ileride "hüseyin" in mutlu ve sevgi dolu saygılı bir aile ortamında mi buyusun???

yoksa annesi babası tarfindan ezilmiş,hiç bir fikri onemsenmeyen,hayal kurmayi bile bilmeyen babası iyice hayvanlIk sınırını zorlayan, mutsuz ve "Hüseyin" olduğu için boşanamayan bir ve dolayisi ile psikolojisi bozuk bir "hüseyin" mi olsun peki annesi???

Kaç kuzum kelebek kaç...çekilir dert degil bu adam kusura bakma.sevgililigi böyle olanın evliliği seni sinir hastası eder bilesin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…