2 yıl boyunca ben de gezelim hevesimizi alalım diye düşündüm zaten öle cocuk fln diye tutturmadım söylemedim hiç. ama artık ben de istemeye basladım herseyin hevesini aldık artık hayattan beklentimiz evli bi cift olarak ne olabilir ki... ama öncesinde cocuk konusu acıldıgında da istemediğini belli ederdi. ben de rahatına düşkün rahatı bozulcak diye korkuyo, ya da cocukken kardesine de bakmıs belki bu nedenlerle istemiyor olabilir diye düşünürdüm, ya da kendince bahanelerdi...
bi kadını bundan daha cok yaralayacak hangi söz olabilir ki? tamam biz de sorunlar yasadık, yasıyoruz da her çiftin yasayabilecegi kadar ama öyle cocuk sahibi olmayı engelleyecek kadar büyük olmadı. ya da bana göre olmamıs, ona göre olmus.......
Bana esim boyle diyecek
ben de git kimden istiyorsan ondan yap derim
arkama bile bakmadan ceker giderim!!!
inanın su aile konuları dısında ikimizin hiç bir sorunu yok. ona sorsanız beni sevdiğini söyler. ben de onu seviyorum. normalde cocuk da sevmez zaten etrafta ne bir bebek ne de bir cocuk sevdigini daha görmedim.
işin en acı tarafı benden cocuk istemeyen bi adamdan ben artık cocuk isteyebilir miyim, istemeli miyim, hoş istesem neye yarar???
inanın su aile konuları dısında ikimizin hiç bir sorunu yok. ona sorsanız beni sevdiğini söyler. ben de onu seviyorum. normalde cocuk da sevmez zaten etrafta ne bir bebek ne de bir cocuk sevdigini daha görmedim.
işin en acı tarafı benden cocuk istemeyen bi adamdan ben artık cocuk isteyebilir miyim, istemeli miyim, hoş istesem neye yarar???
ya bi sorun oldugunda herkes kendi ailesinin tarafında oluyor. ne o bana adım atıyo ne de ben ona bu tarz konularda. benim ailemi savunmam belki de ona onun yanında olmadıgımı hissettiriyor olabilir. yani gercekten elle tutulur bir sebep yok ama o farklı algılıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?