senden cocuk istemiyorum diyen eş!!!

başkalarınınkileri sevmemesi çocuk sevmediği anlamına gelmez...böyle kendi kendine hüküm vermek yerine öncelikle neden istemediğini sormalısın...gerçek bir nedeni yoksa o zaman düşünürsün...

kendisi de söyler zaten cocuk sevmedigini.. bence sevse sevse anca kendi cocugunu sevenilcek ve ancak o zmn cocuk sevmeyi ögrenebilcek bi tip.. nedenini cok uzun zamandır düşünüyorum zaten cnm yeni değil yani de..her seferinde bana baska seyler söyledi.bu tartısmadan önce ona demiştim bu yaz da istedigin kadar gez, toz ne istersen yapalım yazdan sonra düşünürüz artık diye.. bu son tartısmayla onu da kestirip atmıs oldu..şimdi beni öyle diyerek oyaladıgını, asıl sebebin de bu yaşadıgımız sorunlardan kaynaklı ileride benle olmak istemedigini düşünüyorum artık

eger yaşadıgınız tartışma çok şiddetli ve hararetlıyse ve eşınız sizin çocukları sevıp bı cocugunuz olmasını ıstedıgınızı biliyosa canınızı yakmak için burdan saldırmış olabılır.
kendımden biliyorum şiddetli bi kavgada bende kocamam defalarca senden asla cocuk yapmam senle ilerisi yok senı terkedıcem vs. gibi cümleler kurabılıyorum canı yansın dıye.
kavga sonrasında toparlanıp eskı halınıze dönebılıyosanız üzülme,hepsi anlık sinir ve öfkedendir

yok asla yuvam kurtulsun diye diil, yuvamız sıkıntıda değil zaten o kadar kötü bi ilişkimiz olsa ben de asla istemem .yani bence her evlililikte olabilecek olaylar.

üzülmek yerine bişey düşünmeden zamana bırakmalısın o zaman...

eşinin çocuk istememe sebebinin, sende nasıl bir düşünce ve duygu oluşturduğunu eşinle paylaşman gerek canım. burda yazdığın gibi, benimle bir gelecek mi düşünmüyorsun diyebilirsin. güvenmeme sebebini öğrenmek isterim diyebilirsin. ama bunları sakin bir ses tonuyla yapman gerekiyor. sakinliğinden emin olmadan, konuya balıklama dalma bence. yoksa tartışmaya dönebilir ve telafisi mümkün olmayan sözler sarf edilebilir.

Çocuk sevmek öğrenilmez,öğretilmez...

Benim anlamadığım,çocuk istemeyen birine neden illa çocuk diretiyorsunuz ki...

Burada bir arkadas konu acmisti ayni sizinki gibi.

Bir sure sonra esinin cocukken gecirdigi bir hastalik yuzunden cocugu olmayacagi ortaya cikmisti.

Madem sizin iliski anlaminda bir sorununuz yok.

Boyle bir sorun olabilir mi?

yok asla yuvam kurtulsun diye diil, yuvamız sıkıntıda değil zaten o kadar kötü bi ilişkimiz olsa ben de asla istemem .yani bence her evlililikte olabilecek olaylar.

herşey tamamsa neden sana güvenmiyorum senden çocuk istemiyorum diyor bence var birşeyler .her erkek çocuk ister ben yeni evliyim çocuğumuzun olmasını deli gibi istiyor eşim ben erken diyorum .

Burada bir arkadas konu acmisti ayni sizinki gibi.

Bir sure sonra esinin cocukken gecirdigi bir hastalik yuzunden cocugu olmayacagi ortaya cikmisti.

Madem sizin iliski anlaminda bir sorununuz yok.

Boyle bir sorun olabilir mi?

neden sana güvenmiyorum senden çocuk istemiyorum diyor o zaman bu adam ?bellki var birşeyler .normal değil davranışları .maddi probleminiz varsa bilemem ama her erkek çocuk ister normal şartlarda

sinir anında istenmeyen şeyler çıkabilir ağızdan.....
çok incitici olmuş evet ama biraz kendi haline bırakıp hatasını anlamasını sağlayabilirsin...

Eşiniz bence çocuk istemiyor hayatında 2 senedir siz de istemediiniz için gül gibi geçinip gitmişsiniz ama artık siz istemeye başlayınca o da taktik değiştirmiş resmen sizin de çocuk fikriden soğumanız için elinden geleni yapıyor.

BOŞA GİTSİN

şaka tabiyki...

UZUN BİR SÜRE KONUŞMA..gönlünü almaya çalışacaktır..ozamanda al karşına düzgünce konuş..

cnm bende uzun bi süre saygı duydum, bişey demedim zaten. ama insan ne için evlenir ki, bu adam bana evlenirken ben cocuk istemem bak ona göre evlen demedi ki bana.... bu nası bi soru??

eşiniz çocuk sevmediği için istemediğini söylememiş ama size güvenmediği için çocuk istemediğini ve özelikle sizden istemediğini söylemiş. nacizane fikrim bu çocuğunuzun olmamasından daha ciddi bir sorun.

ayrıca tüm bayanlar ister anne olmayı, bunu neden diretmek olarak algıladınız bilmem??? yani daha önce de yazdım anne olmamak için hiçbir sebebimiz yok maddi manevi..-psikolojik sebepler hariç- bence zaten cocuk da istemiyordu hazır tartısma anında fırsatını buldu ve yine sokusturdu ama beni cok inciterek. 2 gündür konusmuyoruz zaten herkes ayrı odada takılıyor ona sadece iftar ve sahur hazılıyorum bu kadar

cnm bende uzun bi süre saygı duydum, bişey demedim zaten. ama insan ne için evlenir ki, bu adam bana evlenirken ben cocuk istemem bak ona göre evlen demedi ki bana.... bu nası bi soru??

Mesaj tekrarı olmuş...

Evlenmeden önce demediyse çocuk istemediğini,bu konuda hak veririm size.

Yalnız siz yinede diretmeyin; evliliğin merkezine çocuğu koymamaya çalışın.

Ama siz kesin çocuk istiyorsanız; benim size tavsiyem çocuk istemeyen biriyle bunu yapmamanız.Bu ilerde daha ciddi sorunlara yol açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…