başkalarınınkileri sevmemesi çocuk sevmediği anlamına gelmez...böyle kendi kendine hüküm vermek yerine öncelikle neden istemediğini sormalısın...gerçek bir nedeni yoksa o zaman düşünürsün...
her erkek çocuk ister sizinkinin istememesinin farklı sebepleri olabilir .size neden güvenmiyor bu adam bir kere bunu söylemesi daha incitici .benim eşim sana güvenmiyorum dese çok üzülürüm .güven meselesi çok önemli evlilikte .bence önce bunu sorugulayın .evliliğinizde sorunlar var belli şu an için çocuk sahibi olmamanız sizin için daha iyi .yuvam kurtulsun diye çocuk sahibi olmak istiyorsunuz belkide .bu çok yanlış ve kandırmaca .
kendisi de söyler zaten cocuk sevmedigini.. bence sevse sevse anca kendi cocugunu sevenilcek ve ancak o zmn cocuk sevmeyi ögrenebilcek bi tip.. nedenini cok uzun zamandır düşünüyorum zaten cnm yeni değil yani de..her seferinde bana baska seyler söyledi.bu tartısmadan önce ona demiştim bu yaz da istedigin kadar gez, toz ne istersen yapalım yazdan sonra düşünürüz artık diye.. bu son tartısmayla onu da kestirip atmıs oldu..şimdi beni öyle diyerek oyaladıgını, asıl sebebin de bu yaşadıgımız sorunlardan kaynaklı ileride benle olmak istemedigini düşünüyorum artık
kendisi de söyler zaten cocuk sevmedigini.. bence sevse sevse anca kendi cocugunu sevenilcek ve ancak o zmn cocuk sevmeyi ögrenebilcek bi tip.. nedenini cok uzun zamandır düşünüyorum zaten cnm yeni değil yani de..her seferinde bana baska seyler söyledi.bu tartısmadan önce ona demiştim bu yaz da istedigin kadar gez, toz ne istersen yapalım yazdan sonra düşünürüz artık diye.. bu son tartısmayla onu da kestirip atmıs oldu..şimdi beni öyle diyerek oyaladıgını, asıl sebebin de bu yaşadıgımız sorunlardan kaynaklı ileride benle olmak istemedigini düşünüyorum artık
yok asla yuvam kurtulsun diye diil, yuvamız sıkıntıda değil zaten o kadar kötü bi ilişkimiz olsa ben de asla istemem .yani bence her evlililikte olabilecek olaylar.
yok asla yuvam kurtulsun diye diil, yuvamız sıkıntıda değil zaten o kadar kötü bi ilişkimiz olsa ben de asla istemem .yani bence her evlililikte olabilecek olaylar.
2 yıl boyunca ben de gezelim hevesimizi alalım diye düşündüm zaten öle cocuk fln diye tutturmadım söylemedim hiç. ama artık ben de istemeye basladım herseyin hevesini aldık artık hayattan beklentimiz evli bi cift olarak ne olabilir ki... ama öncesinde cocuk konusu acıldıgında da istemediğini belli ederdi. ben de rahatına düşkün rahatı bozulcak diye korkuyo, ya da cocukken kardesine de bakmıs belki bu nedenlerle istemiyor olabilir diye düşünürdüm, ya da kendince bahanelerdi...
bi kadını bundan daha cok yaralayacak hangi söz olabilir ki? tamam biz de sorunlar yasadık, yasıyoruz da her çiftin yasayabilecegi kadar ama öyle cocuk sahibi olmayı engelleyecek kadar büyük olmadı. ya da bana göre olmamıs, ona göre olmus.......
Çocuk sevmek öğrenilmez,öğretilmez...
Benim anlamadığım,çocuk istemeyen birine neden illa çocuk diretiyorsunuz ki...
cnm bende uzun bi süre saygı duydum, bişey demedim zaten. ama insan ne için evlenir ki, bu adam bana evlenirken ben cocuk istemem bak ona göre evlen demedi ki bana.... bu nası bi soru??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?