- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Burada bir arkadas konu acmisti ayni sizinki gibi.
Bir sure sonra esinin cocukken gecirdigi bir hastalik yuzunden cocugu olmayacagi ortaya cikmisti.
Madem sizin iliski anlaminda bir sorununuz yok.
Boyle bir sorun olabilir mi?
o konu sonradan uyduruk çıkmıştı ...senaryo yoklaması :))))
Burada bir arkadas konu acmisti ayni sizinki gibi.
Bir sure sonra esinin cocukken gecirdigi bir hastalik yuzunden cocugu olmayacagi ortaya cikmisti.
Madem sizin iliski anlaminda bir sorununuz yok.
Boyle bir sorun olabilir mi?
ayrıca tüm bayanlar ister anne olmayı, bunu neden diretmek olarak algıladınız bilmem??? yani daha önce de yazdım anne olmamak için hiçbir sebebimiz yok maddi manevi..-psikolojik sebepler hariç- bence zaten cocuk da istemiyordu hazır tartısma anında fırsatını buldu ve yine sokusturdu ama beni cok inciterek. 2 gündür konusmuyoruz zaten herkes ayrı odada takılıyor ona sadece iftar ve sahur hazılıyorum bu kadar
evet 2 gün önce eşimle bazı sebeplerden tartıstık ve bana en sonunda "sana güvenmiyorum. senden cocuk mocuk istemiyorum bana bi daha cocuk konusunu acma"dedi. biz 2yılımızı doldurduk evlilikte cocugumuz olmaması için hiçbir sebebimiz yok. ama artık arada bu sözler war. kırılmaktan da öte hissettiklerim....bana bunları söyledigi için benle ileride bir gelecek istemedigini anladım. siz olsanız naparsınız? sizden cocuk istemeyen bir eşle hayatınızı ilerletebilir misiniz? söyledikleri beni derinden yaraladı... gercekten cok huzursuzum...
bu arada bi sarkı wardı cok sacma ama yıllar önce dalga gecerdik arkadaslarımla."senden cocugum olsun istiyorum" diye...şimdi anladım ki bi erkegin bunu söylemesi -sarkıda bile olsa- dalga gecilecek diil, insanı mutlu edebilecek bir söylemmiş... hayat insana neler öğretiyor Ya Rabbim !
açıkçası baya iyi bi tartışma geçirmişsiniz anlaşılan bir erkegin sana güvenmiyorum diyip ardından çoçuk istememesi acayip bişi
Ben olsam ilk önce kendimi ölçer tartardım yanlış bişi yapıp yapmadıgıma dogrularıma gidişatıma eger bişi bulamazsam eşimin işden dolayı stres yaptıgını düşünür fazla üstüne gitmemeye çalışırdım eger aynı şeyleri halen tekrarlıyorsa ipler kopmuş demektir o zaman fazla uzatmaya gerek yok evli evine köylü köyüne..
Bazı erkekler ufak da olsa tartışmaya gelemiyorlar. Bizim ufak kavgalarımızda bile eşim benimle böyle gitmez, tartışırsak yürütemeyiz yapamam diye bir konuşma bile yapmıştı . Ne kadar kolay diye düşünmüştüm. Hoş bana hala saçma geliyor da ben nelere dayanıyorum da adam iki tartışmaya gelemiyor.O zamanlar çocuk konusunu hiç açmazdı; ki önceleri ne kadar istediğimi biliyordu. Sonra dayanamayıp ben açtım çocuk konusunu, sana güvenmiyorum çok tartışıyoruz ve bence hazır değilsin dedi ( aslında normal evli insanların yapabileceği saçma sapan konulardan çıkan tartışmalardı) Kendini hazır hissettiğin zaman olabilir dedi. Benim hazır hissedip hissedemeyeceğimi benden daha iyi biliyor!!!
O yüzden tartışmalarınız varsa , bunların tamamen bitmesini bekliyor olabilir ne bileyim ya anlamıyorum ben şu erkek milletini, çözemedim henüz! Biraz farklı çalışıyor beyinleri bence.Ufacık, senin önemsemediğin, önemsiz bir şeye bile takılmış olabilir.Yani bunun sana olan sevgisi ile ya da seninle geleceği düşünmediğiyle falan alakası olduğunu sanmıyorum.
Çocuk istemek,anne olmayı istemek ayrı birşey; çocuk istemeyen ve sevmeyen birine çocuk sevdirmeye/istetmeye çalışmak ayrı birşey.Diretmek derken bunu kastettim.
sonucta cocugum oldugunda babası o olacak ve kendi cocgunu da sever heralde diye düşünüyorum bende...
"sana güvenmiyorum" demiş bu daha önemli bence..
durup dururken söylediğini zannetmiyorum...bir sorun var demekki
evet 2 gün önce eşimle bazı sebeplerden tartıstık ve bana en sonunda "sana güvenmiyorum. senden cocuk mocuk istemiyorum bana bi daha cocuk konusunu acma"dedi. biz 2yılımızı doldurduk evlilikte cocugumuz olmaması için hiçbir sebebimiz yok. ama artık arada bu sözler war. kırılmaktan da öte hissettiklerim....bana bunları söyledigi için benle ileride bir gelecek istemedigini anladım. siz olsanız naparsınız? sizden cocuk istemeyen bir eşle hayatınızı ilerletebilir misiniz? söyledikleri beni derinden yaraladı... gercekten cok huzursuzum...
bu arada bi sarkı wardı cok sacma ama yıllar önce dalga gecerdik arkadaslarımla."senden cocugum olsun istiyorum" diye...şimdi anladım ki bi erkegin bunu söylemesi -sarkıda bile olsa- dalga gecilecek diil, insanı mutlu edebilecek bir söylemmiş... hayat insana neler öğretiyor Ya Rabbim !!!!
bu arada bi sarkı wardı cok sacma ama yıllar önce dalga gecerdik arkadaslarımla."senden cocugum olsun istiyorum" diye...şimdi anladım ki bi erkegin bunu söylemesi -sarkıda bile olsa- dalga gecilecek diil, insanı mutlu edebilecek bir söylemmiş... hayat insana neler öğretiyor Ya Rabbim !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?