• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanmıyorum dedi.

pembesteteskop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
224
73
53
merhaba kk nın zeki hatunları, objektif ve moral verici yorumlarınıza ihtiyacım var :)

2 aydır falan konuştuğum bir çocuk var. aynı okuldayız, o üst dönemim.

olay şu ki ben ona bir şey danışmak için mesajla yazmıştım ( benim dışımda bir sürü kişi daha ona yazdı), sonra o konuşmayı uzattı, saatlerce yazıştık, ertesi gün işi olmamasına rağmen okula geldi,mesaj attı geldim diye, cafede oturduk ilk defa yüz yüze konuştuk falan ama tabi her şey arkadaşça. böyle böyle biz 2 aydır neredeyse her gün mesajlaşıyoruz. bir keresinde benim ona işim düştü, yardım için yanıma geldi falan. şimdi bana karşı hareketlerinden benden hoşlanmış olabileceğini, ya da arkadaştan öte bir şeyler hissedebileceğini düşündüm, madde madde sıralıyorum siz de görün ben boşuna mı gelin güvey oldum merak ediyorum :)

1) yeni tanışmamıza ve ona danıştığım olay hallolmasına rağmen, her gün mesaj attı, sohbeti uzattı, bir kaç defa buluşmak için zarf attı

2) sosyal medyadan eski fotoğraflarımı bulup beğendi, profil fotoğrafımı değiştiriyordum mesela, hemen çok güzel çıkmış, şuran şöyle hoş buran böyle güzel diye yazıyordu. bir hikaye paylaşsam hemen ardından yazıyodu, ordan konuşmaya başlıyoduk falan

3) tanıştığımız dönem beyefendi sevgiliisnden yeni ayrılmıştı( 2 ay falandı galiba) ara ara bana o kızdan bahsetti, sonra işte seninle başka bir dönemde tanışsak farklı olurdu, güzel kızsın, hoş kızsın, samimi kızsın, seni daha yakından tanımak isterdim dedi.

4) geçen gün bana bir kızdan hoşlanıyorum dedi, ben de hafif bozulduğumu belli ettim, bunun hoşuna gitti bu durum, işte bir kız demiş; başka bir kız dememiş, bu bir olta olabilirmiş, hemen inanmışım falan, beni denedi yani.

son olarak dün de bir şey hakkında fikir belirttim. bana
'benden hoşlanıyosun di mi ?ondan böyle yapıyosun' falan dedi.

bunu daha önce de dile getirmişti ben hayır demiştim.
dün de hayır dedim,
'asıl benim bunu sana sormam gerek' dedim.

o da 'benim cevabım hayır, ben senden hoşlanmıyorum , sana değer veriyorum ;vermezsem o gün çağırdığında gelmezdim'dedi.
açıkçası gururum biraz kırıldı. bunca zaman neden bu tarz konuştu o zaman, cesaret mi edemedi, yoksa bir ay sonra büyük bir sınava girecek, nereye atanacağı belli değil o yüzden mi, yoksa gerçekten beni sadece arkadaş olarak mı görüp tanımak istedi bilmiyorum. sizden gelecek moral verici, yorumlara ihtiyacım var. uzun oldu biraz okuyan herkese teşekkürler :)

Arkadaş olarak görüyor olabilir. Her zor durumda yanımıza gelen ya da foto beğenip yorum yapan kişiler bizden hoşlanıyor diyemeyiz. Dostane şekilde yanaşmış olabilir.

Size sorduğunda siz ona hayır asla hoşlanmıyorum derseniz ondan da gelecek cevap elbette hayır olur. Sizin gururunuz inciyorsa onunki de incinmistir belki....

Ilgiyi herkes sever. Ilgi gormek istemistir, o yuzden size ilgi vermistir belki?

Onun dusuncesini bilemeyiz, onun dusuncesi ve hislerinden ziyade senin davranislarin onemli.
Bi cek bakalim kendini geri plana. Erkek avcidir, kovalamak ister. Cok fazla el altinda olma. Ondan sonra izle ve gor hoslaniyormu hoslanmiyormu. Hoslanmayan adama bile cazip gelir kacan kadin, kovalamaya baslar.

Ondan hoşlandığınızı hissetmiş ve hoşlantınızın devam etmesi için, "evet, senden hoşlanıyorum" u duyabilmek için uğraşmış olabilir.
Veya o da sizden hoşlandı ama siz hayır hoşlanmadım deyince geri adım atıp "zaten ben de hoşlanmamıştım"a bağlamış.
Güven vermedi bu çocuk, hareketleri yanlış anlaşılabilecek şeyler, arkadaşça diyemem. Ondan hoşlandığınızı bildiğinden oyun oynuyormuş gibi geliyor.

Sen iki kere hoşlanmıyorum demişsin , çocuk da haklı olarak ben de hoşlanmıyorum demiş , peki sen gerçekten hoşlanmıyor musun? Hoşlanmamış olsan kafana takıp buraya konu açmazdın
ilk sorduğunda daha bikaç gün önce tanışmıştık, sevgilisinden yeni ayrılmış hiç aklımda öyle bir şey yoktu. ama ondan sonra açıkçası böyle davranmaya devam edince, sohbet de uzayınca tanısam sevebilirim diye düşündüm, hoş çocuk bence bir çok anlamda bana uyan biri. şimdiye kadar karşıma çıkanlarda hep bir beğenmediğim-anlaşamadığım taraf olurdu bunun ilişkisini yeni bitirmiş olması dışında sorun yok :) ben ona senden kesinlikle hoşlanmıyorum olmaz demedim. bana eski sevgilisini anlattığı için daha çok arkadaşça yaklaşmaya çalıştım. bir de bir keresinde sosyal medya profilimin gözünü korkuttuğunu söylemişti,bu kız bizi aşar demiş falan.

evet ben o konuyu açtıktan sonra uzak durmaya çalıştım zaten, o yazmadıkça yazmıyorum, ama karaktersiz değil bence sadece ne istediğini bilmiyor biraz dengesiz davranıyor. ve sanırım ben arkadaşça devam ederiz ilerde belki ilerletebiliriz diye düşündüm. çünkü gerçekten uzun süredir kafa yapıma uyan fizşksel olarak da beğendiğim biri çıkmamıştı karşıma ondan belki de.salak kafam işte.

sen ne kadar hoşlanmıyorum dersen de, hoşlansaydı hoşlanıyorum derdi. kendini kandırma daha da derinleştirme mevzuyu üzülürsün :KK51:

sen ne kadar hoşalanmıyorum dersen de, hoşlansaydı hoşlanıyorum derdi. kendini kandırma daha da derinleştirme mevzuyu üzülürsün :KK51:
evet haklısınız ben zaten hafif açık kapı bırakarak hoşlanmıyorum dedim, sanki amacı bana o lafı dedirtmekti. acaba evet hoşlanıyorum desem ne olacaktı. cesareti artacak mıydı yoksa tamam egom tatmin oldu diyip ben senden hoşlanmıyorum ama arkadaş kalalım mı diyecekti.

Sizin tepkinizi görmek için öyle söylemiştir. Bazen sözlere değil hareketlere bakmak lazım. Siz hoşlanmıyorum diyince o da gururunu yediremeyip öyle diyebilir çok normal. Onlar bizden daha gururlu oluyor bu konularda çoğu zaman. Konuşmanıza daha Relax bir biçimde devam edin. O konuşmalar hiç geçmemiş gibi.

Ilgiyi herkes sever. Ilgi gormek istemistir, o yuzden size ilgi vermistir belki?

Onun dusuncesini bilemeyiz, onun dusuncesi ve hislerinden ziyade senin davranislarin onemli.
Bi cek bakalim kendini geri plana. Erkek avcidir, kovalamak ister. Cok fazla el altinda olma. Ondan sonra izle ve gor hoslaniyormu hoslanmiyormu. Hoslanmayan adama bile cazip gelir kacan kadin, kovalamaya baslar.
bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. işte dünden sonra arkadaşça devam etme kararı aldık. böyle yanlış anlamaya mesuliyet verdiği için özür diledi, benim mallığım dedi, senin arkadaşlık tanımın nasılsa öyle olsun dedi falan. üzüldüm şahsen

evet haklısınız ben zaten hafif açık kapı bırakarak hoşlanmıyorum dedim, sanki amacı bana o lafı dedirtmekti. acaba evet hoşlanıyorum desem ne olacaktı. cesareti artacak mıydı yoksa tamam egom tatmin oldu diyip ben senden hoşlanmıyorum ama arkadaş kalalım mı diyecekti.
senin hoşlandığını zaten biliyor, inkar ettiğinin farkındadır muhakkak, kanki gibi görüyor bence. biraz rahat tavırlı biri olduğu içinde bunu sorun etmiyordur. değer verme kısmına katılıyorum. bence ne söylüyorsa o altında ekstra bir şey yok... Hoppa

Sizin tepkinizi görmek için öyle söylemiştir. Bazen sözlere değil hareketlere bakmak lazım. Siz hoşlanmıyorum diyince o da gururunu yediremeyip öyle diyebilir çok normal. Onlar bizden daha gururlu oluyor bu konularda çoğu zaman. Konuşmanıza daha Relax bir biçimde devam edin. O konuşmalar hiç geçmemiş gibi.
ama böyle direkt sorunca da evet hoşlanıyorum diyemem ki, bunu ben de tam bilmiyorum zaten. bir şans veririm, tanımak denemek isterdim. ama o bunu istemiyo şu an, arkadaş kalmamızı istiyor, beni üzdüğü için özür diliyor. tek amacı beni tanımak, arkadaş olmakmış. bu amaçla da 2 ay bıyunca her gün yazılmaz, bu kadar iltifat edilmez ki ama. benim arkadaşlık tanımım bu değil

Sen iki kere hoşlanmıyorum demişsin , çocuk da haklı olarak ben de hoşlanmıyorum demiş , peki sen gerçekten hoşlanmıyor musun? Hoşlanmamış olsan kafana takıp buraya konu açmazdın
Besbelli konu sahibi de hoslanmis çünkü o çocuk bı kizdan hoşlanıyorum dediğinde bozulmus. Hem hoslanip hem neden hayır diyor iki kere. Çocuk hayır deyince de gururu kırılıyor hiç anlamadım bu işi

Arkadaş olarak görüyor olabilir. Her zor durumda yanımıza gelen ya da foto beğenip yorum yapan kişiler bizden hoşlanıyor diyemeyiz. Dostane şekilde yanaşmış olabilir.

Size sorduğunda siz ona hayır asla hoşlanmıyorum derseniz ondan da gelecek cevap elbette hayır olur. Sizin gururunuz inciyorsa onunki de incinmistir belki....

2 ay boyunca neredeyse hergün yazdı, sürekli iltifatlar etti, ben böyle dostane tavırlara alışkın değilim :) ama onun tavrı bu olabilir. sanırım beklentiyi 0 tutup akışına bırakmak en iyisi

Back
X