• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden hoşlanmıyorum dedi.

Çocuk ilgini sezmiş egosunu tatmin ediyor seninle.
Kendi işini kendin hallet neymiş bu da sürekli çocuktan yardım istiyosun atla deve değil ya.

Besbelli konu sahibi de hoslanmis çünkü o çocuk bı kizdan hoşlanıyorum dediğinde bozulmus. Hem hoslanip hem neden hayır diyor iki kere. Çocuk hayır deyince de gururu kırılıyor hiç anlamadım bu işi
ben şu yüzden bozuldum, sevgilisinden yeni ayrılmış aklında o kız olabilir diye hep arkadaşça yaklaştım, hoşlantı olaylarını düşünmedim bile o bahsedene kadar. o ise birinden hoşlanıyorım dedi ben de bozuldum biraz evet belki de belli etmemeliydim kıskanmış gibi oldum. ayrıca dank diye hoşlanıyo musun diyince evet diyemezdim, tanısam sever hoşlanırım şu an duygularımdan emin değilim, yüz yüze az görüştük. zaten iyi ki evet dememişim iyice rezil olacaktım :)

ama böyle direkt sorunca da evet hoşlanıyorum diyemem ki, bunu ben de tam bilmiyorum zaten. bir şans veririm, tanımak denemek isterdim. ama o bunu istemiyo şu an, arkadaş kalmamızı istiyor, beni üzdüğü için özür diliyor. tek amacı beni tanımak, arkadaş olmakmış. bu amaçla da 2 ay bıyunca her gün yazılmaz, bu kadar iltifat edilmez ki ama. benim arkadaşlık tanımım bu değil

Eski sevgilisiyle ne kadardır beraberdi? Arkadaşım da aynı sizinle durumu yaşadı. 2 ay konuştular dediğiniz gibi kıskanmalar flört ler mesajlar vs. Çocuk bir anda kendini geri çekti arkadaşım da üstüne hiç gitmedi bıraktı. Geçen gün baktık eski sevgilisine dönmüş.

sürekli istemedim ki :) ilkinde neredeyse dönemin yarısının ondan yardım istediği bir mevzuydu. zaten bu konuda bana yardımcı olamadı, bu yüzden sana yemek ısmarlamalıyım herkesin işini hallettim seninkini halledemedim falan dedi :)
ikincisinde de her gün konuştuğum artık samimi olduğum için küçük bir yardımdı.
Çocuk ilgini sezmiş egosunu tatmin ediyor seninle.
Kendi işini kendin hallet neymiş bu da sürekli çocuktan yardım istiyosun atla deve değil ya.

2 yıl galiba , çok uzun süre. ben bunu ona defalarca söyledim, barışmasını bile teklif ettim ilk zamanlar. ama asla geri dönüşü olmadığını net bir şekilde söyledi. ama yine de belli olmaz tabi. tüm bu yaşananlar bu yüzden de olabilir.
Eski sevgilisiyle ne kadardır beraberdi? Arkadaşım da aynı sizinle durumu yaşadı. 2 ay konuştular dediğiniz gibi kıskanmalar flört ler mesajlar vs. Çocuk bir anda kendini geri çekti arkadaşım da üstüne hiç gitmedi bıraktı. Geçen gün baktık eski sevgilisine dönmüş.

kanki gibi görünmeye sinir oluyorum ya. bıktım artık bu durumdan. hiç öyle erkeklerle samimi olan, kafa kız yapım da yok. tatl ve samimi olduğumu söylerler, hatta fazla prenses diyen bile var kız arkadaşlarımdan. kanki olmak istemiyorum yani :D
senin hoşlandığını zaten biliyor, inkar ettiğinin farkındadır muhakkak, kanki gibi görüyor bence. biraz rahat tavırlı biri olduğu içinde bunu sorun etmiyordur. değer verme kısmına katılıyorum. bence ne söylüyorsa o altında ekstra bir şey yok... Hoppa

sürekli istemedim ki :) ilkinde neredeyse dönemin yarısının ondan yardım istediği bir mevzuydu. zaten bu konuda bana yardımcı olamadı, bu yüzden sana yemek ısmarlamalıyım herkesin işini hallettim seninkini halledemedim falan dedi :)
ikincisinde de her gün konuştuğum artık samimi olduğum için küçük bir yardımdı.
Konuyu okuyunca sürekli yardım ediyormuş gibi anlaşılıyor ama dediğim gibi uzak durulması gereken bi tip. Üzülme sonra.

2 yıl galiba , çok uzun süre. ben bunu ona defalarca söyledim, barışmasını bile teklif ettim ilk zamanlar. ama asla geri dönüşü olmadığını net bir şekilde söyledi. ama yine de belli olmaz tabi. tüm bu yaşananlar bu yüzden de olabilir.
Temkinli olun ve bağlanmayın. Normal bir dostunuzmuş gibi tavır takının. Her zaman cool olun ona karşı. Asla sevgili gibi kıskançlık yapmayın, darlamayın, çok uzun mesajlar yazmayın. "Ne yapıyorsun" dediğinde mesela hiç eve giriyorum şimdi diyin. Merak uyandırın nerdeydi kimleydi desin. Işiniz varsa o mesaj atınca çok basit bir iş olabilir bu "1 dk canım işim var yazıcam şimdi" diyin birkaç saat sonra nasılsın diyin mesela. Bir erkekte merak uyanmaya başladığı anda en imkansız erkek olsa bile size doğru koşmaya başlar.

2 ay boyunca neredeyse hergün yazdı, sürekli iltifatlar etti, ben böyle dostane tavırlara alışkın değilim :) ama onun tavrı bu olabilir. sanırım beklentiyi 0 tutup akışına bırakmak en iyisi
Adam sormuş siz hayır demissiniz eh kısasa kısas yaptı belki de..?

Temkinli olun ve bağlanmayın. Normal bir dostunuzmuş gibi tavır takının. Her zaman cool olun ona karşı. Asla sevgili gibi kıskançlık yapmayın, darlamayın, çok uzun mesajlar yazmayın. "Ne yapıyorsun" dediğinde mesela hiç eve giriyorum şimdi diyin. Merak uyandırın nerdeydi kimleydi desin. Işiniz varsa o mesaj atınca çok basit bir iş olabilir bu "1 dk canım işim var yazıcam şimdi" diyin birkaç saat sonra nasılsın diyin mesela. Bir erkekte merak uyanmaya başladığı anda en imkansız erkek olsa bile size doğru koşmaya başlar.
ya gerçekteb şşte böyke tavsilyelere ihtiyacım var galiba çok teşekkürler <3 ben zaten hep temkinliyim, hatta fazla temkinim yüzünden mi cesaret edemiyor falan diye bile düşündüm ( belki de çok iyimserce farkındayım )çünkğ bu kız bizi aşar demiş benim için. arada sırada kendini küçümseyici şeyler de söylüyordu. ama ben haflf hırs mı taptım ne. birini beğendim bence o da beni beğendi neden olmuyor diyorum, savaşmak acı çekmek üzülmek istiyorum sonunda galiba:) çünkü bu kadar zamandır konuştuk, yarın öbür gün başka bir kızla çıkarsa kahrolurum gibi :D bir işi de becereyim ya hahah

Hoşlanmayan bir erkek yalandan hoşlanıyorum der de hoşlanırken hoşlanmadığını söyler mi bilemedim.

bunu nasıl yapıcam bilmiyorum. işte dünden sonra arkadaşça devam etme kararı aldık. böyle yanlış anlamaya mesuliyet verdiği için özür diledi, benim mallığım dedi, senin arkadaşlık tanımın nasılsa öyle olsun dedi falan. üzüldüm şahsen
kendini cokta kotu hissetme, olur boyle seyler.
bu saatten sonra kendiliginden yazmiicaksin, o yazdiginda cok gec cevap yazacaksin. sallamiyormus gibi paylasimlar yapacaksin, keyfine hayatina yoluna bakacaksin.
baktin ki caba sarfediyor, etmesini devam ettireceksin bi sure. taa ki kendisi acilana kadar.

Kusura bakma konu sahibi adam size yarabandı muamelesi yapıyor gibi geldi bana..sizinle boşluktan konuşuyor olabilir yarın bir gün hop diye bi kız sevgilimi rahat bırak diye mesaj atabilirmiş izlenimi veriyor.

bilemiy
Bunu söyleme potansiyeli olan bir adam varsa karşınızda o zaman çok da ciddiye almayın bu durumu....
bilemiyorum işte , bazen cesaret edip sorduğunde evet deseydim ne olacak ki diyorum kendime. ama o zaman da komple arkadaşlığımız da bitebilirdi ama ben arkadaşlığını da seviyorum. bir de deli divane hoşlanmış da değilim, bir yerleri kalksın istemem. hırs yaptım işte, kafama koydum uğraşıp elde etmek istiyorum. olmaması için bir sebep yok çünkü, her türlü şekilde uyumluyuz, bir erkek hoşlanmasa en azından beğenmezse bu kadar süre konuşmak arkadaş olmak istemez gibi geliyor. yanılıyorum belki de, iyi bir hayat dersini hakediyorum :)

bunu ben de dün söyledim. çok kızdı asla öyle bir niyeti olmadığını söyledi. beni böyle tanıman çok üzücü falan dedi. ben seni tanımak arkadaş olmak istemiştim dedi. özür diledi falan. inanın o yazmadıkça ben yazmıyorum, sevgilisi olsa asla böyle konuşmam zaten. benim sevgilim olsa da konuşmam
Kusura bakma konu sahibi adam size yarabandı muamelesi yapıyor gibi geldi bana..sizinle boşluktan konuşuyor olabilir yarın bir gün hop diye bi kız sevgilimi rahat bırak diye mesaj atabilirmiş izlenimi veriyor.

kendini cokta kotu hissetme, olur boyle seyler.
bu saatten sonra kendiliginden yazmiicaksin, o yazdiginda cok gec cevap yazacaksin. sallamiyormus gibi paylasimlar yapacaksin, keyfine hayatina yoluna bakacaksin.
baktin ki caba sarfediyor, etmesini devam ettireceksin bi sure. taa ki kendisi acilana kadar.
teşekkür ederim yorumunuz için. inşallah yapabilirim, arkadaşlığını da seviyorum çünkü. ama yine de içimden bir his belki ilerde olur, neden olmasın ki diyor bu da saçma bir umut bağlatıyor, üzüyor beni

Hoşlanmayan bir erkek yalandan hoşlanıyorum der de hoşlanırken hoşlanmadığını söyler mi bilemedim.
emin olmadan söylemek istemiyor olabilir. belki o da duygularından emin değildir. ya da uğraşmaya değer görmemiştir. ben evet desem dener ama demezsem vazgeçer. bu erkekleri anlamak çok güç gerçekten :) artık çoğu şeyi kızdan bekliyorlar

Back
X