Senden nefret ediyorum dedim

Ne yapmalıyım sizce
Ararım dedi ama dünden beri ses yok
Çok canım acıyor

Sevdiğimi biliyor…
Valla erkekler kadınlar gibi değil! Çoğu kadın adamın tüm sevgisiz hareketlerine bile özünde iyi biri beni seviyor diye bakıyor adamlar ağzıyla sevmiyorum deseler bile inanmıyorlar inanmak istemiyorlar! Erkekler öyle düşünmüyor işte
Bu saatten sonra dönsede her an bunun intikamını alır.

Beni hiç dinlemedi ki dünden beri konuşmaya çalışıyorum…
Ne yapmalıyım peki mesaj mı atayım

Olur sanki ne söylemiştiniz. Geri çekilip sesiz kalın dönücektir eğer duyguları varsa.

Yani onu sevdiğinizi ve kaybetmek istediğinize dair bir mesaj attın ve başka bir şey yapmayın. Seviyorsa dönucektir. sevmiyorsa da dönmez zaten. Yanlız sizinki biraz durumu abartmış gibi. Sanki işine gelmiş.

Reactions: The
Aman sanki ana avrat küfretmissiniz gibi saçma salak triplere girmiş. Tamam bir gün trip at sonra günlerce ne süründürüyorsun kızı yani. Boşverin yaa şuan sizi "adam ediyorum" havalarında "az daha sürünsün" havalarında. Ciddi anlamda sizde arayıp sormayın bakın görün nasıl tıpış tıpış gelecek.

Müsait olunca arayacağım dedi birazcık beklesem siniri geçer mi acaba
Gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin? Ne mesaj atın ne arayın, sessizliğe bürünün hiç ilgilenmeyin en azından ilgilenmiyor gibi yapın, üzerine düştükçe nazlanır trip atar.

Eğer bu cümleyi kurduysanız sizi bu noktaya getiren bir sebep vardır. Ama yok sırf trip atmak için söylediyseniz hatalısınız

O kadar doğru dediniz ki güya beni adam etmeye çalışıyor
Böyle davranmamayı öğreneceksin,bunu bileceksin hep önceki kavgalarımızda bunu diyordu…

Mune Hanım çok suçlu hissediyorum yoksa hiç bu kadar üstüne düşmezdim dünden beri çok kötüyüm sizce barışır mıyız

Ne yapmalıyım sizce
Ararım dedi ama dünden beri ses yok
Çok canım acıyor
Yapıcak bir şey yok adım atmıssın .
Canı ısterse yanı .
Erkekler bu tıp seylerde sevıldıgını bılır zaten.
Oda seviyorsa döner sevmıyorsa bahane eder gıder .
Kendını suclama daha fazla

Mune Hanım çok suçlu hissediyorum yoksa hiç bu kadar üstüne düşmezdim dünden beri çok kötüyüm sizce barışır mıyız
Niye suçlu hissediyorsunuz? O cümle ağzınızdan durduk yere çıkmamış sizi bunaltmış kim bilir neler söyledi veya neler yaptı ki çileden çıktınız, erkek arkadaşınız sizi bunaltacak kadar üzerinize geldiği için suçluluk hissediyor mu? Aksine sizin “senden nefret ediyorum” demenizi fırsat bilip kendini haklı çıkarmaya çalışmış.

Çok haklısınız hep kendini haklı görür zaten…

Haklısınız ama kalbime söz geçiremiyorum
Sizi kırmak istemiyorum ama kalbime söz geçiremiyorum genellikle zayıf insanların kullandığı cümleler. Mantığınızı devreye koyarsanız duygularınızı kontrol ederseniz. Unutmayın duygusallık acizliktir kendinize bunu yapmayın. Sizin ki sadece alışkanlık ve kurtulmanız çok kolay

Size ne kadar süre sessiz kalmalıyım peki
O adım atana kadar .
Buna benzer bir olay yasadım aylar önce.
Yazdım ettım donmedi.
Fırsat bıldı demek kı kabullendım ayrılığı yapıcak bir şey yok.
Üstüne dustukce kacıcaktır .
Keşke hıc yazıp kendimi dusurmeseydim diyorum sımdı.
Seven adam ego yapmaz yapmamalı

"Haddini bilmeliydin" kırıcı ve ağır bir söz değil. Adama hakaret etmişsiniz, kim olsa konuşmaz bir daha. Adam haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…