- 14 Şubat 2018
- 801
- 575
- 103
- 29
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Ne yapmalıyım sizceArayıp üstüne dustukce daha çok kacar .
Sınırını bozmuştur kımse durup dururken Boyle bir sey söylemez.
Zaten asırı yogun duygular böyle patlamalara yol acıyor .
Ne dusunurse dusunsun .
Senin onu sevdıgını bılıyordur zaten
Valla erkekler kadınlar gibi değil! Çoğu kadın adamın tüm sevgisiz hareketlerine bile özünde iyi biri beni seviyor diye bakıyor adamlar ağzıyla sevmiyorum deseler bile inanmıyorlar inanmak istemiyorlar! Erkekler öyle düşünmüyor işteSevdiğimi biliyor…
Beni hiç dinlemedi ki dünden beri konuşmaya çalışıyorum…Valla erkekler kadınlar gibi değil! Çoğu kadın adamın tüm sevgisiz hareketlerine bile özünde iyi biri beni seviyor diye bakıyor adamlar ağzıyla sevmiyorum deseler bile inanmıyorlar inanmak istemiyorlar! Erkekler öyle düşünmüyor işte
Bu saatten sonra dönsede her an bunun intikamını alır.
Olur sanki ne söylemiştiniz. Geri çekilip sesiz kalın dönücektir eğer duyguları varsa.
Müsait olunca arayacağım dedi birazcık beklesem siniri geçer mi acabaYani onu sevdiğinizi ve kaybetmek istediğinize dair bir mesaj attın ve başka bir şey yapmayın. Seviyorsa dönucektir. sevmiyorsa da dönmez zaten. Yanlız sizinki biraz durumu abartmış gibi. Sanki işine gelmiş.
Aman sanki ana avrat küfretmissiniz gibi saçma salak triplere girmiş. Tamam bir gün trip at sonra günlerce ne süründürüyorsun kızı yani. Boşverin yaa şuan sizi "adam ediyorum" havalarında "az daha sürünsün" havalarında. Ciddi anlamda sizde arayıp sormayın bakın görün nasıl tıpış tıpış gelecek.2 gün önce erkek arkadaşımla konuşurken bu cümleyi kullandım
Öyle bunaltmıştı,öyle üstüme gelmişti ki dayanamadım
Sonra beni aramalardan engellemiş
Ona whatsaptan yazdım ara beni diye
Aradı birkaç defa konuştuk…sen o sözünden sonra nasıl konuşabiliyorsun,bunu sen istedin,haddini bilmeliydin gibi çok kırıcı sözler söyledi
Sakinleşince müsait olunca beni ara lütfen dedi tamam dedi ama 2 gündür ses yok…
Whatsaptan silmiştik birbirimi mesajlarım iletiliyor çift tik oluyor ama maviye dönmüyor okundu bilgisini kapattı sanırı
Ne yapmalıyım çok pişmanım onu çok seviyorum
Gençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin? Ne mesaj atın ne arayın, sessizliğe bürünün hiç ilgilenmeyin en azından ilgilenmiyor gibi yapın, üzerine düştükçe nazlanır trip atar.Müsait olunca arayacağım dedi birazcık beklesem siniri geçer mi acaba
O kadar doğru dediniz ki güya beni adam etmeye çalışıyorAman sanki ana avrat küfretmissiniz gibi saçma salak triplere girmiş. Tamam bir gün trip at sonra günlerce ne süründürüyorsun kızı yani. Boşverin yaa şuan sizi "adam ediyorum" havalarında "az daha sürünsün" havalarında. Ciddi anlamda sizde arayıp sormayın bakın görün nasıl tıpış tıpış gelecek.
Müsait olunca arayacağım dedi birazcık beklesem siniri geçer mi acaba
Mune Hanım çok suçlu hissediyorum yoksa hiç bu kadar üstüne düşmezdim dünden beri çok kötüyüm sizce barışır mıyızGençlik başımda duman ilk aşkım ilk heyecan kovaladıkça kaçan ateş böceğim misin? Ne mesaj atın ne arayın, sessizliğe bürünün hiç ilgilenmeyin en azından ilgilenmiyor gibi yapın, üzerine düştükçe nazlanır trip atar.
Aramıyorsa da aramasın elin oğlu sonuçta neyin acısını çekiyorsunuz. Boş verin gitsin gururlu olunNe yapmalıyım sizce
Ararım dedi ama dünden beri ses yok
Çok canım acıyor
Yapıcak bir şey yok adım atmıssın .Ne yapmalıyım sizce
Ararım dedi ama dünden beri ses yok
Çok canım acıyor
Haklısınız ama kalbime söz geçiremiyorumAramıyorsa da aramasın elin oğlu sonuçta neyin acısını çekiyorsunuz. Boş verin gitsin gururlu olun
Size ne kadar süre sessiz kalmalıyım pekiYapıcak bir şey yok adım atmıssın .
Canı ısterse yanı .
Erkekler bu tıp seylerde sevıldıgını bılır zaten.
Oda seviyorsa döner sevmıyorsa bahane eder gıder .
Kendını suclama daha fazla
Niye suçlu hissediyorsunuz? O cümle ağzınızdan durduk yere çıkmamış sizi bunaltmış kim bilir neler söyledi veya neler yaptı ki çileden çıktınız, erkek arkadaşınız sizi bunaltacak kadar üzerinize geldiği için suçluluk hissediyor mu? Aksine sizin “senden nefret ediyorum” demenizi fırsat bilip kendini haklı çıkarmaya çalışmış.Mune Hanım çok suçlu hissediyorum yoksa hiç bu kadar üstüne düşmezdim dünden beri çok kötüyüm sizce barışır mıyız
Çok haklısınız hep kendini haklı görür zaten…Niye suçlu hissediyorsunuz? O cümle ağzınızdan durduk yere çıkmamış sizi bunaltmış kim bilir neler söyledi veya neler yaptı ki çileden çıktınız, erkek arkadaşınız sizi bunaltacak kadar üzerinize geldiği için suçluluk hissediyor mu? Aksine sizin “senden nefret ediyorum” demenizi fırsat bilip kendini haklı çıkarmaya çalışmış.
Sizi kırmak istemiyorum ama kalbime söz geçiremiyorum genellikle zayıf insanların kullandığı cümleler. Mantığınızı devreye koyarsanız duygularınızı kontrol ederseniz. Unutmayın duygusallık acizliktir kendinize bunu yapmayın. Sizin ki sadece alışkanlık ve kurtulmanız çok kolayHaklısınız ama kalbime söz geçiremiyorum
O adım atana kadar .Size ne kadar süre sessiz kalmalıyım peki
"Haddini bilmeliydin" kırıcı ve ağır bir söz değil. Adama hakaret etmişsiniz, kim olsa konuşmaz bir daha. Adam haklı.2 gün önce erkek arkadaşımla konuşurken bu cümleyi kullandım
Öyle bunaltmıştı,öyle üstüme gelmişti ki dayanamadım
Sonra beni aramalardan engellemiş
Ona whatsaptan yazdım ara beni diye
Aradı birkaç defa konuştuk…sen o sözünden sonra nasıl konuşabiliyorsun,bunu sen istedin,haddini bilmeliydin gibi çok kırıcı sözler söyledi
Sakinleşince müsait olunca beni ara lütfen dedi tamam dedi ama 2 gündür ses yok…
Whatsaptan silmiştik birbirimi mesajlarım iletiliyor çift tik oluyor ama maviye dönmüyor okundu bilgisini kapattı sanırı
Ne yapmalıyım çok pişmanım onu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?