- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
-
Siz her kavga da haklı bile olsanız ilk adımı atan olmuşsunuz belli ki. Oyüzden bu burnu havada halleri. Lütfen bu sefer dik durun ve aramayın msj atmayın.O kadar doğru dediniz ki güya beni adam etmeye çalışıyor
Böyle davranmamayı öğreneceksin,bunu bileceksin hep önceki kavgalarımızda bunu diyordu…
Zaten son bir mesaj attım artık gerisini kendisi bilir ne yapayımSiz her kavga da haklı bile olsanız ilk adımı atan olmuşsunuz belli ki. Oyüzden bu burnu havada halleri. Lütfen bu sefer dik durun ve aramayın msj atmayın.
Aferin size. Kendinizi ezdirmeye devam edin böyle.Zaten son bir mesaj attım artık gerisini kendisi bilir ne yapayım
Hata mı ettim sizceAferin size. Kendinizi ezdirmeye devam edin böyle.
Sizi kendince terbiye etmeye çalışıyor yani, hadsize bak. Siz bu lafı söyleme noktasına bir günde gelmediniz, bu belli.O kadar doğru dediniz ki güya beni adam etmeye çalışıyor
Böyle davranmamayı öğreneceksin,bunu bileceksin hep önceki kavgalarımızda bunu diyordu…
O sizi kırarken iyi, siz onu kırarken mi kötü? Hata var mı var ama bu hata tek taraflı değil karşılıklı, o zaman suçluluk duygusu da özür dileme de karşılıklı olmalı.Çok haklısınız hep kendini haklı görür zaten…
Sürekli ondan haber bekleyerek arayarak hata yapıyorsunuzHata mı ettim sizce
Çok haklısınız beni düzeltmeye değiştirmeye çalıştığı çok olduSizi kendince terbiye etmeye çalışıyor yani, hadsize bak. Siz bu lafı söyleme noktasına bir günde gelmediniz, bu belli.
Sizin yerinizde olsam, adamın bu tepkisini öper başıma koyar, yoluma bakarım. Kurtulmuşum derim.
Şu alintiladigim lafı da önemli bir şey için değil de sırf kendi istediği olmadığı için kullandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
İnşallah düzeliriz Mune Hanım çok haklısnız o da olgun değil ben de…O sizi kırarken iyi, siz onu kırarken mi kötü? Hata var mı var ama bu hata tek taraflı değil karşılıklı, o zaman suçluluk duygusu da özür dileme de karşılıklı olmalı.
Kadın-Erkek ilişkilerinde telafisi mümkün olmayan çok büyük meseleler yaşanırsa başka ama hallolabilecek meselelerde konuşup uzlaşıya varmak yerine tripleşmek gereksiz ve yersiz, ilişki nasıl ilerlerse öyle devam eder, evlenseniz konuşup anlaşarak çözüme varmak yerine küsüp küsüp yatak mı ayıracaksınız?
İkinizde hem kendinizi hem ilişkinizi olgunlaştırmalısınız.
Bırakın istediği kadar haklı görsün. Siz dünyanın en iyisi de olsanız onun gözünde böyle değil ki, her zaman her halükarda kendini haklı çıkaracak.Çok haklısınız beni düzeltmeye değiştirmeye çalıştığı çok oldu
Aklınca beni adam etmeye çalışıyor
O sözü söyledim diye de şimdi tamamen kendini haklı görüyor
Sizi gerçekten seviyor değer veriyorsa düzelirsiniz ama size tavsiyem birbirinize karşı sevgiden daha kıymetli olan saygıyı yitirecek şekilde sözleriniz ve davranışlarınız olmasın, birbirinize çocuk gibi naz yapıp trip atmak yerine sorunlarınızı sakince konuşarak halledin, ilişkilerde en önemli şeylerden biridir sağlıklı iletişim kurabilmek.İnşallah düzeliriz Mune Hanım çok haklısnız o da olgun değil ben de…
Çok haklısınız artık bunu yapacağız inşallah düzelirsekSizi gerçekten seviyor değer veriyorsa düzelirsiniz ama size tavsiyem birbirinize karşı sevgiden daha kıymetli olan saygıyı yitirecek şekilde sözleriniz ve davranışlarınız olmasın, birbirinize çocuk gibi naz yapıp trip atmak yerine sorunlarınızı sakince konuşarak halledin, ilişkilerde en önemli şeylerden biridir sağlıklı iletişim kurabilmek.
O da bana tam tersini söylüyor sen sevmiyorsun diyorYa adam sevse bu kadar trip atmazdı. Sal gitsin. Geri gelse intikam almak için gelir. Sanki dünyada başka erkek kalmadı! Görmüyor musunuz sevmiyor işte! Sev-mi-yor!
Düzelirsiniz üzülmeyin bu kadarÇok haklısınız artık bunu yapacağız inşallah düzelirsek
Zaten son bir mesaj attım artık gerisini kendisi bilir ne yapayım
Teşekkür ederim peki ne kadar süre sessiz kalmalıyımBundan fazlasını artık yapmayın. Kendini bir halt sanıcak.
Teşekkür ederim peki ne kadar süre sessiz kalmalıyım
Adam gayet haklı.2 gün önce erkek arkadaşımla konuşurken bu cümleyi kullandım
Öyle bunaltmıştı,öyle üstüme gelmişti ki dayanamadım
Sonra beni aramalardan engellemiş
Ona whatsaptan yazdım ara beni diye
Aradı birkaç defa konuştuk…sen o sözünden sonra nasıl konuşabiliyorsun,bunu sen istedin,haddini bilmeliydin gibi çok kırıcı sözler söyledi
Sakinleşince müsait olunca beni ara lütfen dedi tamam dedi ama 2 gündür ses yok…
Whatsaptan silmiştik birbirimi mesajlarım iletiliyor çift tik oluyor ama maviye dönmüyor okundu bilgisini kapattı sanırı
Ne yapmalıyım çok pişmanım onu çok seviyorum
Üzülme artık toparlan seviyorsa gerçekten seni merak eder arar msj atar. Biraz uzak dur. Meraklandır onu. Yine tripli ararsa veya msj atarsa alttan alma. Ama ilişkinizi konuşmaksa amacı sorunları konuş karşılıklı saygı yoksa belli bir zaman sonra sevgide gidiyor hatta nefrete şiddete dönüşür. Evlilik olsa bile sonu boşanma olur. Oturup düzgünce konuşmak gerek. Ama dediğimi mutlaka yapmalısın adamı merakta bırak mesela arama sorma msj atma.Zaten son bir mesaj attım artık gerisini kendisi bilir ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?