Senden nefret ediyorum dedim

amaan şuncacık laftan bir şey mi olur:)
millet senden nefret ediyorum cümlesini oynaşmak için söylüyor be gülüm :)
neyse ne ,ilk adımı atmışsın.
bence sen ona sadece şöyle bir mesaj at ve bir daha asla o yazana kadar yazma.
mesaj şu: fazla naz aşık usandırır.
bak yaz ve bekle,bir süre sonra peşine düşeck..
o şimdi biliyorki onu bırakmazsın,ondan biryerleri kalkmış ama bu cümle kalkan yerlerini indirir meraklanma sen..

Çok teşekkür ederim peki ne kadar süre sessiz kalmalıyım

Yani ben çoğu yorumun aksine amann bunda ne var şeklinde bakamadım konuya. Sevgilinizi haklı buldum. Neden söylediğinizi bilemiyorum tabi ama senden nefret ediyorum çok ağır bir söz. Kaç yıllık kocam bana söylese günlerce kendime gelemem heralde. Ve sonrasında acaba sinirle mi söyledi yoksa gerçekten böyle mi hissediyor ikilemi insanın peşini bırakmaz. Kaldı ki sinir anında bile sırf karşı tarafın canını acıtmak için bu tarz şeyler söylemek çok yanlış. Seviyorsanız samimi bir özür metni yazın bence.

Çok haklısınız benden böyle bir cümle duymayı beklemiyordu çünkü şu zamana kadar hep alttan aldım..
Sevdiğimi biliyor artık benim yapabileceğim bir şey kalmadı

Ne yazmalıyım acaba sonra onu sevdiğimi söyledim

Ne yazmalıyım acaba sonra onu sevdiğimi söyledim
Sana bu konuyla ilgili son açıklamamı yapmak istiyorum, kafanda herhangi bir soru işareti kalmasını asla istemem. Sinirle ağzımdan çıkan bu sözün en ufak bir gerçeklik payı olmadığını bil lütfen. Biliyorum acaba gerçekten böyle mi hissediyor diye düşünüyorsun, asla. Çocukça olabilir ama o an canını yakmak istedim sadece. Fazlası değil inan bana. Bir daha bu şekilde bir olay yaşanmayacağının sözünü veriyorum sana. Cevabını bekliyorum. vs vs

Severkende nefret edebilirsin bu çok doğa bir duygu. Eğer bu cümle ağzıdan çıkmışsa bil ki beyninde arla planda her alttan aldığında nefretide geçirdin düşüncelerinde. Zaten nefret duygusu bir anda oluşmaz yavaş yavaş işler bende bir zamanlar seviyorum dediğim kişiden şimdi nefret ediyorum Bir dön bir düşün alttan aldığın zaman hissettiklerine bak belki derinde bir yerde gerçekten rahatsızolduğun şeyler var.

Peki yazacağım önceki yazdıklarıma cevap vermedi sakinleşince konuşalım dedim tamam demişti dünden beri ses yok

Tabi rahatsız olduğum şeyler vardı ama bu nefret mi bilemiyorum

Peki yazacağım önceki yazdıklarıma cevap vermedi sakinleşince konuşalım dedim tamam demişti dünden beri ses yok
Peki siz bu raddeye nasıl geldiniz? Gerçekten o an öyle mi hissettirdi size? Bunlar da önemli. Yani karşı tarafta sorun varsa siz barışsanız da bir şey değişmez. Onun da hatasını anlaması gerekir.

Çok teşekkür ederim peki ne kadar süre sessiz kalmalıyım
O size dönüş yapana kadar. Dönüş yapmazsa bilin ki sizi sevmemiş bahane arıyormuş onu da buldu ve gitti deyip yolunuza bakacaksınız.

Bakın şöyle düşünün siz çok seviyorsunuz ve ne yapıyorsunuz merak ediyorsunuz onu kaybetme korkusu var ve sürekli arayıp msj atıyorsunuz değil mi ?

Şimdi birde onu deneyin bakalım msj atmayın aramayın o sizi merak edecek mi? Acaba şuan ne yapıyor diye msj atacak mı? Sürekli siz aradığınız için onda bu duygular şuan yok ne yaptığınızı biliyor. Sürekli karalara bağlayıp ondan haber beklediğinizi biliyor. Onun rahatlığı var adam da.

Ama siz ilk defa kendinizi geri çekince meraklanmaya başlayacak bugün aramadı diyecek yarın olunca da msj atmadı diyecek ertesi gün mutlaka arayacak (tabi eğer seviyorsa bu kısmı unutmayın) başına bişey mi geldi, hasta mi, yoksa benden vazmıgeçti???

Bence biraz da kendinizi düşünün hep siz kendinizden ödün vermeyin kendi kendinizi yıpratıyorsunuz karşıdaki gayet sakin sizi (kendince) adam etme yolunda gayet emin ve güzel bir şekilde ilerliyor.

O kadar güzel yazdınız ki ekran görüntüsü alıp okuyacağım sürekli
En uzun küslüğümüz 3 gün bile sürmemişti
İlk defa böyle ileri gitti dün konuşmak istedim müsait değilim dedi dün hiç konuşamadık çok sinirli hala

Sürekli kendini haklı görmesi,sürekli kendi istediği olsun istemesi…
sen bu durumda ne yapıyorsun? Alttan alıyorum dediğin konu buysa bu çok yıpratıcı bir sorun kavga çıkmasın diye sürekli onun haklı olduğunu düşünmeye çalışırsan kendi içindeki sesini susturamaz ve sonunda patlarsın işte böyle

Öyle oldu sanırım artık patladım ama keşke böyle olmasaydı daha sakin olabilseydim

Öyle oldu sanırım artık patladım ama keşke böyle olmasaydı daha sakin olabilseydim
çok pişmansın anlayabiliyorum. Hep o haklı olacaksa ne anlamı var ilişkinin gitsin robotla ilişki kursun. unutma ki sende bir insansın seninde fikirlerin olabilir. Yanlışın hatalarında olabilir insanız hepimiz ohiç hata yapmıyor mu hata yapsada haklı ı görüyor kendini

Dünden beri kaç kere yazdım aradım müsait değilim konuşmak istemiyorum dedim sakinleşince konuşalım o zaman dedim şimdilik ses yok ne kadar bekleyeceğim

Kaç yıllık arkadaş?

2 gün önce erkek arkadaşımla konuşurken bu cümleyi kullandım

sen o sözünden sonra nasıl konuşabiliyorsun,bunu sen istedin,haddini bilmeliydin gibi çok kırıcı sözler söyledi
senin nefret ediyorum demen kırıcı değil de
onun haddini bilmeliydin demesi mi kırıcı?
ikisi de gayet kırıcı sözler bu arada
bana senden nefret ediyorum diyen biriyle konuşacak bişeyim kalmaz mesela benim
ona da böyle olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…