Ya ben ne yapacagim kızlar ya zar zor hamile kaldım kazasız belasız 28.haftaya geldim derken yüksek tansiyonla mücadele ediyorum resmen 4 aydır ağzıma tuz koymuyorum herşeyi light yiyorum amma yine düşmüyor yine düşmüyor 16.10 tansiyonum 17.11 de oluyor 14.9 da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bugün hastaneye gidip beni yatırın dicem Allahım bana yardım et nolurrr dua edin bana kızlar bebeğim için dua edin nolur
doktorun bu konu ile alakalı seni yönlendir miyor mu?Ya ben ne yapacagim kızlar ya zar zor hamile kaldım kazasız belasız 28.haftaya geldim derken yüksek tansiyonla mücadele ediyorum resmen 4 aydır ağzıma tuz koymuyorum herşeyi light yiyorum amma yine düşmüyor yine düşmüyor 16.10 tansiyonum 17.11 de oluyor 14.9 da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bugün hastaneye gidip beni yatırın dicem Allahım bana yardım et nolurrr dua edin bana kızlar bebeğim için dua edin nolur
hmmm ciddi bir durumYa ben ne yapacagim kızlar ya zar zor hamile kaldım kazasız belasız 28.haftaya geldim derken yüksek tansiyonla mücadele ediyorum resmen 4 aydır ağzıma tuz koymuyorum herşeyi light yiyorum amma yine düşmüyor yine düşmüyor 16.10 tansiyonum 17.11 de oluyor 14.9 da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum bugün hastaneye gidip beni yatırın dicem Allahım bana yardım et nolurrr dua edin bana kızlar bebeğim için dua edin nolur
İçime şu serptin cnm inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırımkendinizi çok sıkmayın. en azından tansiyonunuzun olduğu biliniyor. bilinmeyen gebelerde sorun çok oluyor doğru. eltim de öyleydi. üstelik 40 yaşını aşmıştı. 20 lerdeydi tansiyonu ve ilaç kullanıyordu. sağlıkla doğum yaptı. şimdi 3,5 yaşında zeki bir oğluşu var. sağlıcakla alın kucağınıza inş. ilaçlarınızı ve kontrolleri aksatmayın yeterli.
Düşük olması daha iyiymiş yükseğe göreAllahim sifa versin gonlunu rahat tut hicbir sey olmaz insallah. Hastaneye gidin tam bir tedavi uygulayin. Benim de hep dusuktur. sürekli tuz tuketmem gerekiyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?