senden nefret ediyorum..

HAZEL.SU

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
82
2
86
Şanlıurfa
ya benim bu kara bahtım kör taliğim başka kimde var. Kiminle tanıştıysam gün , en çok hafta sürüyor , yeter artık nolur yaaaa yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , bir insanın yüzü bir kere olsun gülmez mi bu konuda. Sinan ilk okuldan beri arkadaşım. Kaç aydır teklif edip duruyor görüşelim diye. Allahın hakkı üçtür diyip kabul ettim. Etmez olaydım , adam görüştüğümüz günden beri ne doğru dürüst aradı ne de sordu , en sonunda dayanamadım sen yüreksizin tekisin , kalıbının adamı değilsin dedim. İyi mi yaptım. Nefret ediyorum erkeklerden , kime güvendiysem yıktı geçtiii , yeter artık nolurrrrrrrrrrrr , gerçekten yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :gitme:mafoldumbensenağlama:a015:

püff buda dertmı aramazsa aramasın sende onu arama. ayrıca illa biriyle çıkmak zorunda degılsınkı canım dogru kişi karsına cıkar mutlaka bı gun..

ya yaşınız küçük ya da problemlisiniz ki erkeklerden yana yüzünüz gülmüyor..

sorun sinan değil aslında , sorun bir türlü tutunamamam. 24 yaşındayım ve etfafımda gördüğüm uzun süreli ilişkilere imreniyorum haliyle. üzülüyorum çünkü haketmediğim şeyler yaşayıyorum.sinan da son noktayı koydu. zaten zar zor güvenip kalbini açıyorsun birilerine. şimdi daha da zor olacak.benneyaptımkimirmirmirmir

benim aynı senin gibi bir arkadasım var... erkeklerden yana hiç yüzü gülmedi. aynı senin gibi isyan ediyor ben neden böyleyim lanetli miyim benim hiç şansım yok ben ne zaman mutlu olucam diye...

erkeklerle mutlu olmayı deniyo sürekli yanlış kişilere kapılıyor,yanlış ilişkiler kuruyor... biz sana yanlış adamlar denk geliyor dediğimizde hep bana mı yanlış adam denk geliyo kesin sorun bende diye başlıyor ağlamaya... her neyse... hayat gerçekten bazı insanlara böyle davranıyor ne yazık ki... kiminin ilk aşkı yıllar boyu sürüp evlenmeye giderken kimi birçok insanda aradığını bulamıyor... yaşın kaç bilmiyorum ama bence erkeklerden nefret etme... yaşıyacağın çok şey var daha... belki bu klasik bir söz ama gerçekten de öyle... umutsuzluğa kapılıp benim karşıma düzgün biri çıkmayacak deme...

hayat bazen iyinin değerini anlamamız için öncr kötüleri çıkarıyor karşımıza...

sizinle tanışmak için can atıp, gün yada hafta içinde genelde gidiyorlarsa, üzgünüm ama sorun sanırım sizde.. toplumda, arkadaşlar arasında sevilmek ayrı birşey, birey olarak karşı cinsle bir birliktelik olması ayrı birşey.. belki çok şey bekliyorsunuz, belki hiçbirşey beklemiyorsunuz, belki konuşkan değilsiniz, belki çok konuşursunuz... kendinizi biraz tanımlarsanız daha yardımcı oluruz..

Demekki doğru insanla karşılaşmamışsınız...uzun sürmediğine evinmelisiniz bence,ya çok zaman geçtikten sonra yanlış kişi olduğunu görseydiniz...zaten neredeyse zoraki kabul etmişsiniz yürümeyeceği belli imiş,o arsa siz bir müddet sonra aramazdınız..

Sinan senden bende nefret ediyoruuuuuummmmmm.
(Destek olayım dedim)

yaşın 24 mü:1shok:

(Destek olayım dedim)

hepimiz sinandan nefret ediyoruzlülülülülülü

yaşadıklarında kaderin olduğu kadar kendi karakterinin de etkisi var. bir düşün bakalım nerde yanlış yapıyorsun?sositososito

illa biriyle çıkman düşüncesi ile her teklif edene evet diyor olabilir misin?kafamçokkarıştı

güzelim ben sana inanıyorum ortalıkta mert ,dürüst,çalışkan erkek çok az var

%80 sahtekar,tembel,karektersiz ,mesleği boktan, erkek diye ortalıkta geziyorlar işte

karekterine uygun bulamıyorsan sakın evlenme bekar kal sultan kal

yanlış anlama hazelcim ama sende de hata olabilir mi?Benim de öyle bir arkadaşım var,bence kendini çok anlatma,biraz ağırdan al...

bir haftadır çıktığın insanlara neden kalbini açıyosun ki
bence çok fazla kısa süreli bu durumların içinde olduysan, bence birazda kendi içine dönmelisin nerde hata yapıyorum diye
mesela hemen bir haftada bi evlilik beklentisine giriyosan erkeklerin kaçması doğal, bunuda örnek vermek için söyledim, yani öyle misin, değil misin bilemiyorum
:hulya:

(Destek olayım dedim)

sinannnnn,oyacam gel nen buraya.klava:

kaydirigubbakcemile:umursamaz:
ben sinanlar dan nefret etmiyom

oglumun ismi sinan:gitme:

halkııııızzzzz haklıyızzzzz hepimizzz Sinanızzzz :enbuyukkk:
ben de Sinan'ı koruyayım bari :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…