benim aynı senin gibi bir arkadasım var... erkeklerden yana hiç yüzü gülmedi. aynı senin gibi isyan ediyor ben neden böyleyim lanetli miyim benim hiç şansım yok ben ne zaman mutlu olucam diye...
erkeklerle mutlu olmayı deniyo sürekli yanlış kişilere kapılıyor,yanlış ilişkiler kuruyor... biz sana yanlış adamlar denk geliyor dediğimizde hep bana mı yanlış adam denk geliyo kesin sorun bende diye başlıyor ağlamaya... her neyse... hayat gerçekten bazı insanlara böyle davranıyor ne yazık ki... kiminin ilk aşkı yıllar boyu sürüp evlenmeye giderken kimi birçok insanda aradığını bulamıyor... yaşın kaç bilmiyorum ama bence erkeklerden nefret etme... yaşıyacağın çok şey var daha... belki bu klasik bir söz ama gerçekten de öyle... umutsuzluğa kapılıp benim karşıma düzgün biri çıkmayacak deme...
hayat bazen iyinin değerini anlamamız için öncr kötüleri çıkarıyor karşımıza...
siz aşırı ilgi bekliyor olabilirmisiniz
sizinle tanışmak için can atıp, gün yada hafta içinde genelde gidiyorlarsa, üzgünüm ama sorun sanırım sizde.. toplumda, arkadaşlar arasında sevilmek ayrı birşey, birey olarak karşı cinsle bir birliktelik olması ayrı birşey.. belki çok şey bekliyorsunuz, belki hiçbirşey beklemiyorsunuz, belki konuşkan değilsiniz, belki çok konuşursunuz... kendinizi biraz tanımlarsanız daha yardımcı oluruz..
Sinan senden bende nefret ediyoruuuuuummmmmm.
(Destek olayım dedim)
yaşın 24 mü:1shok:
hepimiz sinandan nefret ediyoruzlülülülülülü
yaşadıklarında kaderin olduğu kadar kendi karakterinin de etkisi var. bir düşün bakalım nerde yanlış yapıyorsun?sositososito
illa biriyle çıkman düşüncesi ile her teklif edene evet diyor olabilir misin?kafamçokkarıştı
ya yaşınız küçük ya da problemlisiniz ki erkeklerden yana yüzünüz gülmüyor..
sinannnnn,oyacam gel nen buraya.klava:
güzelim ben sana inanıyorum ortalıkta mert ,dürüst,çalışkan erkek çok az var
%80 sahtekar,tembel,karektersiz ,mesleği boktan, erkek diye ortalıkta geziyorlar işte
karekterine uygun bulamıyorsan sakın evlenme bekar kal sultan kal
yanlış anlama hazelcim ama sende de hata olabilir mi?Benim de öyle bir arkadaşım var,bence kendini çok anlatma,biraz ağırdan al...
bir haftadır çıktığın insanlara neden kalbini açıyosun ki
bence çok fazla kısa süreli bu durumların içinde olduysan, bence birazda kendi içine dönmelisin nerde hata yapıyorum diye
mesela hemen bir haftada bi evlilik beklentisine giriyosan erkeklerin kaçması doğal, bunuda örnek vermek için söyledim, yani öyle misin, değil misin bilemiyorum:hulya:
halkııııızzzzz haklıyızzzzz hepimizzz Sinanızzzz :enbuyukkk:
ben de Sinan'ı koruyayım bari :dilcikar:
yanlış insanmış demek ki karşına çıkanlar canım,Rabb'im bir gün karşına birini çıkarır işte bu dersin olur biter o kadar üzme canını daha 24 yaşındasın,çok kısmetin çıkar kimi seni istemez kimini sen istemezsin ama kader tecelli etti mi her iki taraf da teslim olur hem de bayıla bayıla:teselli:
annem de öyle diyor , aslında bende öyle diyorum ama ne zaman olacak bu , hepten 40 da bulucaksam kalsın yaniii :uhm::sm_confused:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsin yanii
hayırlı zamanda olsun canım 40'a kalmaz yaa merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?