İşçi değil. 3+1 liHayır.
İşçiler de sendika üye zorunluluğu yoktur.
Çok iyi öyleyse. Hiç istemiyordu ama hayır diyememişZorunlu değil, üye olduysa da geri çıkabilir.
Sağlık Bakanlığında sözlesmeli personel
Çok dert etmiş kendine,sevindim zorunlu olmamasınakesinlikle değil
İşçi derken taşeronları söylediniz sandım benim cahilliğimYani kendimi geri zekalı gibi hissettim
3+1 de olsa 4A-4C li de olsa ne oluyorlar.
İşçi değil mi ?
İşçi derken taşeronları söylediniz sandım benim cahilliğim
Hayır zorunluluk yok e devlet üzerinden çıkışını sağlayabilir.Herkese güzel günler diliyorumBir arkadaşım sözleşmeli personel ilk işe başladığında sendikaya girmedim demişti. Gecen hafta konuşmaya gelmişler, kız da sessiz sakin kimseye hayır diyemeyen bir tip İlk başta ailesi yanındayken hayır istemiyorum demiş ama bu sefer tek kalınca neye ugradığını şaşırmış şimdi tekrar çikabiliyor mu onu merak ediyor. Bende bu konuları pek bilmiyorum sizlerden yardım almak istedim
Bak buna daha da çok sevindim işteYok yok :)
Zorunlu değiliz.
E devlet üzerinden bu üyelikler iptal ediliyor.
Teşekkür ederim ☺Hayır zorunluluk yok e devlet üzerinden çıkışını sağlayabilir.
Zorunda değil canım bi dilekçeye bakar ama üye kaybetmemek için dilekçeyi işleme koymuyorlar bazen takip etsin ilk yılımda soruşturma geçiren müdürümün hatırına üye olmuştum 4 yıldır kafam rahat SendikasızımHerkese güzel günler diliyorumBir arkadaşım sözleşmeli personel ilk işe başladığında sendikaya girmedim demişti. Gecen hafta konuşmaya gelmişler, kız da sessiz sakin kimseye hayır diyemeyen bir tip İlk başta ailesi yanındayken hayır istemiyorum demiş ama bu sefer tek kalınca neye ugradığını şaşırmış şimdi tekrar çikabiliyor mu onu merak ediyor. Bende bu konuları pek bilmiyorum sizlerden yardım almak istedim
Edevletten iptal etse de aynı şeyleri yaşar mı acabaZorunda değil canım bi dilekçeye bakar ama üye kaybetmemek için dilekçeyi işleme koymuyorlar bazen takip etsin ilk yılımda soruşturma geçiren müdürümün hatırına üye olmuştum 4 yıldır kafam rahat Sendikasızım
İyi oldu iyi e-devletten nasıl oluyor bilmiyorum canım ben sendikadan çıkarken bu özellik yoktu ayrılış dilekçesi verdim beni de aramışlardı istemediğimi söyledim ayrıldım sanıyordum birkaç ay sonra maaş bordroma baktım sendika kesintisi varEdevletten iptal etse de aynı şeyleri yaşar mı acabaSöyleyeyim baksın sürekli. Gerçi adamlar neden dese oturur ağlar Sizin için de iyi olmuştur ins☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?