Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

elaaaam

EVLİ COK MUTLU HUZURLU..:)
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2013
4.342
1.231
198
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dyerek topıgımı acıyorum kıslar buyrun sohbet edelım dertleselım muhabbet edelım veeeeeeeeeeee bebek dusuncesını atalım kafamızdan attıgımz an gelsın bebişler
sımdıden hosgeldınz CNMMMM ARKADASLRIM

elaaaam...........22...........29 ocak.......asılamalı beklıyo
lulum..............22............30 ocak.......asılamalı beklıyo
havva63...........18...........24 ocak
dılek2912.........21............4 subat
azapccegı.........39...........11subat
eses07 ...........23...........3 subat
alben038.........30............3 subat
rose3507.........22...........beklemede.............hazıranda tup bebek yaptırcak allhn ıznıyle
sevva7.............22.......................................bır kac ay sonra tup bebek yaptırcak allhn ıznıyle
lılıty................22............3 şubat
nargazelı..........27...........beklemede

Son düzenleme:

selamun aleykum hayırlı cumalar

beni niye çağırmıyorsun:26: yoksa beni beğenmiyormusun

yeni topikin hayırlı olsun kuzum

inşallah topiğin herkese uğurlu gelir canım... ve Allah herkesin kalbine göre verir.... (AMİN)

inşallah topiğin herkese uğurlu gelir canım... ve Allah herkesin kalbine göre verir.... (AMİN)
amın cnm inş ugur getrr hsgldın
beni niye çağırmıyorsun:26: yoksa beni beğenmiyormusun

cnmmmmm bnmmmm senı nasıl unuturum hsgeldn topıgıme inş ugurlu gelır
yeni topikin hayırlı olsun kuzum

selamun aleykum hayırlı cumalar

aleykum selm cnm arkdsm hsgldn

saol cnm senı hep burda gormk ısterm kc yasndasn ne kadarlık evlısın nekadrdr bebiş ıstyosunuz cnm

artık sitenin bagımlısı oldum.ins.sizlerleyim canım. 3 yıllık evliyim 23 yasındayım 1 yıldır bebek istiyoruz 2,3 ay oluyo pko tedavisine basladım klomen iciyorum salı gene gidicem doktoruma. sennn ???

artık sitenin bagımlısı oldum.ins.sizlerleyim canım. 3 yıllık evliyim 23 yasındayım 1 yıldır bebek istiyoruz 2,3 ay oluyo pko tedavisine basladım klomen iciyorum salı gene gidicem doktoruma. sennn ???

bnde 22 yasndayım 1sene 8 aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmyo hc br problem oladgı halde dun de 2. asılmmı oldum cnm

bnde 22 yasndayım 1sene 8 aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmyo hc br problem oladgı halde dun de 2. asılmmı oldum cnm

tatlım aşılama zormu.ben cok korkuyorum o asamaya gelemedim henüz :18::18:

:merhaba arkadaslar aranıza benıde katarmısınız?...

Son düzenleme:
çooo utanıyorum :18::18: ve korkuyorummm :26::26:
hc utanma cnm bnde ılk doktora gtmekten korkuyodum ama konu bebek olunca gdyosun kuzu kuzu
:merhaba arkadaslar aranıza benıde katarmısınız?...

tabıkı hayatım hsgeldn aramıza kc senelık evlısın nezmndr bebek ıstyosunuz cnm bde kc yasndasın kızlar bu arada yazamassam blgsyrma bseyler oldu kusura bkmayın esım gelsınde bı baksın

tabıkı hayatım hsgeldn aramıza kc senelık evlısın nezmndr bebek ıstyosunuz cnm bde kc yasndasın kızlar bu arada yazamassam blgsyrma bseyler oldu kusura bkmayın esım gelsınde bı baksın[/QUOTE]

22 yasindayim 2senelik evliyim evlendiyimizden beri istiyorum,cabaliyorum olmuyor.

tabıkı hayatım hsgeldn aramıza kc senelık evlısın nezmndr bebek ıstyosunuz cnm bde kc yasndasın kızlar bu arada yazamassam blgsyrma bseyler oldu kusura bkmayın esım gelsınde bı baksın

22 yasindayim 2senelik evliyim evlendiyimizden beri istiyorum,cabaliyorum olmuyor.[/QUOTE]

sennle aynıyız cnm bnde 22 ve 1sene 8aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmuyo esmde ve bnde sorun yok temz ckyo hep senn nden olmuyo hastaneye fln gttınız mı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…