saol bebegm senıde burda grmek ısterm artkElaaaamm topigin hayirli olsun. Herkese ugurlu gelsin inşallah
sennle aynıyız cnm bnde 22 ve 1sene 8aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmuyo esmde ve bnde sorun yok temz ckyo hep senn nden olmuyo hastaneye fln gttınız mı cnm
arada gelmk yok hep beklıyorum balım coooook saol inş ugurlu gelır topıgımmmmtopiğin hayırlı olsun ttalım....... arada gelir ziyaret ederim seni.... bende tüp bebkle ilgili topik açtım yeni yöntemleri paylaştım.....
bol bol bebişli topik olur inşallahhhhhh senin neden tutmamış tatlım tüp bebeğin?????
SAQOL canim. insallah rabbim hepimize saqliqli,guzel,hayirli ovladLar nasib eder.
topiğin hayırlı olsun ttalım....... arada gelir ziyaret ederim seni.... bende tüp bebkle ilgili topik açtım yeni yöntemleri paylaştım.....
bol bol bebişli topik olur inşallahhhhhh senin neden tutmamış tatlım tüp bebeğin?????
hadıııııı kızlar nirelerdesınızacep artk bu topıgı bos brakmk yok inş bu topıge gelen herkesın bebişi olur :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
melekimmmm
bebegm hsgeldınnnnnnnnnnnn cok saolll:119::119:Eloooooşumunnnnnn topikciği hayırlı olsunnnnnnnnnnl
sennlede aynıyız cnm bnde hc korunmadıve dun 2. asılmamı oldum beklıyorum hayrlısıyla ıkımıznkıde tutyomuş bıdeben 2 yıllık evliyim hiç korunmadm desem yeridr hiç gebelik olmad 2 aşılamamı oldum bekliyorum ayyüzlümü
saolllllll hcranmmm bnm hepnzı beklıyoreeeeee burayaYehhuuuuuuu topik uyurli gelsin insss
biri beni mi çağırdı ne
ben de varımkaç yıl oldu bekliyorum ama yok yok
Yehhuuuuuuu topik uyurli gelsin insss
cnm bnm hepmız aynıyız ama inş herkes bu topkte hamıle kalcak ıcıme dogyo
Topigimiz hayirli olsun bebeim insallah bu topik bize hayirli gelir we bebislerimiz hemen gelir :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?