Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

sennle aynıyız cnm bnde 22 ve 1sene 8aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmuyo esmde ve bnde sorun yok temz ckyo hep senn nden olmuyo hastaneye fln gttınız mı cnm[/QUOTE]

BENIM esimde sperim bozukluqu var.1ay once tub bebek denedim neqativ oldu.isalah bidaki safare.

Elaaaamm topigin hayirli olsun. Herkese ugurlu gelsin inşallah
saol bebegm senıde burda grmek ısterm artk
sennle aynıyız cnm bnde 22 ve 1sene 8aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmuyo esmde ve bnde sorun yok temz ckyo hep senn nden olmuyo hastaneye fln gttınız mı cnm

BENIM esimde sperim bozukluqu var.1ay once tub bebek denedim neqativ oldu.isalah bidaki safare.[/QUOTE]

cok uzuldum cnm ya inş br daha kı sefere bebişin sana sıkıca tutunur

topiğin hayırlı olsun ttalım....... arada gelir ziyaret ederim seni.... bende tüp bebkle ilgili topik açtım yeni yöntemleri paylaştım.....
bol bol bebişli topik olur inşallahhhhhh senin neden tutmamış tatlım tüp bebeğin?????

SAQOL canim. insallah rabbim hepimize saqliqli,guzel,hayirli ovladLar nasib eder.

hadıııııı kızlar nirelerdesınız acep artk bu topıgı bos brakmk yok inş bu topıge gelen herkesın bebişi olur:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

arada gelmk yok hep beklıyorum balım coooook saol inş ugurlu gelır topıgımmmm
SAQOL canim. insallah rabbim hepimize saqliqli,guzel,hayirli ovladLar nasib eder.

bilmiyorum canim henuz doktora gedim muayene olmadim.

ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadm desem yeridr hiç gebelik olmad 2 aşılamamı oldum bekliyorum ayyüzlümü

Eloooooşumunnnnnn topikciği hayırlı olsunnnnnnnnnnl

biri beni mi çağırdı ne
ben de varım kaç yıl oldu bekliyorum ama yok yok

Eloooooşumunnnnnn topikciği hayırlı olsunnnnnnnnnnl
bebegm hsgeldınnnnnnnnnnnn cok saolll:119::119:
ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadm desem yeridr hiç gebelik olmad 2 aşılamamı oldum bekliyorum ayyüzlümü
sennlede aynıyız cnm bnde hc korunmadıve dun 2. asılmamı oldum beklıyorum hayrlısıyla ıkımıznkıde tutyomuş bıde
Yehhuuuuuuu topik uyurli gelsin insss

saolllllll hcranmmm bnm hepnzı beklıyoreeeeee buraya
biri beni mi çağırdı ne
ben de varım kaç yıl oldu bekliyorum ama yok yok

cnm bnm hepmız aynıyız ama inş herkes bu topkte hamıle kalcak ıcıme dogyo

Topigimiz hayirli olsun bebeim insallah bu topik bize hayirli gelir we bebislerimiz hemen gelir :-D

Yehhuuuuuuu topik uyurli gelsin insss

Hamileliğimin 13. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 189 gün kaldı.
Bebeğinizin karaciğeri safra salgılamaya ve pankreası insülin üretmeye başladı. Bu arada bazen sırt ağrıları hissetmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni relaxin denilen doğumu kolaylaştırmak için salgılanan bir hormondur. Relaxin büyüyen rahminzin ihtiyacı olan alanı karşılamak için leğen kemiğinizin genişlemesini ve omurgaya bağlanan kalça eklemlerini gevşeterek doğumu kolaylaştırmak için destekler.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 26 gr. - Yaklaşık boyu : 54 mm. (Baştan Popoya)
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Huhuuu bende geldimm elaam topigin sana ve herkeslere bebek icin sebep olsun insallah. Diger topigi devretmedi mi msa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…