Senelerce ugrasıp gebelık elde edemeyenler gelın brlıkte bekleyelım:) olmamı:)

inş canım benimkimler geldi geçti şu kk dan çoğu hamile kaldı inş sıra bizdedir
inş tutar aşılaman
evet cnm ya inş smdı sra bzdedr
Huhuuu bende geldimm elaam topigin sana ve herkeslere bebek icin sebep olsun insallah. Diger topigi devretmedi mi msa
hsgeldn cnmn ıcıııııııı ya bgun olesıne bakınyodum topk acıverdm zten artk oraya kmse grmyo cnm
teşekkür ederiz teysesiiii

ndemek bebegm yesn onu teyzesı

mümkün degil.bayılcak gibi oluyorum kapısının önünde :|:44:

balımm hayırlı ugurlu olsun topigin inşş ugur getirir bizlere inşş sen aşılama oldun deilmi yakından takip ediyom seni seni seviyorum bacım bu arada listede yap yakışır yaw

arada gelmk yok hep beklıyorum balım coooook saol inş ugurlu gelır topıgımmmm

balımm hayırlı ugurlu olsun topigin inşş ugur getirir bizlere inşş sen aşılama oldun deilmi yakından takip ediyom seni seni seviyorum bacım bu arada listede yap yakışır yaw

Canım nerelerdesin sen ya nasılsın iyi misin ?... Göremedim eseydim senıı

elaaamm canım topiğin hayırlı olsun kız insan kader arkadaşlarına topik açtım diye mesaj atmaz mı heeeeeeeyarın yada birgüne regl günüm bakalım ne olacağımmmmmmmm:18:

elaaamm canım topiğin hayırlı olsun kız insan kader arkadaşlarına topik açtım diye mesaj atmaz mı heeeeeeeyarın yada birgüne regl günüm bakalım ne olacağımmmmmmmm:18:

ayy cnm pofudugum inş olmassnda bayram yaparz brda hep burda olun knusalım

mümkün degil.bayılcak gibi oluyorum kapısının önünde :|:44:
bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosun

ayyyyyyy ablm senı grunce mutlu oluyorum bn ya evt dun asılma oldum abla dua et de bebegm tutunsun bna:93::93:

Kızlar .. Rahmimden derin bir perde varmış septum yani ..bebeğim olmamasından çok korkuyorum .. böyle bir durumu yaşayan varmı aranızda

günayydııın kızlaaaaarrrcanıııımm topiğin hayırlı uğurlu olsun ne güzel kıpır kıpır bir sayfa olmuş,RABBİM burdaki isteyen bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın inşaallah listen nerde listen en başa yaz kendini hadi bakalım

s.a günydın gününz aydın dualarınız kabul olsun inşşşşşşşş

Canım nerelerdesin sen ya nasılsın iyi misin ?... Göremedim eseydim senıı
pişttt rosemm seni de takip ediyorum kıı konu acmışsın hayıt tohumu hakında onu gördüm bide tüp bebek konusu yaa demk takip ediyomuşum demi hazirnda tüp bebek düşünüyomuşsun hayırlısı olsun bacım inşşş gerk kalmz hemn bu ay hamiş olursun inşşş bacım inş bnde başka bi topik buldum cok sıcak insanlar seviyom zillileri havalı falan deiller şükür elamda dün acmış gelirim burayada senide kocamannn muçuks
cnm azap abla baska topıge gryo artk brkac arkdas cvp vermems uzulmus oda:26:
elam nerde sıcaklık dostluk ordayız deil mi
bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosun

ayyyyyyy ablm senı grunce mutlu oluyorum bn ya evt dun asılma oldum abla dua et de bebegm tutunsun bna:93::93:

yemin ederim bnde seni görünce mutlu oluyorum eskiden beri tanırım faydanı çok gördüm iyilik unutulmaz bebemm
sen bi ara girmiyodun ya hani hep dualarımdaydın yemn ederimm ohhh sefan olsun aşı yaptırdın inşş bebegin sıkı sıkı tutunur annesine inşşş bnde aşı olmuştum ya malesef tutmadı bu ay kendimz denicez tutmazsa önümüzdeki ay aşıya durmadn devam edecez nasip inşş balım nasip bu arada ben hayıt tohumuna başladım içmeye

evet abla blyorum asılmnn tutmadgnı ama dutmk yok yola devmm
Günaydnnnn kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrr
gnaydın bebişimmmmmm

gnaydın ablaaaaam abla lıste yapmayı beceremedm bn yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…