teşekkür ederiz teysesiiii
evet cnm ya inş smdı sra bzdedrinş canım benimkimler geldi geçti şu kk dan çoğu hamile kaldı inş sıra bizdedir
inş tutar aşılaman
hsgeldn cnmn ıcııııııııHuhuuu bende geldimmelaam topigin sana ve herkeslere bebek icin sebep olsun insallah . Diger topigi devretmedi mi msa
teşekkür ederiz teysesiiii
evet cnm ya inş smdı sra bzdedr
hsgeldn cnmn ıcııııııııya bgun olesıne bakınyodum topk acıverdm zten artk oraya kmse grmyo cnm
ndemek bebegm yesn onu teyzesı
hc utanma cnm bnde ılk doktora gtmekten korkuyodum ama konu bebek olunca gdyosun kuzu kuzu
tabıkı hayatım hsgeldn aramıza kc senelık evlısın nezmndr bebek ıstyosunuz cnm bde kc yasndasınkızlar bu arada yazamassam blgsyrma bseyler oldu kusura bkmayın esım gelsınde bı baksın
arada gelmk yok hep beklıyorum balım coooook saol inş ugurlu gelır topıgımmmm
balımm hayırlı ugurlu olsun topigin inşş ugur getirir bizlere inşş sen aşılama oldun deilmi yakından takip ediyom seniseni seviyorum bacım bu arada listede yap yakışır yaw
elaaamm canım topiğin hayırlı olsun kız insan kader arkadaşlarına topik açtım diye mesaj atmaz mı heeeeeeeyarın yada birgüne regl günüm bakalım ne olacağımmmmmmmm:18:
Canım nerelerdesin sen ya nasılsın iyi misin ?... Göremedim eseydim senıı
bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosunmümkün degil.bayılcak gibi oluyorum kapısının önünde :|:44:
balımm hayırlı ugurlu olsun topigin inşş ugur getirir bizlere inşş sen aşılama oldun deilmi yakından takip ediyom seniseni seviyorum bacım bu arada listede yap yakışır yaw
selam herkese bende geldimmm:)))
hoşbuldum canımm
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dyerek topıgımı acıyorum kıslar buyrun sohbet edelım dertleselım muhabbet edelım veeeeeeeeeeee bebek dusuncesını atalım kafamızdan attıgımz an gelsın bebişler
sımdıden hosgeldınz CNMMMM ARKADASLRIM
pişttt rosemm seni de takip ediyorum kııCanım nerelerdesin sen ya nasılsın iyi misin ?... Göremedim eseydim senıı
elam nerde sıcaklık dostluk ordayız deil micnm azap abla baska topıge gryo artk brkac arkdas cvp vermems uzulmus oda:26:
bebegm gercekten hc doktora gtmedn mı nden bayılck gbı oluyosun
ayyyyyyy ablm senı grunce mutlu oluyorum bn ya evt dun asılma oldum abla dua et de bebegm tutunsun bna:93::93:
evet abla blyorum asılmnn tutmadgnı ama dutmk yok yola devmmpişttt rosemm seni de takip ediyorum kııkonu acmışsın hayıt tohumu hakında onu gördüm bide tüp bebek konusu yaa demk takip ediyomuşum demi hazirnda tüp bebek düşünüyomuşsun hayırlısı olsun bacım inşşş gerk kalmz hemn bu ay hamiş olursun inşşş bacım inş bnde başka bi topik buldum cok sıcak insanlar seviyom zillileri havalı falan deiller şükür elamda dün acmış gelirim burayada senide kocamannn muçuks
elam nerde sıcaklık dostluk ordayız deil mi
yemin ederim bnde seni görünce mutlu oluyorum eskiden beri tanırım faydanı çok gördüm iyilik unutulmaz bebemm
sen bi ara girmiyodun ya hani hep dualarımdaydın yemn ederimm ohhh sefan olsun aşı yaptırdın inşş bebegin sıkı sıkı tutunur annesine inşşş bnde aşı olmuştum ya malesef tutmadıbu ay kendimz denicez tutmazsa önümüzdeki ay aşıya durmadn devam edecez nasip inşş balım nasip bu arada ben hayıt tohumuna başladım içmeye
gnaydın bebişimmmmmmGünaydnnnn kuzucuklarrrrrrrrrrrrrrr
günayydııın kızlaaaaarrrcanıııımm topiğin hayırlı uğurlu olsun ne güzel kıpır kıpır bir sayfa olmuş,RABBİM burdaki isteyen bütün kardeşlerime bu duyguyu yaşatsın inşaallah listen nerde listen en başa yaz kendini hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?