• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senelerdir çözemediğim bir konu 🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar biliyorum sen bilmiyorsan biz nerden bilelim diyeceksiniz ama ben bu işin içinden çıkamıyorum. Bu yüzden sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Lise 1’e giderken bir çocuk vardı sınıfımda. Bana karşı ilgili gibiydi. Ben de o zamanlar çok çekingendim ve sınıfımızdakiler sürekli benim ve onun adını bir araya getirip birbirimizden hoşlandığımızı ima eden şakalar yapıyorlardı. Ben oralı olmamaya çalışıyordum ama bu durum beni rahatsız ettiğinden doğal olarak bu çocuktan uzak duruyordum. Bu arada arkamda ki sırada oturuyordu. Arkadaşlarım sürekli sana bakıyor, senden hoşlanıyor diyorlardı. Ben de bir şeyler seziyordum elbette ama biri bana bir şey demedikten sonra ben şu benden hoşlanıyor demem. Sınıftan iki kıza çıkma teklifi yapmış, ikisi de kabul etmemiş. Bu yüzden herhalde herkese mavi boncuk dağıtan biri diye düşündüm. Ciddiye almadım. Tüm bana yaklaşımlarını görmezden geldim. Sonra neyse biriyle sevgili oldu, ama yine de bana karşı davranışlarını değiştirmedi. Elbette bu da beni sinirlendirdi. Kaç yaşında olursa olsun, sadık olmayı başaramayan bir insana saygı duyumam.

Bunda ne var diyeceksiniz, geçmiş gitmiş diyeceksiniz... Başka okula geçtim orada da karşılaştık. Kaderin işi. Muhattap olmadım, hala aynı kişiyle birlikteydi.

Sorun şu ki ben senede bir ki kez mutlaka bu kişiyi rüyamda görüyorum. Aradan on yedi sene geçmesine rağmen, adını dahi unutamadım 🤦🏻‍♀️ Seneler önce evlendiğini duyduğumda hiçte öyle kahrolup ağlamadım, ama nedense aklıma düşüp duruyor bazı günler. Ve bu kişiyle karşılaşmak istemiyorum, çünkü kalbim atmaya başlıyor ve görmezlikten geliyorum kendisini. Nedir sizce bu? Acaba bana bariz bir şekilde açılmadığı ve biz bazı şeyleri konuşmadığımız için, bir şeyler yaşamadığımızdan dolayı mı bu haldeyim? Bu yüzden mi kimseden hoşlanamıyorum ve bir ilişkiye başlayamıyorum 🙈
Kapanmamış bir defter. Daha sonra hayatiniza biri girmediği yada girse bile heyecanlanmamissiniz. Orda takılı kalmışsınız ilerlemeniz gerekiyor

Sizinle başka ilgilenen kimse olmadi mi liseden beri? Baskalariyla saglikli ilişkiler kurabilseniz boyle olmazdi.
Baya ilgiye aç gorundunuz eger takinti sorununuz yoksa.

İlgiye aç biri olsaydım eğer her benden hoşlanan kişiyle bir araya gelir, evlenmek isteyenlerle evlenirdim... mutlu olmak için illa ki bir erkekle birlikte olmam gerekmiyor. Bu şahıs rüyalarıma girmeye devam ettiği için, aklımı kurcaladığından, sizlerin fikrini almak istemiştim sadece...

Kapanmamış bir defter. Daha sonra hayatiniza biri girmediği yada girse bile heyecanlanmamissiniz. Orda takılı kalmışsınız ilerlemeniz gerekiyor

Henüz doğru insanla karşılaşmadım... Bu arada öyle her gün düşünüp kendimi üzmüyorum. Rüyalarıma girince, doğal olarak aklıma da düşüyor. Ben de bu rüyaların manasını öğrenmek istiyorum. Kısacası evli olan bir insanın rüyalarımı meşgul etmesinden rahatsızım 🙈

İlgiye aç biri olsaydım eğer her benden hoşlanan kişiyle bir araya gelir, evlenmek isteyenlerle evlenirdim... mutlu olmak için illa ki bir erkekle birlikte olmam gerekmiyor. Bu şahıs rüyalarıma girmeye devam ettiği için, aklımı kurcaladığından, sizlerin fikrini almak istemiştim sadece...

Erkeksiz mutlu olamazsiniz demedim o sizin savunmaniz.
17 sene önce aranizda hiçbisey gecmemiş birinin akliniza düşüp durmasi, rüyada görmek filan bana normal gelmiyor ya birseylerin eksikliğini yaşiyorsunuz ya da ağir saplantili bir tipsiniz benim fikrim de bu.

Tamamlanmamış işler bazen olmadık yerlerde hortlayabilir. Eğer hayatınızı etkileyecek durumda değilse, kabullenin. Veya o kişiye o dönem söylemek isteyip soyleyemediginiz ne varsa mektup yazabilirsiniz. Daha sonra o mektubu sesli bir şekilde okuyup bugünden cevap verin. Yani diyelim o dönem acildiniz sevgili oldunuz ne değişirdi bugununuzde? Yani yarim kalan o hissi tamamlamaya çalışın.

Aşık olmuş olsanız adam sizinle ilgilendiğinde sevinirdiniz. Hiç normal değil anlattıklarınız. Rüyaların da hiçbir anlamı yok. Sizin psikolojiniz normal değil ki bilinç altınız normal olsun. Saplantılı bir durum. Ne sevgi ne aşk düpe düz saplantı.

Aşık olmuş olsanız adam sizinle ilgilendiğinde sevinirdiniz. Hiç normal değil anlattıklarınız. Rüyaların da hiçbir anlamı yok. Sizin psikolojiniz normal değil ki bilinç altınız normal olsun. Saplantılı bir durum. Ne sevgi ne aşk düpe düz saplantı.

Ben bu cocukla aynı sınıfa düşmeden önce arkadaşım bir kaç ay önce buna acılmıştı, ama bir araya gelmediler. Bu durumda sanırım sevinmemem normal 🙈 Arkadaşımın hoşlandığı insanla bir şeyler yaşamak bana çok ters.

Ben bu cocukla aynı sınıfa düşmeden önce arkadaşım bir kaç ay önce buna acılmıştı, ama bir araya gelmediler. Bu durumda sanırım sevinmemem normal 🙈 Arkadaşımın hoşlandığı insanla bir şeyler yaşamak bana çok ters.
Gerçekten ciddi hisler olsa bir şekilde bir araya gelinirdi. Sürekli bir bahane ve yalanlama hissindesiniz. Gereksiz de hisleri ve yaşananları dramlaştırıyorsunuz. Psikiyatristten yardım alın. Rüyalarınız bilinç altınız üstünüz belli. Burada da romantik yorumlar bekliyorsunuz belli ki ama gerçekçi değil.

Son düzenleme:
Erkeksiz mutlu olamazsiniz demedim o sizin savunmaniz.
17 sene önce aranizda hiçbisey gecmemiş birinin akliniza düşüp durmasi, rüyada görmek filan bana normal gelmiyor ya birseylerin eksikliğini yaşiyorsunuz ya da ağir saplantili bir tipsiniz benim fikrim de bu.

Fikrinize elbette saygı duyuyorum, duymakta zorundayım, sonuçta sizin fikirlerinize başvuran benim. Ama size garanti ediyorum, saplantılı biri değilim ☺️

Her gün onu düşünüp kendimi perişan etmiyorum, yanlış anlaşılmasın. Senede iki defa rüyama girince, bir kaç gün bu benim kafamı kurcalıyor... Olay bu. Her gün onu düşünsem, onu takip etsem o zaman rüyamda görüyor olmayı dert etmezdim çünkü normal olurdu bu.

Gerçekten ciddi hisler olsa bir şekilde bir araya gelinirdi. Sürekli bir bahane ve yalanlama hissindesiniz. Gereksiz de hisleri be yaşananları dramlaştırıyorsunuz. Psikiyatristten yardım alın. Rüyalarınız bilinç altınız üstünüz belli. Burada da romantik yorumlar bekliyorsunuz belli ki ama gerçekçi değil.

Hayır bir araya gelmezdim, o kadar ilgiye alakaya da hiç yeşil ışık yakmadım zaten. Olan oldu zaten, burada sorguladığım neden bir araya gelmediğimiz ya da buna bahane üretmek değil. Neden rüyalarıma girdiğini sorguluyorum. Terapi gerekliyse de almayı düşünüyorum, zaten bir psikologta buldum.

Boşver diyorum kafanı başka şeye ver.

Teşekkür ederim ☺️ Kafam zaten bir ton şeyle meşgul, ama bugün bu konuyu ilk defa dile getirip, konuyu kendim için kapatmak istiyorum. Gerekirse de terapi alacağım.

Arkadaşlar biliyorum sen bilmiyorsan biz nerden bilelim diyeceksiniz ama ben bu işin içinden çıkamıyorum. Bu yüzden sizin değerli fikirlerinize ihtiyacım var.

Lise 1’e giderken bir çocuk vardı sınıfımda. Bana karşı ilgili gibiydi. Ben de o zamanlar çok çekingendim ve sınıfımızdakiler sürekli benim ve onun adını bir araya getirip birbirimizden hoşlandığımızı ima eden şakalar yapıyorlardı. Ben oralı olmamaya çalışıyordum ama bu durum beni rahatsız ettiğinden doğal olarak bu çocuktan uzak duruyordum. Bu arada arkamda ki sırada oturuyordu. Arkadaşlarım sürekli sana bakıyor, senden hoşlanıyor diyorlardı. Ben de bir şeyler seziyordum elbette ama biri bana bir şey demedikten sonra ben şu benden hoşlanıyor demem. Sınıftan iki kıza çıkma teklifi yapmış, ikisi de kabul etmemiş. Bu yüzden herhalde herkese mavi boncuk dağıtan biri diye düşündüm. Ciddiye almadım. Tüm bana yaklaşımlarını görmezden geldim. Sonra neyse biriyle sevgili oldu, ama yine de bana karşı davranışlarını değiştirmedi. Elbette bu da beni sinirlendirdi. Kaç yaşında olursa olsun, sadık olmayı başaramayan bir insana saygı duyumam.

Bunda ne var diyeceksiniz, geçmiş gitmiş diyeceksiniz... Başka okula geçtim orada da karşılaştık. Kaderin işi. Muhattap olmadım, hala aynı kişiyle birlikteydi.

Sorun şu ki ben senede bir ki kez mutlaka bu kişiyi rüyamda görüyorum. Aradan on yedi sene geçmesine rağmen, adını dahi unutamadım 🤦🏻‍♀️ Seneler önce evlendiğini duyduğumda hiçte öyle kahrolup ağlamadım, ama nedense aklıma düşüp duruyor bazı günler. Ve bu kişiyle karşılaşmak istemiyorum, çünkü kalbim atmaya başlıyor ve görmezlikten geliyorum kendisini. Nedir sizce bu? Acaba bana bariz bir şekilde açılmadığı ve biz bazı şeyleri konuşmadığımız için, bir şeyler yaşamadığımızdan dolayı mı bu haldeyim? Bu yüzden mi kimseden hoşlanamıyorum ve bir ilişkiye başlayamıyorum 🙈
Veeeeiyyyy😅

Aklın yerine oturmadığı yıllar .emin ol sen onun aklına bile gelmiyorsundur. Sorun hoşlanabileceğin bir karşına çıkmamıştır

Aklın yerine oturmadığı yıllar .emin ol sen onun aklına bile gelmiyorsundur. Sorun hoşlanabileceğin bir karşına çıkmamıştır

Elbette gelmiyorumdur 😅 Hoşlandım ama kısa sürdü...

İnsanlar daha fazla kırıcı olmadan konuyu kapatabilir misiniz Mune Mune Yaşadığımız bu zorlu süreçte ve böyle bir ayda kimsenin kalp kırarak günaha girmesini de istemem kalbimin kırılmasınıda. Sanal bir ortamdayız, ama kalplerimiz sanal değil, gerçek. Ortada dalga geçilecek, gülünülecek bir şey göremiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X