- 24 Mart 2009
- 3.204
- 4.351
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karantinadan diyecektimbunlar hep aylakçılıktan dostum.
Ben karantinadan diyecektimçok boş vaktiniz olduysa bunlar aklınıza düşmüş olabilir mi? Yoksa hep mi böyle?
Kimse olmadigi icin eskiye sarmissin. Birini bul o dakika unutursun. Bu kadar dramatiklestirmeye gerek yok. Yasayamadiklarimiz falan diyeNedir sizce bu?
Bu yüzden mi kimseden hoşlanamıyorum diye siz sormuşsunuz ben tekrarladım sadece. İnsanlar yıllarca evli kalıp çocuklar büyütüp boşanıp tekrar aşık oluyorlar, evleniyorlar. Bir hoşlantı peşine 17 yıl minik çapta yas tutmak, yalnızlığı 17 yıl öncesine yormak çok makul değil.Bir ilişki yaşayamamayı buna bağlamıyorum tabi ki... Benim sorunum belki de bu kişiye aşıktım ama kabullenemediğim için de belki de bunca senedir rüyalarıma giriyordur. Ben zaten erkeklerden uzak duran biriyimdir, öyle kolay kolayda hoşlanmıyorum. Hoşlanacak gibi oluyorum ama sonra bir şeylerden dolayı soğuyorum.
Konu sahibi kırdıysam özür dilerimİnsanlar daha fazla kırıcı olmadan konuyu kapatabilir misiniz @Mune Yaşadığımız bu zorlu süreçte ve böyle bir ayda kimsenin kalp kırarak günaha girmesini de istemem kalbimin kırılmasınıda. Sanal bir ortamdayız, ama kalplerimiz sanal değil, gerçek. Ortada dalga geçilecek, gülünülecek bir şey göremiyorum.
Kimse olmadigi icin eskiye sarmissin. Birini bul o dakika unutursun. Bu kadar dramatiklestirmeye gerek yok. Yasayamadiklarimiz falan diye
Ayrica cocuk istese gelir bir adim atardi. Istediklerine gayet de atmis.
Konu sahibi kırdıysam özür dilerim
Yaşadıklarınızı çoğu insan yaşamış hele yaşınız itibariyle çocuklukta kaldı demeniz gereken bir durum
Heleki adam evlenmiş aranızdada somut hiç birşey olmamışken
Unutun artık gerekirse bir uzmandan yardım alın
İbretlik bir paylasım olmus birazda korkunc.
Hamıle kalıp dogursan 17 yasında genc cocuk olacak bebek.
Mantıklı mı bu?
Bir uzmandan neden yardım almadınız?