• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Bozma moralini biliyorum neler hissettiğini ayni şeyleri hissedip üzülüyoruz haticenurcum her yolu deniycez bi şekilde artik..
evet canımbenim bizi bizden başkası anlamaz. ben de test yaptım belki hamileyimdir ihtimal de olsa falan ,yaptım negatif ,normalde sabah yapılması lazım ben saat 1 den sonra yaptım. her neyse haftaya gidicem doktora bakalım ne olacak. sen hapa başladınmı tatlım

Canim benim ben de hic kafama göre ilac jkullanmadim hep dk haplariyla adet gördüm. Ama sadece sokturucuyle gorenlerde varmis. Nasil oluyor aradaki fark nedir bilmiyorum, sen vakit kaybetmeden doktora git o halde çünkü hayiti da icmiyomussun o zaman bekleme hic bitanem git belki bi alternatif yöntem uygulanır

canım hayıt sanki daha çok yağlandırıyordu yaa :( :(

Canim.ozel den msj aticam bakar misin haticenur
Kızlar biraz önce doktor dan geldim hamile olabilir miyim diye de baktır dim hem de prolaktinim e baktı senin değerler normal dedi aslında sadece baktığı prol. ben de yağlanma falan da oluyo dedim keşke diğer hormonlara da baktırsaydi yani . Yanındaki sekreter daha çok baktı doktordan daha çok ilgilendi sagolsun sinir oldum ne karisiyorsa her neyse ikisi de 6 senedir hap kullandığımı

Canim.ozel den msj aticam bakar misin haticenur
Kızlar biliyorsunuz hala adet olamadim hayit da icmiyorum biraz önce doktor dan geldim hamile olabilir miyim diye de baktır dim hem de prolaktinim e baktı senin değerler normal dedi aslında sadece baktığı prol. Keşke diğer hormonlara da baktırsaydi yani ne kaybeder ki. Kaç zaman dir hap kullandığımı sordular yanındaki sekreter daha çok sordu tabi ne karisiyorsa sinir oldum neyse 6 7 senedir hap kullandığımı soyledigimde çok fazla ya dediler en iyisi vücudunu dinleyelim cünkü hap çok kullanmışsin dediler sizce nasıl yapayim başka doktor a mi gitsem hem yağlanma ve sivilceler im artıyor her geçen gün dedim yine de bekleyelim dediler ne yapsam sizce

Bekleme süresi olarak da bir ay dediler gelmezse gel sana en başta n tedavi uygulayacağı m dedi bunu diyen doktordu Allah razı olsun

Canim simdi okudum mesaji hangi hormonlarina b
Kusura bakmayin arkadaş lar mesaj ları düzenleyemiyorum bugün attığım ilk mesajı silemedim
Hangi hormonlarina baktirdin canim,testesterona baktilar mi bütün hormonlar normal ise sivilce yaglanma nasil oluyor ?prolaktinin normal ise testesteron hormonuna fln da baktir ,simdi Ilacsiz beklemede misin ?

Hangi hormonlarina baktirdin canim,testesterona baktilar mi bütün hormonlar normal ise sivilce yaglanma nasil oluyor ?prolaktinin normal ise testesteron hormonuna fln da baktir ,simdi Ilacsiz beklemede misin ?
Evet tatlım beklemedeyim doktor öyle dedi bende karar veremedim başka doktora mi gitsem diye ama gitmedim doktor 1 ay sonra olmazsan gel sana en baştan tedavi uygulayacağı m dediği için . Sadece pro. Baktı diğerlerine bakmadı .acaba yağlanma yapan hormon hangisi dir canım bu arada sende durumlar nasıl

Varya şu hapı biraktigimdan beri çok rahatım baş ağrım yok vücut yorgunluğu yapan da oymus yeni yeni anlıyorum haplar vücuduma zarar vermiş hep daha da bu artiyormus bakalım sonum nasıl olacak canım

Zumrutkolye çim napiyosun ?

Zumrutkolye çim napiyosun ?
Haticenurcum ne zamandır girmiyordum siteye.iyiyim hamdolsun sen nasilsin ?biliyor musun en basa döndüm, yeniden diane 35 e baslattilar beni yani.anlayacagin bosa debelendim.tek artisi o hastaligmi ogrendim,hani ozelden yazmistm.evlendikten sonra hemen cocuk tedavisine baslycakmisim.sen ne yapıyorsun var mi güzel haberlerin,ilacsiz adet olabildin mi ve dger hormonlarina da baktirdin mi canım? Hap kullaniyor musun yeniden..

Haticenurcum ne zamandır girmiyordum siteye.iyiyim hamdolsun sen nasilsin ?biliyor musun en basa döndüm, yeniden diane 35 e baslattilar beni yani.anlayacagin bosa debelendim.tek artisi o hastaligmi ogrendim,hani ozelden yazmistm.evlendikten sonra hemen cocuk tedavisine baslycakmisim.sen ne yapıyorsun var mi güzel haberlerin,ilacsiz adet olabildin mi ve dger hormonlarina da baktirdin mi canım? Hap kullaniyor musun yeniden..

Canım ben seni merak ettim. Ben de hala adet olamadim. Hamilelik var mı diye baktırmistim boş çıktı. Başka doktor a gitsem farkli tedavi uygular diye gitmedim vücudumu dinleyelim demişlerdi onu dinledim yarın gideceğim inşallah doktora. Bu sefer diğer hormonlara baksana iyi olacak değil mi. Ya ben senin nasıl olduğunu merak ediyorum sağlığın nasıl oldu canım benim ya.

Canım ben seni merak ettim. Ben de hala adet olamadim. Hamilelik var mı diye baktırmistim boş çıktı. Başka doktor a gitsem farkli tedavi uygular diye gitmedim vücudumu dinleyelim demişlerdi onu dinledim yarın gideceğim inşallah doktora. Bu sefer diğer hormonlara baksana iyi olacak değil mi. Ya ben senin nasıl olduğunu merak ediyorum sağlığın nasıl oldu canım benim ya.
Nasılsın haticenurcum..uzun zaman oldu yeni yazabildim.ben de degisiklik yok yine hap killanmaya devam ediyorum diger hastalığım ise takipte olcak henüz bişey yapılmıyor Tedavi olarak..sen nasilsin,bebek tedavisine basladin mi ,baslamadiysan kendin adet gorebiliyor musun ilacsiz? Doktora gitmistin net olarak neler söyledi canim..

canım arada yaz ya özlüyorum . ben en son aralıkta adet oldum o zamandn beri yok .lekelenme gibi bişey oldu bikaç kez ama sadece leke neyin nesi bişey de anlamadım . bebek daha istemiyoruz canm duruyoruz bakalım . sen ne kullanıyorsun şimdi doğum k mu adet söktürücü mü? bişey söylimmi benim tüm fizyolojimi bozan o doğum k muş iyiki bıraktım çok yan etkisi ol muş . tek problemim adet adet adet .......

canım arada yaz ya özlüyorum . ben en son aralıkta adet oldum o zamandn beri yok .lekelenme gibi bişey oldu bikaç kez ama sadece leke neyin nesi bişey de anlamadım . bebek daha istemiyoruz canm duruyoruz bakalım . sen ne kullanıyorsun şimdi doğum k mu adet söktürücü mü? bişey söylimmi benim tüm fizyolojimi bozan o doğum k muş iyiki bıraktım çok yan etkisi ol muş . tek problemim adet adet adet .......
Haklısın canım baya geciktim girmekte,demek araliktan beri goremedin adet,lekelenmen az miydi yoksa yogunlugu fazla miydi,fazla ise onu da adetten sayiyorlar.ben yine diane 35 dk hapi kullaniyorum,doktorlar keske birakmasaydin dediler.son bahara doğru dugunum olacak sonrasinda çocuk tedavisine baslayacagim,ben de hic kullanmak istemiyorum ama mecburum,adet görmüyorum: ( peki senin doktorun ne diyor canim adet olmadikca ?kendi haline mi birak dedi,ultrasonda fln bakmadi mi yumurtaliklarina ?

ultrasonda bakmıştı canım ,vücudunu dinleyelim gelmesini bekleyelim demişti geçen hafta gidebilirdim ama süreyi bilarek uzattım belki gelir diye,boş ümit tabi yakında gideceğim doktora bu kadar yeter artık. ben d.k değil de adet söktürücüde görüyorum tek çareyi çünkü dk.benim aşırı baş ağrısına sebep oluyordu son zamanlarda duramıyordum. kasık ağrısı da yapmaya başlamıştı son zamanlarda,sanki adetmişim gibi ağrı sızı vardı. adet söktürücü hormon düzenlemiyor da d.k düzenliyor galiba dimi canım ?şuan tek umudu adet s. haplarda görüyorum eğer o da olmazsa ne yaparım bilmem. sen kaç senedir kullanıyordun dk tatlım?

ultrasonda bakmıştı canım ,vücudunu dinleyelim gelmesini bekleyelim demişti geçen hafta gidebilirdim ama süreyi bilarek uzattım belki gelir diye,boş ümit tabi yakında gideceğim doktora bu kadar yeter artık. ben d.k değil de adet söktürücüde görüyorum tek çareyi çünkü dk.benim aşırı baş ağrısına sebep oluyordu son zamanlarda duramıyordum. kasık ağrısı da yapmaya başlamıştı son zamanlarda,sanki adetmişim gibi ağrı sızı vardı. adet söktürücü hormon düzenlemiyor da d.k düzenliyor galiba dimi canım ?şuan tek umudu adet s. haplarda görüyorum eğer o da olmazsa ne yaparım bilmem. sen kaç senedir kullanıyordun dk tatlım?

Haticenurcum merhaba,cok sık giremiyorum su ara bazi hazırlıklar yapiyoruz :)nasil oldun iyi misin var mi gelisme.ben yine aYni diane 35 dk hapi kullaniyorum, ama yine birakmak istiyorum gogsumde agri yapti gidip dr a gostermeye cekiniyorum bsy cikicak diye,basimdaki malum zaten, bi de bu hap benim basimi ağrıtıyor sinirlerim hep tavan yapiyo kullanirken,bi de isteksizlik var psilokojik mi bilmiyorum.. :(senin o durum düZeldi mi ?acaba ben de mi dk birakio sokturucu kullansam,dr dedi ki hapi neden biraktin keske birakmasaydin pcos ilerler dedi anlamadim ne yapacagimi artik. .

Back
X