• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Haticenurcum merhaba,cok sık giremiyorum su ara bazi hazırlıklar yapiyoruz :)nasil oldun iyi misin var mi gelisme.ben yine aYni diane 35 dk hapi kullaniyorum, ama yine birakmak istiyorum gogsumde agri yapti gidip dr a gostermeye cekiniyorum bsy cikicak diye,basimdaki malum zaten, bi de bu hap benim basimi ağrıtıyor sinirlerim hep tavan yapiyo kullanirken,bi de isteksizlik var psilokojik mi bilmiyorum.. :KK43:senin o durum düZeldi mi ?acaba ben de mi dk birakio sokturucu kullansam,dr dedi ki hapi neden biraktin keske birakmasaydin pcos ilerler dedi anlamadim ne yapacagimi artik. .
ya ben de ne yapacağımı şaşırdım kaldım . biraz önce çeneme baktım öyle rastgele tüylenme olmuş :( ağlayasım var hormonlar... hemen buraya girdim . pt en geç salı doktora gitmem lazım artık yeter 4 ay olacak ne gelen ne giden var bide hapla olamazsam diye korkmaya başladım doğum k ben kullanamam onun korkusu da var baş ağrısındsn duramıyorum ki bide sinirlilik ve mutsuzluk yapıodu . tatlım bende kist olmuştu işte dk. sayesinde mi tam emin değilim ama hapı bıraktığımdan beri ağrımıyo ,benim de ağrıyordu. baş ağrısı sinirlilik ..aynı yan etkiler. :( biz ne yapcaz yaa :(

bu arada düğün hazırllıkları canım galiba Allah kolaylık versin tatlım
Ahh ahh sorma be canım ne yapicaz Bilmiyorum sadece sabrediyorum evlenince biseyler degisecek mi bakalim.sen ne yaptin hastaneye gittin mi canım tuylenme mi Basladi,bi hormonların kontrol edilse belki kendi haline birakinca düZelme olur :(ot fln iciyor musun bitki kurleri yapiyor musun peki ?

canım ilk adetini kendin mi olmuştun? ben tahlil yaptrdm dün çıktı sonuçalra göre doktor ne yapacağını şaşırdı zaten ertelemeye çalışıyodu bekleyelim diye diye. dk zarar veriyo dedim o zaman tek bi çare kaldı adet sökt. tarlusal vredi canım dünden beri başladım .ay sonnda gel dedi o zamana kadar bişeyler düşünr mü artk bilmyrm düşüncz dedi ama

son zamanlarda da diyorum ya olacaksa hamile kalım en azından çcuğum olsn hem bi süre rahat ederim şu adet konusndan hem de olursa daha sıkıntı etmem çocğm olckmı olmuck mı..şu tarlusal hamile kalmayı engellemiyor dimi canım ya?

Ahh ahh sorma be canım ne yapicaz Bilmiyorum sadece sabrediyorum evlenince biseyler degisecek mi bakalim.sen ne yaptin hastaneye gittin mi canım tuylenme mi Basladi,bi hormonların kontrol edilse belki kendi haline birakinca düZelme olur :KK43:ot fln iciyor musun bitki kurleri yapiyor musun peki ?
ot içmiyrm canm ya benmki öyle soğanla hayıtla falan gelmıyo. sen hangi hormonlardan anlıyosun canm?

Canim hormon degerlerini yazabilir misin ben anliyorum ne durumda oldugunu,bu arada doktor neye bakıyor anlamadim çocuk dogurmana o mu karar veriyor,geciktirmeden tedevini ol yas ilerledikçe zorlasiyormus.:(tuylenmelerin ne durumda peki ?sokturucu kullanarak mi oluyosun canim

Ben de anlamadim ne yapicagimizi,ama yeni bi yöntem deniyorum hayatimdan sekeri tamamen cikardim ekmek ve seker tuketmiyorum.kilo verme amacim yok çünkü zayifim ama diane nin yaptigi bi odem oluyor istahimi cok aciyor o hap ve ona rağmen kilo almıyorum yumurtaliklarim uzerine de güzel bir etkisi olabilir, Allah yardimcimiz olsun..

canım ilk adetini kendin mi olmuştun? ben tahlil yaptrdm dün çıktı sonuçalra göre doktor ne yapacağını şaşırdı zaten ertelemeye çalışıyodu bekleyelim diye diye. dk zarar veriyo dedim o zaman tek bi çare kaldı adet sökt. tarlusal vredi canım dünden beri başladım .ay sonnda gel dedi o zamana kadar bişeyler düşünr mü artk bilmyrm düşüncz dedi ama
Evet ilk adetimi Kendim olmuştum canim ama sadece bi kere ,hatta yarim gün bile surmemisti.sen peki ?

Canim hormon degerlerini yazabilir misin ben anliyorum ne durumda oldugunu,bu arada doktor neye bakıyor anlamadim çocuk dogurmana o mu karar veriyor,geciktirmeden tedevini ol yas ilerledikçe zorlasiyormus.:KK43:tuylenmelerin ne durumda peki ?sokturucu kullanarak mi oluyosun canim[/QUOT

Eklentiler

• 20150418_143230.webp
    20150418_143230.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 39
Canim hormon degerlerini yazabilir misin ben anliyorum ne durumda oldugunu,bu arada doktor neye bakıyor anlamadim çocuk dogurmana o mu karar veriyor,geciktirmeden tedevini ol yas ilerledikçe zorlasiyormus.:KK43:tuylenmelerin ne durumda peki ?sokturucu kullanarak mi oluyosun canim
tatlım kusura bakma yazamadım ,resm çekip göndereyim ondan sonra yazarım dedim anca çektim. hormon sonucumu yazdım anladığın kadarıyla bakar msıın sence nasıl . az çok ben de anlıyorum ama anlayamadığım yerler de var. sennkiler nasıl değerlerin? benim 2 sene önceye kafar problem hormonm prolaktindi hep yüksekti ancak son 2 senedr yapılan testlerde normale yakın çıkıyo çok hayret ediyorum. e o zaman neden adet olmuyorum diyorum. değerlerim şimdi de normal değilmi?

Canim hormon degerlerini yazabilir misin ben anliyorum ne durumda oldugunu,bu arada doktor neye bakıyor anlamadim çocuk dogurmana o mu karar veriyor,geciktirmeden tedevini ol yas ilerledikçe zorlasiyormus.:KK43:tuylenmelerin ne durumda peki ?sokturucu kullanarak mi oluyosun canim
tatlım doktor neden adet olmuyorum onu merak etti en son aralıkta olmuştum sonra dkyı bırakınca olmamıştım dok. vucüdünü dinleyelim belki olursun dedi olmadım . gecen hafta tarlusal adet sök verin ben hiç olamam dedim verdi artık. hap salı günü bitmşti bugün lekelnme var tam sökülmedi . hapla da olamazsam diye korkmaya başlamştm

canım anlatacağım çok şey var bitmiyor :) doğrusu aylar sonra adet olacağımya seviniyorum olmamak sıkıntı veriyordu. tüylenme ilerlemedi ama artmadı da canım benim yerinde sayıyo bu ara.henüz çocuk istemediğimizi söyledim doktora 1 buçuk yıl sonra çalışmalara başlarız yalnız şöyle bi durum var canım bak bir dinle : bu tarlusalı kullananlar hamile kalabiliyor engel değil yani ama ben ne bunu kullanırken nede aralıktan beri hamile kalamadım . eşim de ben de korunmadık .belki hapı kullanırken hormonlar düzene girer diye düşündü m o da olmamış ki lekelenme var yarı n adet olurum. hani hamile kalsaydım da sevinirdim normalde şimdi istemiyoruz. demek istediğim hamile kalmak için uğraşacağız gibi gözüküyor baksana

Ben de anlamadim ne yapicagimizi,ama yeni bi yöntem deniyorum hayatimdan sekeri tamamen cikardim ekmek ve seker tuketmiyorum.kilo verme amacim yok çünkü zayifim ama diane nin yaptigi bi odem oluyor istahimi cok aciyor o hap ve ona rağmen kilo almıyorum yumurtaliklarim uzerine de güzel bir etkisi olabilir, Allah yardimcimiz olsun..
canım ben yeme konusunda sağlıklı ve hormonsuz olan şeyleri yemeye çalışıyorum ,ben de zayıfım orta sayılırım yani kilo sorumun yok baya iyi yerim , yalnız ekmek ve şekersiz yapamam tatlı yemeden duramam kilo aldırmıyor bana zaten

dianeyi ne zamandır kullanıyorsun canım ? adet olmuşmuydun sen görüşmeyeli?

Evet ilk adetimi Kendim olmuştum canim ama sadece bi kere ,hatta yarim gün bile surmemisti.sen peki ?
canım ben olup olmadığımdan emin değilim tek hatırladığım 16 18 yaş arasındayken peçetede bir falım sakız büyüklüğünde damla vardı hemen anneme gösterdim aaa adet oluyosun diye sevinmişti adet oldum sanıp sevinip ped koymuştrum ama ne gelen verdı ne giden sonrada 18 yaşinda dr gittik

canım ben olup olmadığımdan emin değilim tek hatırladığım 16 18 yaş arasındayken peçetede bir falım sakız büyüklüğünde damla vardı hemen anneme gösterdim aaa adet oluyosun diye sevinmişti adet oldum sanıp sevinip ped koymuştrum ama ne gelen verdı ne giden sonrada 18 yaşinda dr gittik
İşte benim de senin gibi oldu bir defa öyle bi durum oldu kan geldi kendiliginden ama tam bir adet gibi degildi.ondan sonra hep bu ilaclarla devam ede geldi canim.

Insulun
canım ben yeme konusunda sağlıklı ve hormonsuz olan şeyleri yemeye çalışıyorum ,ben de zayıfım orta sayılırım yani kilo sorumun yok baya iyi yerim , yalnız ekmek ve şekersiz yapamam tatlı yemeden duramam kilo aldırmıyor bana zaten
İnsulin direnci mi ne varmis ya hani yumurtaliklar direnc gösteriyor mus sekere,aslinda insulin problemim de yok ama yine de tatliyi sekeri falan kestim ekmekte yemiyorum, benim de kilo sorunum yok hatta zayıf sın diyorlar

İşte benim de senin gibi oldu bir defa öyle bi durum oldu kan geldi kendiliginden ama tam bir adet gibi degildi.ondan sonra hep bu ilaclarla devam ede geldi canim.
öylemi canım benim ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. ama ben doktora ilk gittiğimde hormon testi yapmştı 18 yaşındyken . ve tek problem prolaktindi 64 dü sonucum ondan olmuyorsun demişşti doktr

Back
X