senelerdir sürekli hapla adet olup(ilaçsız olamayıp)bir rahatsızlıktan dolayı bırakmak zorunda kalan

Evet sa.iri
canım anlatacağım çok şey var bitmiyor :) doğrusu aylar sonra adet olacağımya seviniyorum olmamak sıkıntı veriyordu. tüylenme ilerlemedi ama artmadı da canım benim yerinde sayıyo bu ara.henüz çocuk istemediğimizi söyledim doktora 1 buçuk yıl sonra çalışmalara başlarız yalnız şöyle bi durum var canım bak bir dinle : bu tarlusalı kullananlar hamile kalabiliyor engel değil yani ama ben ne bunu kullanırken nede aralıktan beri hamile kalamadım . eşim de ben de korunmadık .belki hapı kullanırken hormonlar düzene girer diye düşündü m o da olmamış ki lekelenme var yarı n adet olurum. hani hamile kalsaydım da sevinirdim normalde şimdi istemiyoruz. demek istediğim hamile kalmak için uğraşacağız gibi gözüküyor baksana
Evet sanirim ugrasicaz bakalim ,tarlusal bittiyse baya gelir çünkü kac aydir olmuyosun cabim,bende de öyle olmuştu aynen,doktor ne diyor peki beklemen iyi miymis kac yasindaydin sen canim tedavi icin çok gecikmesen mi acaba ben bi evlensem hemen basliycam da :))

Insulun

İnsulin direnci mi ne varmis ya hani yumurtaliklar direnc gösteriyor mus sekere,aslinda insulin problemim de yok ama yine de tatliyi sekeri falan kestim ekmekte yemiyorum, benim de kilo sorunum yok hatta zayıf sın diyorlar
haklısın. aslında çok yememek lazım ama ben dayanamıyorum tatlısız olmuyo :KK43:

Canim degerlerini yolladin mi ben göremedim
tatlım kusura bakma yazamadım ,resm çekip göndereyim ondan sonra yazarım dedim anca çektim. hormon sonucumu yazdım anladığın kadarıyla bakar msıın sence nasıl . az çok ben de anlıyorum ama anlayamadığım yerler de var. sennkiler nasıl değerlerin? benim 2 sene önceye kafar problem hormonm prolaktindi hep yüksekti ancak son 2 senedr yapılan testlerde normale yakın çıkıyo çok hayret ediyorum. e o zaman neden adet olmuyorum diyorum. değerlerim şimdi de normal değilmi?
Nereden yolladin canim ?

Tamam yaZicam burdan canim.diane zamanla etki ediyor o kesin oldururdu seni en fazla ostrojen onda var çünkü QUOTE="haticenurrr, post: 40567318, member: 585746"]yalnız ben diane kullandığımda adet olamadım diye hatrlıyorum çok öncedendi gerçi şimdi kullansam olumuym blmyrm. senn hormonlar nasıl canım bugüne kadar yaptrdğn sonuçların varsa bi bakablrmym merak ettim çok[/QUOTE]

hadi ya çok mu gelir dersin. iki gündür leke geliyor ama dediğin gibi gelirse tam mı gelecek bakalım ,gelsin de içim temizlensin (kalıntılar kalmıştır baya diye düşünüyorum anladın sen)
Evet tabiki onca ayin birikimi canim.ilac biteli kac gün oldu dedigim gibi baslangicindasindir henüz :)

öylemi canım benim ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. ama ben doktora ilk gittiğimde hormon testi yapmştı 18 yaşındyken . ve tek problem prolaktindi 64 dü sonucum ondan olmuyorsun demişşti doktr
Benim bide cok sivilcem cikiyo sende de varmiydi yoksa sadece tuylenme mi canim,benim bide bu derdim var :(

ya aslında çocuk çok seviyoruz çok istiyoruz da bizim düğün kredisi var hayatım ya 2016 aralıkta bitecek . ikimiz de çalıştığımız içn birimiz çalışmasa kredi kira mahvoluruz. ben hamileliğimi rahat geçirmek istiyorum öğretmen oldğm içn okulda acayip zor . belki ilk aylar yatarm belki son aylar belki de bütün hamilelikte yatmam gerekebilir belli olmaz diyerekten canım

Tamam yaZicam burdan canim.diane zamanla etki ediyor o kesin oldururdu seni en fazla ostrojen onda var çünkü QUOTE="haticenurrr, post: 40567318, member: 585746"]yalnız ben diane kullandığımda adet olamadım diye hatrlıyorum çok öncedendi gerçi şimdi kullansam olumuym blmyrm. senn hormonlar nasıl canım bugüne kadar yaptrdğn sonuçların varsa bi bakablrmym merak ettim çok
[/QUOTE]
ya ben hazıranda ege üni. gitmeyi düşünüyorum canım böyle olmuyo bi baksınlar ne varmış iyice

öylemi canım benim ya senle aynı kaderi paylaşıyoruz. ama ben doktora ilk gittiğimde hormon testi yapmştı 18 yaşındyken . ve tek problem prolaktindi 64 dü sonucum ondan olmuyorsun demişşti doktr
Benim bide cok sivilcem cikiyo sende de varmiydi yoksa sadece tuylenme mi canim,benim bide bu derdim var :KK43:
24 yaşndayım canım sen de 25din dimi . düğün ne zaman :)
Evet canim 25 im yaza olcak insallah :)
Degerlerimi yazayim mi,sen de yazsana canim bir bakayim,fsh 9,15,lh 11 prolaktin 15 testesteron 0.65 üst siniri 0.75 güya hepsi sinirda ama fsh riskli yukseliste canim. Ilk tahlil lerimde benim de prolaktin cok yuksekti ergenligimin baslarinda.sonuclar böyle ama benim östrojen ve progesteron a bakilmamis anlamadim dr istemedi. .

Evet tabiki onca ayin birikimi canim.ilac biteli kac gün oldu dedigim gibi baslangicindasindir henüz :)
;) . aslında normal bir yapıya sahip olsam hamile kalırdım şimdiye. afedersin ilişkiden 2 gün sonraya kadar akması sürüyor şeyin. ilaç salı bitmişti tatlım ,dünden beri lekelenme var

Benim bide cok sivilcem cikiyo sende de varmiydi yoksa sadece tuylenme mi canim,benim bide bu derdim var :KK43:
benim aşırı derecede yüzüm yağlanıyo ,sivilce de sres yaparsam bişeyleri o zaman çıkıyo. tüylenme de son 1 aydır olmuştu canım . aralıkta hapı bıraktıktan sonra gitgide yağlanma da arttı tüylenme de

benim aşırı derecede yüzüm yağlanıyo ,sivilce de sres yaparsam bişeyleri o zaman çıkıyo. tüylenme de son 1 aydır olmuştu canım . aralıkta hapı bıraktıktan sonra gitgide yağlanma da arttı tüylenme de
aslında yüzüm yağlı olmasına rağmen sivilce yok denecek kadar az bende dediğim gibi tatlım strese bağlı bende . sen de stres yapma herşeyi akışına bırak o zaman azalır göreceksin

Back
X