- 13 Haziran 2011
- 12.751
- 7.904
- 448
- Konu Sahibi umitvar olmak
-
Yaşadığım şehirdeki bir alışveriş mağazasından 4bin liralık eşya aldım. Herkes senet yapıyor güvenilir diye 18 ay taksit yaptım ama sonra borcu 5. ayda kapattım. Çünkü internette senetlerin verilmediği/geç verildiği yorumlarını okudum. O yüzden korktum kızlar. Bir ay sonra senetler genel merkezden gelecek dediler ama gelmez diye çok korkuyorum. Hadi senetleri aldım diyelim ilerleyen zamanlarda ödemediniz diye üzerimdeki malı icraya verirler mi? Senetle alışveriş yapan var mı sorun yaşadınız mı? Sabahtan beri ölü gibiyim istiğfar ediyorum sürekli
Baktım yokTahsilat makbuzunda şu tarihli senetlere istinaden diye bir ibare var mı?
yuh yni şimdi mi baktın,hadi kendin anlamıyorsun birine danışsaydın bariBaktım yok
Baktım yok
Senedin taksidini verirken şu kadar yatırdı diye fiş veriyorlar onlar elinizde yok mu bende senetli alışveriş yaptım hala da ödüyorum ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağına çevremdeki her kez öyle evinin ihtiyaçlarını aldı hiç kimse böyle bişeyle karşılaşmadıYaşadığım şehirdeki bir alışveriş mağazasından 4bin liralık eşya aldım. Herkes senet yapıyor güvenilir diye 18 ay taksit yaptım ama sonra borcu 5. ayda kapattım. Çünkü internette senetlerin verilmediği/geç verildiği yorumlarını okudum. O yüzden korktum kızlar. Bir ay sonra senetler genel merkezden gelecek dediler ama gelmez diye çok korkuyorum. Hadi senetleri aldım diyelim ilerleyen zamanlarda ödemediniz diye üzerimdeki malı icraya verirler mi? Senetle alışveriş yapan var mı sorun yaşadınız mı? Sabahtan beri ölü gibiyim istiğfar ediyorum sürekli
O yerin ismini msj olarak yazabilir misiniz?Bende yaptım çok kez borcumu ödeyip 1 ay sonrada genel merkezden gelen kağıtları aldım hiç bir sorun yaşamadım ama benim alışveriş yaptığım baya bilinen bir yer
Evet o fiş var. Valla ben de herkes alıyor sorun yaşamıyor diye aldım. Millet düğün alışverişi yapıyor senetleSenedin taksidini verirken şu kadar yatırdı diye fiş veriyorlar onlar elinizde yok mu bende senetli alışveriş yaptım hala da ödüyorum ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağına çevremdeki her kez öyle evinin ihtiyaçlarını aldı hiç kimse böyle bişeyle karşılaşmadı
Yaşadığım şehirdeki bir alışveriş mağazasından 4bin liralık eşya aldım. Herkes senet yapıyor güvenilir diye 18 ay taksit yaptım ama sonra borcu 5. ayda kapattım. Çünkü internette senetlerin verilmediği/geç verildiği yorumlarını okudum. O yüzden korktum kızlar. Bir ay sonra senetler genel merkezden gelecek dediler ama gelmez diye çok korkuyorum. Hadi senetleri aldım diyelim ilerleyen zamanlarda ödemediniz diye üzerimdeki malı icraya verirler mi? Senetle alışveriş yapan var mı sorun yaşadınız mı? Sabahtan beri ölü gibiyim istiğfar ediyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?