Senetle alışveriş yaptım :(

Senet olmasa da makbuz verilmesi gerekir
Şu şu senetlere ait tahsilattır diye makbuz kesmeleri gerek, gidip isteyin

yuh yni şimdi mi baktın,hadi kendin anlamıyorsun birine danışsaydın bari
o makbuzlar hiç bi işe yaramaz
dua et senetleri geri versinler yoksa halin harap.Birde 4000TLlik eşya aldın eşinin nasıl haberi yok nerden bu eşyalar demedi mi?

Ödemeleri banka aracılığı ile yapıp açıklama kısmına not düştüyseniz bir şey olmaz

Bende yaptım çok kez borcumu ödeyip 1 ay sonrada genel merkezden gelen kağıtları aldım hiç bir sorun yaşamadım ama benim alışveriş yaptığım baya bilinen bir yer

Senedin taksidini verirken şu kadar yatırdı diye fiş veriyorlar onlar elinizde yok mu bende senetli alışveriş yaptım hala da ödüyorum ama zannetmiyorum öyle bir şey olacağına çevremdeki her kez öyle evinin ihtiyaçlarını aldı hiç kimse böyle bişeyle karşılaşmadı

Endişe edilecek birşey yok evkur gibi mağazalar her taksit için senet düzenlemiyor bir tane satış sözleşmesi altında senet oluyor 1 ay sonra da gelir senetler ara ara mağazaya sorun geldi mi diye

Reactions: H M
Evet o fiş var. Valla ben de herkes alıyor sorun yaşamıyor diye aldım. Millet düğün alışverişi yapıyor senetle

Ödeme yapıldığı an senet alınır. Yırtılır atılır senet. Usul böyledir. Senet saklanmaz.

Ben ceyizlerimi senetle almistim.
Telefonda almistim 2 kere..
Odeme kagitlari alip sakladim sorada attim gitti. Kapsttiysaniz senet neden tutulsun fes edilir zaten. Odemenize dair surekli verilir magaza adina odeme kagidiniz zaten.

Senetleri almadınız ama ödediğinize dair dekontlar yokmu elinizde. Öyle yerlerde ödeme yapınca dekont veriyorlar. Korkmayın, dekontlarla gidin ısrar edin isteyin birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…