seni aldatan sevgiliye bi şans verirlirmi?

fbfbfb53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
485
5
26
Ankara
5 yıllık bi ilişkim vardı. ilişki bile denemez çoook küçüktük. beraber büyüdük. beni üniversitede 2. yılında aldattı. bende terkettim. hiç peşimi bırakmadı. nişanlandım ayrıldım(nikahlıydım) hala peşimde. bi sans istiyor. 1 yıldır hiç görmedim onu. ama içimin derin yerlerinde hala. bir sans versemmi? denesekmi bi daha? herşeyi unutabilirmiyiz? mutlu olabilirmiyiz? cevaplarınıza cok ihtiyacım var

Tabikide sans verilir bidaha aldatsin diye aklini kullan gulum yeni aska yelken ac aldatmanin tadini alan erkek er yada gec tekrarliyor

ne şartlarda ne derecede aldattı
niye ve kiminle aldattı
o sırada ilişkiniz ne durumdaydı
bu sorulara göre durum değişebilir canım biraz bilgi versen

Neden sans wermeyesin,,, her insan ikiinci bi sansi hakeder bence.

Kiminle aldattı, nerede aldattı, hangi şartlarda aldattı diye bir bakış açısı olamaz.
İhanetin affı yoktur.
Sen nişanlından ayrılmışsın boşluğa düşmüşsün ve ondan kafan karışık.
En iyisi şu an boşlukta kal arkadaşım. Bu insan seni en dibe çeker bir kez daha güvenirsen.

Aradan o kadar zaman ve olay geçmiş, bu saatten sonra bir şey olursa bile o mutlaka boşluktan, alışkanlıktan olur bence.
Ayrıca önceki aldatma konusundan bahsetmemişsin ama yine de 1 kere olduysa illaki ilerde tekrarı olur.
Geçmişe mazi diye boşa dememişler, şu dünyada kaaç tane insan var.
Soru sorarken bile bi endişe var acaba diye. Bu sıkıntıya gerek var mı :)

Bir şans daha verirseniz ikincisini üçüncüsünü de vermeyi göze alıyorsunuz demektir bu riske girilmez aldatmanında affı olmaz o kadar!:)

Aldatmak,şiddet,hakaret gibi konular da töleranslı değilim ve bu konular söz konusu ise şansı rüyasında görür ancak.

niye ve kiminle aldattı

bunlar önemli ama bir şans ver bakalım.sabah gel nikahlanalım demiyor yaa

bir soz var sadece onu soylemek ıstıyorum." ıkıncı sans demek ılkı az oldu gel bırdaha azıma s..c demek" mıs.

niye ve kiminle aldattı

teyzem doğum yapmıştı. ben de 6 aydır bahaneler üretip buluşmuyordum. teyzemle kaldığım için. o sırada bana zamana ihtiyacım var dedi. meger aldatıyormuş. üni den bi kızla. niye aldattığını bilemiyorum

bende sizin gibi düşünüyordum gercekten. o yuzden affetmemiştim. ama çok içten seyler söylüyor kanıma giriyor resmen. cevaplar için tşk. affetmeyeceğim

Biten bir iliskiye, yeniden nasil basliyacaksin ki? Herseyi sil bastan. Ayrica aklinda herzmn supheler dolucak. Guvenin tam olmiyacak ona karsi. Olurmu sence? Hem Nisanlandin diye kendini niye kucumsuyorsun ki? ? Sen boyle kararlara dusucekmiydin?? Icine sinseydi zaten en basta affederdin. Simdi nisanlandin nikahlandin diye, onu aff edicekmisin?
Bence Bembeyaz sayfa ac kendine. Tukurdugunu aslaa yalama!! Gecmisini salla. Gecmis te kalan insanlarla ugrasma Mutlu o-la-man adi ustunde GECMIS

Yapma ya sakin sans verme bende aldatildim 5 yillik iliskim bitti ustelik nisanlanmistim aldatti aileler duydu hersey birbirine girdi ayrildim bir sene oldu ayrilali olmuyo ben unutamiyorum ona guzel sozler soyledi dokundu gezdi tozdu icim almadi cok seviyordum hala aci cekiyorim ama Allaha havale ettiim en ufak bi kavgada aklina gelicek bi gece aradiginda bi erkek arkadasiyla konusuyo dahi olsa ilk aklina gelen yine yapiyo olacak yasayan bilir anliyorum seni kalbin baska mantigin baska konusuyo fakat olmuyo guven bittikten sonra kalbe kusku girdikten sonra cok zor sen bilirsin ben yapamadim affedemedim ailemde istemiyo zaten sunu unutma sen yapmis olsaydin o sana bi sans daha vericekmiydi birak sansi adini ne koyardi insan sevdigine kiyamamali ici sizlamali baskasina dokunabiliyo seni seviyorum diyebiliyosa bitmis hersey coktan keyfini zevkini yasa sonra gel pismanim bi sans daha bilmiyorum yaa bunun affi yok cok zor Allahtan korkan kuldan utananlarla karsilasalim insaallah

Kısa ve net cevap veriyorum. Verilmez...

canım boşluktasın merak ettim eskii konunu açtım ekimin 11 inde konu açmışsın eski nişanlınla ilgili unutamadım diye onun yerine bunu koyup içindeki boşluğu doldurmaya çalışıyosun ama bence olmaz kafadanda demiyorum ha olmazın sebepleri var o sıcaklık o frekans tutmaz birdaha yine üzülürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…