seni aldatan sevgiliye bi şans verirlirmi?

sebatiye ablaya katılıyorum, denemekten zarar gelmez. herkes hata yapar, denemeyip pişman olacağına deneyip pişman ol hemen evlenmeyeceksin ya.

Sevgiliyi affetmek bana çok saçma geliyor evli olursun hiç bir gidecek yerin yoktur mecburen katlanıyorsun onu anlarım da daha sevgiliyken ihanetin affedilmesini ben anlayamıyorum açıkçası. Sevgiliyken bunu yapan adam evlenince tövbekar mı olacak yani .

insanlar hata yapabılırler okadar zaman gecmıs hala peşinde belliki değerini anlamış yeterince sürünmüşte ki senin içindekilerde anladğım kadarıyla hala bitmiş değil bence ileride keşke dememek için barışmalısın kim bilir belki herşey eskisinden çok daha güzel olur

aynı derede ıkı kere yüzülmeyi önermiyorum
dere aynı dere, yüzme şekli aynı alıp alabileceğin görüp göebileceğin maxmimum 5 gün sonra herşey cok tanıdık

ne gerek var...

5 yıllık sevgilisini aldatan adama ne şans vermesi yahu..
isterse değişsin, isterse bu sefer sana çok değer versin.. ama sonuçta senleyken sana saygısızlık etmiş bi adamı için nasıl kabul edecek ki..

Zamana yazik dglmi?

niye yazık olsun belki mutlu olacak.. aldatma diyor ama ne şekilde bilemeyiz. ki insan hata yapar, dönüp kendine bi bakması lazım. kendisi tamamen masum mu ? hiç mi hata yapıp ders almamış ? ya da bir kere yaptığı hatayı ömür boyunca tekrarlayacak mı ?

bunu bilemeyiz. ve biz burda kıza yazıp belki de mutlu olmasını engelliyoruz. dediğim gibi deneyip pişman olmak her zaman daha iyidir.

yorumların hepsine cok tşk ederim. bende keşke dememek için bi sans vermeyi düşünmüştüm. ilerde keşke demektense pişmanım demeyi tercih ederdim. ama yapamıyacağım. en azından suan için. bi arkadaş boşluktasın demiş,ona tamamen katılyorum. zamana ihtiyacım var. kimseyi kırmak istemiyorum

sabıkası ihanetten olan biri için 2. şans gerçekten çok büyük hediye. ama tabi buradan konuşmak kolay.
hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
çocuğu desteklemek niyetinde değilim ama siz hiç yaptığınız birşeyden pişman olmadınız mı?
hem aklından çıkartamamışsın, hem de hala peşinden koşuyor,
ya gerçekten pişmansa?

Aldatan adama bir şans daha verirsen bir daha aldatır bence.

çocuğu desteklemek niyetinde değilim ama siz hiç yaptığınız birşeyden pişman olmadınız mı?
hem aklından çıkartamamışsın, hem de hala peşinden koşuyor,
ya gerçekten pişmansa?

pişman olmaz olurmuyummm.. okadar yanlışım olmuşturki anlatamam. ben pişman olduğuna can-ı gönülden inanıyorum ama bida yapmayacagının garantisi yok. ama kaybetmeyi tattı bilemiyorum

hayır bence verilmez. Çünkü aynı şeyi tekrar yapacak diye içiniz içinizi yer durursunuz...

affettiğiniz için de nasılsa affetti beni gene affeder diye düşünerek yine aynı şeyi yapabilir...

ve son olarak bi ilişkide güven en önemli şeydir ve siz bir daha ona eskisi gibi güvenemezsiniz...

Son düzenleme:
diyelim ki sen ona şans verdin eskisi gibi güvenebilecek misin?

yoksa içinde hep "acaba"ların mı olacak.. o senin yanındayken bile onu kontrol etme isteği hissedeceksin.

seni kaybetmeyi göze almış birine tekrar kullanım hakkı vermek ne kadar doğru:44:

Verilir.İnsanlar hata yaparlar,pişman olurlar,değişirler.Seni yanlış yönlendirmek istemem bahsettiğin kişi pişman mı değil mi bilemem kimileri affeder kimileri affetmez herkesin kendi seçimi hayatımız da seçimlerimizdir,bunun farkındayım elbette hassas bir konu.Ama bence insanların hatalarına karşı bu kadar peşin hükümlü olmamalıyız.Bahsettiğin kişiyi sen tanıyorsun ve gerçekten pişman olduğuna eminsen şans vermelisin.Umarım çok mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…