seni aldatan sevgiliye bi şans verirlirmi?

ben aynı durumu yaşasam büyük konuşmayım ama affetmezdim
çünkü birkez aldatan bir daha iflah olmaz

arkadaşım bak aslında bir yandan da gideceğin yolu sen bulmuşsun... ÇOCUKTUK... Evet haklısın aldatılmak kabullenilecek bir durum değil ( aldatma içeriğini tam bilmiyorum ) ama üniversiteye yeni başlamış bir birey özgürlüğe yeni adım atmıştır.. Çevre edinmek gezmek başka şehirleri dolaşmak cafelere barlara takılmak arkadaşları ile evde eğlenceler düzenlemek vb... E şimdi sevgilisi olan bir erkek bunların hangi birini yapabilir.. Büyük bir kişilik çıkmazı... bir yandan sevdiğin bir yandan yaşamak istediğin süreç.. Kararı zordur ve her zaman galip olan cümle " amaaannn bir daha ne zaman üniversite okuyacam" olur.. Bu yüzden ben sevgilinizin yaptığı bu hatayı kabullenmenin doğru olduğunu düşünüyorum.. Tabiki duygularınıza ona olan inancınıza güvenerek.. Onu en iyi tanıyan sizsiniz.. Hele ki bu konuda bu süreye kadar ısrar etmesi bence pişmanlığını kat be kat gösteriyor.. Yaptığından pişman olan bir insan bir daha aynı şeyi yapmama olasılığı en yüksek olan insandır.. Benden sevgiline bir şans darısı çıcukarınıza.. ; )

Siz belcikaya gelin gitmeye hazirlanan ,kv le sorunlari olan arkadas digilmiydiniz?ayrildiniz mi sonunda?

bir sans daha vermek cok dogru bir karar gibi gelmiyor bana , devami gelir cunkuuu

ver bi şans daha ,kendini çok baglamadan .aklında acaba deneye miydik diye binbir soru işareti gececegine ,görüs bence.baktın hareketleri ,tavırları degismiş ,olgunlasmıs o zmn yeniden bir ilişkiye baslarsınız .yok baktın hala aynı ,o zmn da senle olmayacagını kesinkes anladım .hadi eyvallah dersin .

Eğer şans verirsen baştan güven eksikliği üzerine kurulacak ilişkiniz ve çok kısa bir süre içinde, çok ufak bir sarsıntıda tekrar yıkılacaksınız..
Ama sen diyorsan ben eski olayları tamamen unutup yepyeni bir sayfa açabilirim, tamamen güvenebilirim, eski konuları ısıtıp ısıtıp önüne koymam , o halde bir şans verebilirsin.
Not: Ben, yaşadığını yüzde yüz unutup ,tekrar güvenebilen bir kadın henüz görmedim..

Herkesin ayir ayri fikirleri var.. bu sakin senin kafani karistirmazsin.?
Bence en dogrusu ne biliyormusun? Kalbinin sesini dinle, kalbin ne hisediyor ne istiyor o yoldan git.. kalbin seni yaniltmaz..

Geçmişte aldatıldım. Affettim. Yine aldattı. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Şans filan verip kafanı karıştırma bence

Sevgilisinin ihanetini affetmekte neyinnesi ya.kusura bakmayin ama evli olursunuz arkanizda destek olacak kimseniz olmaz, isiniz yoktur, tahsiliniz yoktur, birde ustune cocugunuz vardir şans verirsiniz.evliliginiz icin cocuklariniz icin son şans son emege deger ama sevgili için tek kelimeyle kılıni kipirdatmaya bile değmez.. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…