• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni birakip ise gitmek aci vericek be yavrum

Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.
oğlunuz hayatta değil mi?ya da aynı evde beraber yaşıyorsunuz? bunlar haricinde şu yazdıklarınız hiç normal değil,saplantılı kişilik bozukluğuna girer de ..

Çok abartmışsınız...
Gören 6 ay savaşa gidiyorsunuz sanacak..

Şimdi hemen hemen herkesin annesi 1 2 yaşındayken bırakıp ise gidiyor. Herkesin cocugu nasıl alısiyorsa sizinki de alisicak çocuk o daha. Benim annemde beni 2 yaşında bırakıp calismaya başlamış ilerde daha rahat edelim diye İyiki de yapmış bebekligimi hatırlamıyorum ama bişey istediğimde annemin tamam kızım hallederiz demesinin verdiği güveni hep hatırlıyorum. Sonuçta bunun allah vermesin hastalığı var acil bi durumu var ileriyi düşünmek sart

Allah sağlık versin ya hu. Duyan da başka bir şey zannedecek. Git işine gücüne bak, senin de havan değişsin.

siz yine 2 senenizi birlikte doya doya geçirebilmişsiniz ben 2 ay sonra resmi iznim bitince işe dönmek zorunda kaldım ama öyle bi yazmışsınız ki çocuğumuza karşı suç işliyomuşuz gibi bi algı oluştu kendimi kötü hissettim okuyunca.tabiki biliyorum zor bi durum ama Artık bu devirde çoğu anne bu durumdayken olayı bu kadar büyük bi dert gibi büyütmeye gerek yok bence.çok şükür ki çocuğum var ve sağlıklı sıhhatli ben böyle düşünüp şükrediyorum

Çalışanı çalışmayanı bilmem ben
Annelik ayrı statü ayrı şey önce bunda anlaşalım
Bkz : Oyuncu anne
Tek geçerim bu kadını hem çalışıyor hem 3 çocuğuyla dolu dolu vakit geçiriyor
Herkes te o imkanlar yok tabi ama her imkanı olan da bu kadar özenli değil, enerjisini seviyorum

Bu sabah takip ettiğim ünlü bir blogger'ın 10 aylık bebeğini kaybettiğini öğrendim.Çok çok üzüldüm,sabahtan beri olayın etksindeyim.O yüzden yazınızı okurken çok abarttığınızı düşündüm.Sanki sonsuza kadar ayrılıyor gibi yazmışsınız.Halinize şükredin ki sağlıklısınız ve çalışabileceğiniz bir işiniz var,ve yine şükredin ki çocuğunuz sağlıklı ve günde birkaç saat de olsa görebileceksiniz.Çocuğunuzla geçirdiğiniz birkaç saatinizi kaliteli geçirirseniz,yokluğunuzu daha az hissedecektir.Seneye de kreşe yazdırırsınız zaten,gelişimine çok katkısı oluyor çocukların.Ne diyeyim Allah başka dert vermesin.

yaaa sen deyince baktım efsun gitmiş kaç saatır çok kötu oldum sergule allah sabır versin :(

Ya ben gece yatarken özlüyorum oğlumu gözümü kapadığımfa yüzü gelio gözümün önüne dayanamıyorum size nasıl dayancaksınız bilemiyorum Allah sabır versin.

neye dayanamıyosunuz? hasta mı oğlunuz? ayrı mısınız? görüşemiyor musunuz? bunlara cevabınız hayır ise bu yazdıklarınız normal değil. hatta saçma

Sabah yorum yaptım çıktım konu nerden nereye gelmiş ilginç olan konu sahibi hiç yorum yapmamış bende çalışan anne olarak ağzımı bir açayım dedim ama neyse sustum bi bitmediniz bee

Valla bende birakip ise baslayamiyorum suan 10 ayi bitmek uzere krese baslayana kadar da çalışmayı düşünmüyorum Allah nasip ederse benim ona onun bana ihtiyacı var imkanlarimda el verdigi icin oglumla evdeyim Allah her annenin gonlune gire versin bu konuda

İster çalışın ister çalışmayın, ama lütfen sağlıklı gelecek için bağımlı değil bağlı çocuk yetiştirin. Sonra bu yetiştirdiğiniz çocuklar, erkekse anasının dibinden ayrılamıyor; kızsa da anasının evinden çıkamıyo, evine bağlanamıyor. Ayrıca, bu forumun klasiği sanırım, çalışan anne=vicdansız anne, emziremeyen anne=ilgisiz, kolaya kaçan anne, sezaryen ile doğum yapan anne=az anne....Gerçekten yeterrrrr

neye dayanamıyosunuz? hasta mı oğlunuz? ayrı mısınız? görüşemiyor musunuz? bunlara cevabınız hayır ise bu yazdıklarınız normal değil. hatta saçma

Ya evet haklisiniz nedir bu? Bir böyle yorum okuyorum bir haksever isimli üye geliyor aklima... Böyle sanki agit yakiyorlar. Haksever'in konusunu okusalar fena olmaz.

Ay konuyu okurken aklımdan bin türlü felaket geçti Allah korusun , meğer işe gidecekmişsiniz...
İsveç'te yaşıyorum burda herkes Çalışıyor , 9 aylıkken Başlıyorlar çocuklarını kreşlere vermeye bilemedin 1 Yaşında...
Hatta çalışmayan kadınlar bile yapıyor bunu , çok abartmayın lütfen bağımlılık ilişkisi yaşamayın bu Çocuğunuz dahi olsa ...
Herkes Çalışıyor , öyle bir zamandayız ki tek kişinin çalışmasıyla ev geçinmiyor , yaşam koşulları zor ...
Siz daha da zorlaştırıyorsunuz....

Bende acliktan uyuyamazmisim. Komsunun bi kizi varmis 16 yasinda abla gidip sut calmis benim icin. Cepte Para yok,borc girtlakta. Annem kimseye aglayipta çocuğum ac, para verirmisiniz diyememis. Ac degilsiniz, acikta degilsiniz,eliniz kolumuz saglam, yavrunuz saglikli. Sukredin bence. Sizden daha kotu durumda olanlar var bu hayatta.

E çalışmayın, zorla mı calistiriliyorsunuz?
Bu bir tercihtir, tercih edip sonra yakınmak ne oluyor?

Back
X