- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
Bir arkadaş daha vardı böyle bir konu açan ona da söylemiştim. Ben okula başlayacağım zaman annem işe girmek zorunda kalmıştı. 40 yaşından sonra işe girmek ve 3 çocuğu o halde bırakmak onun için ne kadar zorsa annesinin gitmesini istemeyen 7 yaşındaki benim için de zordu. Hiç unutmam annem günün birinde konfeksiyona işe gidiyor. Ben de arkasından ağlaya ağlaya çıkarırlar inşallah seni işten diye bağırmıştım. Şimdi ise diyorum ki iyi ki çalışmışsın iyi ki daha iyi imkanlara sahip olabilmişiz. Annem çalışmasa ben mahalledeki okulda okuyup doğru düzgün eğitim alamadan savrulup giderdim. Fakat annemin işe girmesiyle beraber Nişantaşı'ndaki meşhur bir okula giden, 7 sene boyunca servisle gidip gelebilen ve otobüs sıkıntısı çekmeyen, daha sonrasında da desteklerle beraber üniversiteyi kazanıp dışarıda okuyan biri oldum. Şimdilik duygusal davranıp gitmek istemiyor olabilirsiniz ama emin olun ilerde ''iyi ki çalışmışsın da bana çok iyi bir hayat sunmuşsun anne'' demesi sizin için dünyalara bedel olacaktır.