Ah canim.ah o kadar hiasediyorimki bana ihtiyaci olduhinu ya ben isteyken bana ihyiyac duyarsa aglar ve bikenarda boynu bukuk beni bekler biliyorum.ben onuBen sizi o kadar iyi anliyorum ki,sikmayin caninizi lutfen.gercekten de su an bebeginizin size en ihtiyaci olan donemler.ve onun ne kadar size ihtiyaci varsa sizin de ona var.gunumuzde kadinin calismasi o kadar gerekli gibi gosterilmis ki yapmayana kiziyorlar.kimse de demiyor ki su hayatin acimasiz dislilerine bari anneleri kurban etmeyelim diye.kalbinizin sesini dinleyin.saniyorlar ki bebektir gececek,halbuki bu yaslarda hissettikleri duygular butun omurlerine siniyor...Allah yardimciniz olsun.

Aciyorumda annelik duygusu asiri fazla basiyo iste ama calismam asiri derecede sartAdamcağıza hiç mi acımıyorsun ya üzüldüm vallahi
Aynen oyleİnsanın yavrusunu bu denli sevmesi benimsemesi özlemesi ne zamandan beri saçma olmuş... Ne kadar saygısızca küstahça ve bencilce bir yorum , yazık ! Ben bu şekil seviyorum size ne ! size mi düşmüş bunu yargılamak ? gece uyurken gözümün önüne yavrumun gelmesi ne zamandan beri anormal olmuş? Saçmaymış öyle mi saçma olan sizsiniz!
Ya bunu yazan insan cok genis yada anneligi bizim.kadar yogun yasamiyor yada biz deliyiz arkadasim....yahu insan cocugu uyurken ozlemezmi bunun nesi sacma yaa
Kizimi odasinda uyuyup salona geliyorumngunduz uykusunda ve salona soyle bir bakiyorum en son sunla oynamis sunubsuraya koymus diye seviyorum anormallik mi simdi bu bence cok icten.anneleriz biz gaddar degiliz enazindan