- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne alaka ya :) ben bunu yazarken çalışan anneler aklıma bile gelmedi kendi duygularımı söyledim biraz eksk anlatmışım sadece malum kafa yorgun. Çalışan bir annenin oğluyla evlendim her zaman eşimi işe bırakıp gitmenin nasıl zor olduğunu anlatırdı bana. Ayrıca ilerde bende çalışan bir anne olabilirim hayat neler gösterir bilinmez.ilk mesajınızla ikincisi arasında dağlar kadar fark var..tüm gün alıştık birbirimize ,gözümü kapatınca bile aklıma geliyor sevimliliği nerde,gece yatarken bile özlemek dayanamamak nerde...
siz tüm gün berabersiniz diye,çalışan anneler yeterli evmiyor özlemiyor oluyor,hatta belki ilgisiz..siz süper annesiniz,biz "geniş"....
Ya hayır hani çalışırsın anlarım tamam evde olan bir anne kadar vakit ayıramayabilirsin işten geldikten sonra çocuğunla yorgunluktan kaliteli vakit geçiremeyebilirsin ama tutupta benim çocuğuma olan sevgimi düşkünlüğümü samimiyetimi saçma bulamazsın psikopatça bulamazsın bir hayvanı bu kadar sevip benimsesem burda böle saçma bi anlaşıyla karşılaşmazdım sanırım. Kendi içlerinde azıcıkta olsa gocuntusu olanlar benim sevgime özlemime laf yapıp abartı bulmasın çalışan anneye saygım var bir şeylere mecbur ki yavrusundan ayrı kalıyor ama bu çalışan annelerin çalışmayanların duygularını saçma bulması tahammül edilemez. İnsanı ister istemez bu nasıl anne diye sorgulatıyorlar kusura bakmasınlarAh canim.ah o kadar hiasediyorimki bana ihtiyaci olduhinu ya ben isteyken bana ihyiyac duyarsa aglar ve bikenarda boynu bukuk beni bekler biliyorum.ben onu
Aciyorumda annelik duygusu asiri fazla basiyo iste ama calismam asiri derecede sart
Aynen oyle
Ya bunu yazan insan cok genis yada anneligi bizim.kadar yogun yasamiyor yada biz deliyiz arkadasim....yahu insan cocugu uyurken ozlemezmi bunun nesi sacma yaa
Kizimi odasinda uyuyup salona geliyorumngunduz uykusunda ve salona soyle bir bakiyorum en son sunla oynamis sunubsuraya koymus diye seviyorum anormallik mi simdi bu bence cok icten.anneleriz biz gaddar degiliz enazindan
daha yukardaki mesajınızda gayet ılımlı ben de çalışan anne olabilriim vs yazıp ondan sonra da bu nasıl anne diye sorgulayamazsınız...Ya hayır hani çalışırsın anlarım tamam evde olan bir anne kadar vakit ayıramayabilirsin işten geldikten sonra çocuğunla yorgunluktan kaliteli vakit geçiremeyebilirsin ama tutupta benim çocuğuma olan sevgimi düşkünlüğümü samimiyetimi saçma bulamazsın psikopatça bulamazsın bir hayvanı bu kadar sevip benimsesem burda böle saçma bi anlaşıyla karşılaşmazdım sanırım. Kendi içlerinde azıcıkta olsa gocuntusu olanlar benim sevgime özlemime laf yapıp abartı bulmasın çalışan anneye saygım var bir şeylere mecbur ki yavrusundan ayrı kalıyor ama bu çalışan annelerin çalışmayanların duygularını saçma bulması tahammül edilemez. İnsanı ister istemez bu nasıl anne diye sorgulatıyorlar kusura bakmasınlar
Bu yorumumu görene kadar çalışmayan annelerin annelik güdülerini sorgulayan ve hatta yargılayan çalışan anne yorumlarına tepki gösterseniz daha iyi olacaktı sanırım ki zira bir sürü var. Saygılar.daha yukardaki mesajınızda gayet ılımlı ben de çalışan anne olabilriim vs yazıp ondan sonra da bu nasıl anne diye sorgulayamazsınız...
öncelikle siz kimsenin anneliğini sorgulayamazsınız zaten,kimsenin haddine değil..
bağlılık başka bağımlılık başka dedim.siiznki bağımşlılık kısmına giriyor dedim,psikopatça demedim..
bir de içimde bir gocuntu asla yok..ben oğlumla tüm gün beraber değilim de ,siz öylesiniz diye hele asla yok..çalışmak benim tercihim ,bir lokma ekmek için değil,daha fazlasını istediğim için,önce "kendim" için ,daha sonra oğluma ve ailem için çalışıyorum ayrıca..
aynen .maalesef ki oğlum küçükken çalışma imkanım olmadı.bir mesleğim de yoktu zaten liseyi bitirince evlendim.oğlum ilkokula başlayınca(o zamana kadar hiç şikayetçi değildi)anne, niye diğer arkadaşlarımın anneleri gibi, senin de bir işin yok demişti.öğretmenim arkadaşlarıma annelerinin ne iş yaptığını sorunca,onlar hemşire,öğretmen diyor.ben bir şey söyleyemiyorum demişti.çok üzülmüştüm.buyudugunde 15 yasina geldiginde keske calisaydin anne diyebilir
böyle ajitelere oldum olası çok gülmüşümdür, gerçi ben dramatik Türk filmlerine de hep gülerim.. o kadar abartmışsınız ki gören de çocuğu bırakıp sürgüne gidiyorsunuz zannedecek.. çalışmayın o zaman, çocuğunuz kürksüz mont giysin, yabancı dili ve hobileri okulun verdiği kadar da kalsın.. büyüdüğünde siz de ona her klasik yurdum annesinin söylediğini söylersiniz; ama ben sana gençliğimi verdim..
evet hanımlar, çalışmayan anneler daha çok sevgi veriyor.. ülkenin çalışan kadın nüfusu ve dışarıdaki psikopatları oranlarsak kesinlikle çok sağlıklı (!) oluyorlarhaydi kabını alan gelsin, ürik asit yarışı var..
bu kısma cevap vermek istedim.
ben de öyleydim ama doğumdan sonra bir duygusallık kaldı bende.
o yüzden konu başındaki yazıdaki duygusallık bana çok batmadı.
ama sonrasında çalışan kadınlara edilen laflar olmadı tabi.
Bu kadar abartı niye biliyo musunbana biraz abarttınız gibi geldi. anne değilim belki ondan diyeceksiniz ama tek işe giden anne siz değilsiniz annesi işe giden bebek de tek sizin bebeğiniz değil. elbette özlersiniz normal ama bu duygusallık niye anlamış değilim.
İnsanın yavrusunu bu denli sevmesi benimsemesi özlemesi ne zamandan beri saçma olmuş... Ne kadar saygısızca küstahça ve bencilce bir yorum , yazık ! Ben bu şekil seviyorum size ne ! size mi düşmüş bunu yargılamak ? gece uyurken gözümün önüne yavrumun gelmesi ne zamandan beri anormal olmuş? Saçmaymış öyle mi saçma olan sizsiniz!
Ne alaka ya :) ben bunu yazarken çalışan anneler aklıma bile gelmedi kendi duygularımı söyledim biraz eksk anlatmışım sadece malum kafa yorgun. Çalışan bir annenin oğluyla evlendim her zaman eşimi işe bırakıp gitmenin nasıl zor olduğunu anlatırdı bana. Ayrıca ilerde bende çalışan bir anne olabilirim hayat neler gösterir bilinmez.
Çalışma kardeşim otur o zaman, kocan ek işler yapsın 20 saat çalışsın günde, Allah Allah,demek ki ihtiyacınız var,hani durumunuz iyi olur derim ki otur evde ama kocan başedemiyor demek ki, ditme dedi de bilmem ne bu ne yaa, e benim oğlum babasına da ditme diyo nolacak
bana biraz abarttınız gibi geldi. anne değilim belki ondan diyeceksiniz ama tek işe giden anne siz değilsiniz annesi işe giden bebek de tek sizin bebeğiniz değil. elbette özlersiniz normal ama bu duygusallık niye anlamış değilim.
Ya istemeyebilir burada sorun yok.Mesele şu ki konu sahibi çalışmak istemiyor...