Seni çok özledim

Emin ol geçecek. Anliyorum seni o yaraya hergun tuz basiyormus gibi canin acir. Ama inan elbet o yarada kabuk baglayacak. Sen sadece o kabugu yolma izi kalmasin. Hem hangi aci unutulmadi ki bu hayatta dok icini agla ama sende kendi yoluna bak.

Neden ayrildiniz.Sana sadece zaman lazim ama butun gun eger evdeysen o zaman araligi uzar.
Hayır çalışıyorum, tam tersi bütün gün dışardayım ama kafam hep onda
Çok seviyordu k birbirimizi, ama ilişkiye başlayınca çok tartışmaya başladık her şeyden . İkimiz de baskın karakteriz. Ben düzeleceğiz daha 6 ay oldu ilişki yürütmek kolay değil diye düşünüyordum, o hep farklı düşünüyoruz artık inanmıyorum anlaşabileceğimize kafasında.. sonunda soğuttu kendini istemiyorum dedi gitti.

Ne guzel calisiyormussun da ben disardayken hicbir sey aklima gelmez.Sen beklemiyordun galiba ayrilacagini.Bence sakin karsisina cikma bi msj felan atsan o da seni terslese daha cok bunalima girersin.Insallah karsina hayirli birisi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…