- Konu Sahibi starimlsls
-
Hayır çalışıyorum, tam tersi bütün gün dışardayım ama kafam hep ondaNeden ayrildiniz.Sana sadece zaman lazim ama butun gun eger evdeysen o zaman araligi uzar.
Ne guzel calisiyormussun da ben disardayken hicbir sey aklima gelmez.Sen beklemiyordun galiba ayrilacagini.Bence sakin karsisina cikma bi msj felan atsan o da seni terslese daha cok bunalima girersin.Insallah karsina hayirli birisi cikarHayır çalışıyorum, tam tersi bütün gün dışardayım ama kafam hep onda
Çok seviyordu k birbirimizi, ama ilişkiye başlayınca çok tartışmaya başladık her şeyden . İkimiz de baskın karakteriz. Ben düzeleceğiz daha 6 ay oldu ilişki yürütmek kolay değil diye düşünüyordum, o hep farklı düşünüyoruz artık inanmıyorum anlaşabileceğimize kafasında.. sonunda soğuttu kendini istemiyorum dedi gitti.
Bir bende böyle olmadı sanırımBir gun geliyor geciyor, sonra karsina oyle biri çıkıyor ki daha once yasadigin ayriliklara tesekkur ediyorsun. Sabir gerekiyor ama.
Bir bende böyle olmadı sanırım
Unutamadiniz mi, karşınıza biri mi cikmadi?
Karşıma insanlar çıktı belki daha iyi diye düşünülcek ama ben istemedim 6 senedir
Aa oyle olmaz. Altin kural, baskalarina en kisa zamanda sans vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?