Seni çok özledim

sabır... tek çaren sabır

hiç anlamıyorum kusura bakmayın lütfen..
sevse gitmezdi ya da hani seviyordu cok seviyordu vs diyip atıp tutanları.

arkadaslar insanız his bunlar. sevmiştir sonra sevgi bitmiştir.
söylediğinde hissediyordur daha sonra hissetmemeye baslayınca ayrılmıstır.
bu kadar basit.
insanız yani.
5 10 sene önce elbet sen de birini seviyordun o sevgin devam ediyor mu hayır.

Evet buna diyeceğim bir şey yok ama bir insanın peşinden 1-1.5 sene dolaşıp ilişkinin başlarında senden hiç vazgeçmeyecektim ben gerekirse bi daha denerdim gibi laflar edip sonra çıkmaya başladıktan sonra ilgisizleşip her istediğini yapıp karşıdaki sorun çıkarıyor diye ayrılmak çok büyük haksızlık değil mi?
Ben de seviyordum evet birini ama zaten ondan sonra bi daha güvenmeyeceğim kimseye diye söz vermiştim kendime. İnsana güven verip sonra 6 ayda soğudum demek biraz karşıdakine ayıp değil mi? Söylenen sözler nerde? Arkadaşlığımız nerde ?

Soru sormayı bırakalı zaten çok oldu, sadece özlüyorum bunun çaresi yok

Konuya yorum yazanlar robot mu merak ettim.
Sevmenin ne mantigi ne de caresi var. Ozlemenin de. Insan kendini sevmemis birini, platonik takildigi birini de ozleyebilir. Ozlemek de, sevmek de boyle bir sey; bir mantigi yok. Bitti gitti diyenler hayatlarinda hic asik olmamis, uzucu.

güven verip 6 ayda sogudu diyorsunuz olabilir.
sonra hissetmeyebilir.
tartısmıyorum objektif bakıyorum.
hisleri bittiyse yine de zorlama devam mı etseydi ilişkiye;?
ya da hislerin devam edip etmemesi insanın elinde olan birşey değil

Ben de tartışmak için yazmıyorum zaten. Ben de bir şey demiyorum evet hisleri bitti doğru. İçinden gelmeye gelmeye devam etmesini ben de istemem zaten. Kızmıyorum da ona
Sadece her şey bu kadar kolay olmamalı bana göre. Ben emin olmadan sevgimden kimseye güven vermek istemem. Çünkü karşıdaki için her şey bu kadar kolay olmuyor. Aşık oldum ben ona herkesten uzak dururken. Tartışmalardan soğumak, ben böyle bir insanım yapabileceğim bir şey yok demek bencillik bence. Böyle bir insansan ne biliyim yaklaşma mesela insanlara. İlerde evlenmek istersen söyle ailene birini bulsunlar sana. Çocuk değiliz ki artık ben de tamam takıldık olmadı deyip başkasına bakayım. Olmuyor işte ben özlüyorum onu çaresiz

Mantığı olsaydı zaten ilişkinin daha başlarında benim bitti demem gerekirdi

Arkadaşlar peki bir soru da sorayım bir erkek sevdiği halde düzelmeyeceğini düşündüğnden sıkılır ayrılır mı? Öyle bir durum varsa elimden onu sıkmadan gurursuzluk yapmak zorunda kalmadan bir çare gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…