- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
- Konu Sahibi starimlsls
-
Bitmeseydi bu kadar çabuk keşkeSevginin biten bir şey olduğunu kabullenmek size ii gelecek böylece neden diye başlayan cümleler kurmazsınız kendinize neden çünkü bitti sevgisi
Bir kastım yok ama bazen çok özlüyorum ve içimde kalıyor kimseye anlatmak da istemiyorum ilk ay herkesin kafasını yedim zatenGeçecek elbette ama 4 ay gibi ciddi bir sürede geçmemesi için elinizden geleni yapmış gibisiniz. 4 koca aydan bahsediyoruz. Kendinize kastınız nedir?
Teşekkürler güzel yorum içinKendine sure ver. Duygular asla puuf olup ucmazlar sadece biz durumlari kabulleniriz hayatta her an hersey olabilir. Mucizede burada. Benim hep soyle olur ozlemeyi biraktigimda yada bagimin bitmesini istedigimde genelde sak diye karsima cikar o kisi. Tabi ben yom verdikten sonra cabalar bosadir bmm icin. Artik hayatina onsuz yon ver en onemlisi kendine sans ver kendine iyilik yap. Zaman o kadar kisa ki bekleyerek tuketilecek birsey degil. Emin ol. Yasamdan zevk al an da kal guzelliklerle donat guzel anilarla. Umutsuzluk bekleme caresiz ozlemleri at cope ne faydasi var sana ne de getirisi.hayatina sana yarayacak seni guldurecek insanlar al ve tebessumu hiiiicccc ihmal etme. Bir omrun varsa onu iyi degerlendir
Ya ne biliyim kimse mükemmel değil ki hayatta. Bu adam da birgün birini sevip düzelecek, bencilliğinden vazgeçecek,1 sene peşinde dolandıktan sonra çıkmaya başlayınca 6 ay içinde soğudum demeyecek mesela. Seni çok seviyorum diye başladığı ilişkiyi severek devam edecek, küçücük sorunlarda vazgeçtim diyerek değil. Ben çok seviyordum hiç düşünmedim ayrılmayı, o ise hemen vazgeçti. Bu koyuyor galiba biraz.belki hayatına başka birini almıştır o yüzden silmiştir. erkekler senin benim gibi dert etmiyor o kadar. işine gücüne bakıyor hemen. bir tespit yapmışsın çok doğru erkekler 30'a dayanmışsa hiçbir şey yapmak istemiyor. evet istisnalar vardır ama geneli bu. bence bu adam biraz da bencilmiş. devam etsen sen soğurdun bu sefer emin ol. senin özledim dediğin şey aslında terkedilmen ve gururunun kırılması. böyle bir adamla zaten yapamazdın, o kadar kavga gürültü seni mutlu etmezdi. aslında içten içe bunu sen de anlamışsın. doğru karar ayrılmanız olmuş. kafanda dramatize etme bu olayı. kişilikleriniz uymadı ve bitti. aslında kimin gittiği önemli değil. uyum sorununuzun olması önemli. sen de bundan sonra duygusal değil biraz mantığınla bakman gerektiğini öğrenmiş oldun.
Güvensizlik içini çürütür. .yeni başlangıçlar ,yeni umutlar ..Uçmasın artık kelebekler gerçekten bir daha istemiyorum birine daha güvenip yarı yolda bırakılmayı
Ya ne biliyim kimse mükemmel değil ki hayatta. Bu adam da birgün birini sevip düzelecek, bencilliğinden vazgeçecek,1 sene peşinde dolandıktan sonra çıkmaya başlayınca 6 ay içinde soğudum demeyecek mesela. Seni çok seviyorum diye başladığı ilişkiyi severek devam edecek, küçücük sorunlarda vazgeçtim diyerek değil. Ben çok seviyordum hiç düşünmedim ayrılmayı, o ise hemen vazgeçti. Bu koyuyor galiba biraz.
Sevecek ya biraz daha olgunlaşınca böyle yapmayacak kimseyeBence o adamla ilgili o kadar emin olma:) onu ısrarla severek yanlış yapmışsın zaten bence yanlışın neresinden dönsen kardır.
Sevecek ya biraz daha olgunlaşınca böyle yapmayacak kimseye
Adamı güzellemek istediğimden değil gördüm bunu daha önce,20’li yaşların başındaydım. Sevgilim vardı o zaman bana o kadar kötü davrandı ki. Ayrıldık, sonra çıkmaya başladığı kızla 4-5 sene çıkıp evlendiErkekler yedisinde neyse yetmişinde de odur. Niye güzelleyip duruyorsun adamı anlamadım . Ne olduğu ortada
Ben yazmıyordum daha doğrusu çünkü çok tartışıyorduk ben yazıyorum telefon elinde cevap vermiyor ya da akşam canı isteyince cevap veriyor falan. Tamam yazışmayı sevmiyor bundan sonra mesajla muhabbeti kesiyorum diye düşünüp mesajlaşmayı kestim. O da hiç sevmez küsme, konuşmama durumunu. Trip atıyorum sandı o da yazmadı, ben bu süre zarfında buluşalım mı diye sordum bu arada. Bir buçuk hafta kadar sonra Soğudum eskisi gibi hissetmiyorum ayrılalım dedi öylece bittiNeden ayrilmistiniz
Ara sayfalari okuyamadim belki yazmissindir ama.
İnanır mısın birebir aynı durumdayım seninle. Ben de eski sevgilim de 21 yaşındayız. İlk adımı o attı ve sevgili olduk 5 ay sürdü. Benden önceki ilişkileri hiç yürümemiş hep 2 hafta, en fazla 1 ay sürmüş. Burdan anlamam lazımdı aslında problemli olduğunu.
Sevgililiğimiz süresince ne zaman rahatsız olduğum, yolunda gitmeyen bi şeyi söylesem hep derdi ki "bi daha tartışmayalım, ben tartışma kaldıramıyorum" cart curt. Bi de hep kendini haklı gören bir insandır bu tutumu herkese karşı böyle sırf benlik değil yani. Zaten böyle şeyler ailede başlar ve ailesi gerikafalı baya babası 3 kere evlilik yapmış üvey abileri falan da var.
Her neyse işte 5 ay bu şekilde ufak tefek tartışmaları onun büyütmesiyle geçti. Sonra bir akşam mesajla dedi ki ben artık yapamıyorum, tartışmalarımız hislerimi köreltti, ben yalnızlığa alışkınım bi ilişki bana göre değil dedi. Zaten ders konusunda çok inek biridir ve gezmeyi de hiç sevmez. Şimdi 3 aydır ayrıyız ben ondan çok soğudum ama aynı sınıftayız o yüzden görmezden gelmek epey zor.
GEçmiş olsunaynısı olmuş nerdeyse tek fark bizim yaşlar biraz daha fazla. Aylarca beni bekledi, ben de inandım seviyor beni diye. Sevmedi beni yalan söyledi demiyorum da hayal kırıklığı sanırım bizimkisi. Bu kadar mıydı sevgin yani, robot mu olması gerekiyor sevmek için birini. Her şey çözülür yeter ki iki taraf da çözmeye istekli olsun.
Canları sağ olsun artık napalım, birine güvenmek aylarımı aldı artık senelerimi alsın bundan sonraÇok doğru söylüyorsun, iki taraf da istedikten sonra çözülmeyecek sorun yoktur. Demek ki o da aynı benim eski sevgilim gibi mücadele etmek nedir bilmeyen, karakter olarak olgunlaşamamış biri. Hani demişsin ya ilerde biriyle tanışır değişir diye. Emin ol ki böyleleri değişmiyor. Değişmiş gibi rol yapar göz boyar bi kaç sonra yeni bulduğu kızdan da ayrılır. Bence de seni sevmiş bir zamanlar ama bu tip erkekler sevgiyi, sevgili olmayı çok güllük gülistanlık olarak görüyorlar ve zorlukla karşılaştıklarında sevgilisinden soğuyup kaçacak delik arıyolar. Böylelerinden kurtulduğumuza şükretmemiz lazım aslında sevgiliyken böyle olan adamlar evlenince daha da huysuz, ilgisiz olur. Böylelerine adam bile diyesim gelmiyor vallahi.
Ama bu sadece kendini düşünme değil mi ? İki taraf da birbirini seviyorsa çözülemeyecek ne olabilir, yani en azından bizde yoktu. Klasik sevgili kavgaları, biraz anlayışla, fedakarlıkla bitecek sorunlar. Bunu yapmak varken iki tarafa da acı çektirmek neden ?Çünkü daha fazla üzülmek istemiyor insan ayrılmak isteyebilir bu işin yürümeyeceğini bu sebepten bitirmek istemeyebilir.
Belki bu rutinden sıkılmıştır...Ama bu sadece kendini düşünme değil mi ? İki taraf da birbirini seviyorsa çözülemeyecek ne olabilir, yani en azından bizde yoktu. Klasik sevgili kavgaları, biraz anlayışla, fedakarlıkla bitecek sorunlar. Bunu yapmak varken iki tarafa da acı çektirmek neden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?