Seni çok özledim

neden ayrildiniz yaslariniz kac

Geçecek,zaman lazım,yavaş yavaş hatıralar yaşanmışlıklar herşey unutulur,neleri insanoğlu umutmuyorki

Öyle bir geçiyor ki,çok şükür olmamış diyorsun...Deli gibi sevsen bile.Zamanla geçer takılma.

Sabah kalkarsin o, aksam yatarsin o. Yeter cik aklimdan dersin. Daha ne kadar surecek dersin. Ve bir gun bir uyanis yasarsin. Bir bakmissin yuregin rahatlamis, o ates sonmus.
Hic olmayacak hic bitmeyecek sanirsin su an. Ayni seyleri sardir sardir defalarca dusunursun. Soyle olsaydi boyle mi olurdu, keske oyle degil boyle mi yapsaydim diye. Ic muhaseben bitince uyanis yasarsin.
Bil ki o an oyle yapman gerekiyordu oyle yaptin. Boyle bitmesi gerekiyordu boyle bitti. Birinin gelmesi icin bunlari yasaman ve onun gitmesi gerekiyordu. Hicbirsey sonucu degistirmeyecekti. Su an kabullenemezsin. Kendine zaman ver. Ve kendine yogunlas. Aynada kendinle daha fazla vakit gecir. Unuttugun kendini yeniden kesfet. Tum bunlar kendini yeniden sevmeni saglayacak. Onu kendinden cok sevdigin icin hayat enteresan bir sekilde hatirlatir sana. Kendini unuttun, kendini daha cok sev diye.
Ne zaman hayatimizin merkezine kendimizi degil de birini koysak, hayat onu oradan cikarir baska yere koyar.
Biliyorum cok klasik ama gececek. Ya biri hayatina girdiginde, ya da kendini sevmeye basladiginda. Sadece bir anda bir uyanisla....
Kendine yogunlas. Kitap oku, aynada kendine bak, onu beklemeyi birak. Gelmeyecegini kabullen. Bir gun gelecek. Senin beklemeyi biraktigin anda... ama giden tekrar gider hep... tekrar ayni yerden kanatarak... unutma herkes terk edebilir, sadece kendin terk etmez seni. Herkes ciksa da hayatindan yine basbasa kalirsin kendinle. O yuzden en cok kendini uzmemeyi ogren. Kendinle iyi gecin. Ve kendine bu eziyeti yapmayi birak.

Son düzenleme:
Bana demislerdi ki her katil cinayet yerine eninde sonuda geri doner, acaba oldurebildim mi diye. Yine gelecek meraktan ve olmediysen bu kez tam oldurup gidecek demislerdi. Oyle de oldu. 3 yil sonra... aglaya zirlaya geldi. 4 ay sonra yine ayni yerden kanatip gitti.
Terk edilmeyi hazmedemiyorsun suan. Ama geciyor. Inan icindeki kor sonuyor. Bunlar hep ani olarak sende kaliyor. Herkes bir kez olsun nedense terk edilmeyi yasiyor. Buyumek icin sanirim. Kendine daha fazla zulmetme. Birak giden gittigi yerde kalsin. Sen yoluna devam et. Cabala. Birgun bir uyanisla hersey normale donuyor. Gunesin actigini etrafinda cicek bocekletin varligini gormeye basliyorsun. Iyilestim diyorsun. Tek basina kurtulamiyorsan bu girdaptan bir psikologdan yardim iste.

3 sene sonra ne diye geldi, niye bu kadar geç dank etmiş ve neden ayrılmıştı senden ?

3 sene sonra ne diye geldi, niye bu kadar geç dank etmiş ve neden ayrılmıştı senden ?
Eski es... ailesini ozlemis, bizsiz yapamiyormus, hayat anlamsizmis, mutsuzmus, mutlu olmak icin gitmis ama hic mutlu olamamis...bir suru sey... Neden ayrildigi konusunda cok da gecerli bir sebebi yoktu. Mutsuzum diye gitti. Benimse ispatlayamadigim suphelerim vardi. Aldatilma gibi.

Bu kadar saplantılı olmayın benim olmak istediğim biride oldu benimle olmak isteyende önemli olan iki tarafında istemesi zaten böyle biriyle evlendim oradan buradan silip engellemesi sadece sizi istemediği içindir sevmediği nefret ettiği anlamına gelmez olmayacak birşeyi uzatmıyor sadece kimse vazgeçilmez değil çok şükür...

Kesinlikke geçecek hatta 4 ayda baya bir geçmek üzere olması gerekirdi daha iyi olurdu yani. Zaten terkedilince o çekip gidince, o ulaşılmaz olunca daha bir yüceliyor insanın gözünde insan paikolojisi ve egosu yüzünden. Mesela sizi arayıp pişmanım dese ya da yazsa anında vazgeçilmez hissi gidecek bir rahatlayacaksınız.
Zaten 4 ay olmuş daha çabuk atlatmak için hayatınızda güzel değişiklikler yapın yeni insanlarla tanışın (arkadaş olarak), kurslara başlayın zaman geçirin biraz soğusun içiniz.Dostlarınızla zaman geçirin aklınıza her geldiğinde hemen başka bir işle uğraşıp dağıtın o düşümceyi sizden değerli vir şey yok bir silkelenin ve amaaan deyin, kendinize de sürekli en değerli siz olduğunuzu ve herşeyin güzel olacağını hatırlatmayı umutmayın!!

Terk edilmek en kolayı biliyor musun ?
Alışmaktan başka çaren yoktur.
Terk ettiğine kurup, nefret etmeyi başarabilirsin.
O terk ettiği için, ayağına gidip ayağına kapansan bile geri dönmez.

Asıl zor olan nedir biliyor musun ?
Birinin seni sevdiğini, sana aşık olduğunu bilirken ve sen de aşıkken onu bırakmaya zorunda olmaktır.
Terk etmeye zorunda kalmaktır.

Ve hatta ondan da zoru:
Çooook severken, sevdiğini toprağa koymaktır. Yanında da o sevdiğine benzer gözlerle sana bakarak kalan bir evlat varsa hele bu en en en zoru.

Şimdi düşününce, seni kendi isteğiyle bırakıp gitmiş, ayaklarına kapansan bile dönmeyecek o herifi bu kadar özlemeye değer mi söyle ?

Çabuk atlatırsın umarım konu sahibi ayağa kalkıp bi silkelenme zamanın gelmiiiş de geçiyor bile

Teşekkürler herkese geçeceğini biliyorum daha önce de yaşadım böyle bir şey zaten o ilk gibi koymuyor ama yine de bir daha kimseye güvenmeyeceğim diye düşünürken adamın 1 seneden fazla peşimde dolanıp beni severken 6 ayda soğuması çok koyuyor bana

Ayrılık da sevdaya dahil...geçecek
Sabret canim için yanıyor ama sabret onun aklı sonra gele basina
Sabret canim için yanıyor ama sabret onun aklı sonra gele basina
O bunlarin yarisini hissetse hic kasmaz donerdi. Birak sevilecek bi yani yokmus. Canina yazik. Don dunyaya. Seni mutlu edeni sev.
Yine baharlar gelecek arkadaşım sabret
Emin ol geçecek. Anliyorum seni o yaraya hergun tuz basiyormus gibi canin acir. Ama inan elbet o yarada kabuk baglayacak. Sen sadece o kabugu yolma izi kalmasin. Hem hangi aci unutulmadi ki bu hayatta dok icini agla ama sende kendi yoluna bak.

Teşekkürler herkese geçeceğini biliyorum daha önce de yaşadım böyle bir şey zaten o ilk gibi koymuyor ama yine de bir daha kimseye güvenmeyeceğim diye düşünürken adamın 1 seneden fazla peşimde dolanıp beni severken 6 ayda soğuması çok koyuyor bana

Neden ayrıldınız
Bir gun geliyor geciyor, sonra karsina oyle biri çıkıyor ki daha once yasadigin tum ayriliklara tesekkur ediyorsun. Sabir gerekiyor ama.
Karşıma insanlar çıktı belki daha iyi diye düşünülcek ama ben istemedim 6 senedir

Eskisi gibi değilim, içimden devam etmek gelmiyor dedi ve ayrıldı 6 ay olmuştu daha.
Küçük küçük tartışmalar ama rahatını bozuyormuşum demek ki onun. Hiç tartışmayalım kendi ne derse kabul edeyim hiç alınmayayım sorun çıkmasın istiyordu. Kişiliği öyleymiş yani sevmiyor tartışmayı, birini kırdıysa kırdığını anlayıp özür dilemeyi vs

Köşe takımı değilsiniz tabiki de yeri gelicek fikir ayrılıkları vs olucak insanız sonucunda bencil olmamak lazım.. Biz değerliyizz istemeyen kendi bilir merak etmeyin güzellikler sizinle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…