- Konu Sahibi starimlsls
-
neden ayrildiniz yaslariniz kac4 ay oldu beni terkedeli. Çok özledim.
Biliyorum gelmez artık, sevse gelirdi şimdiye kadar . Fotoğraflarını atalı çok oldu zaten yüzünü görmeyeli sanırım 1 ay falan. Ama çok özledim.
Ona yazamıyorum, gidemiyorum gitsem diyecek bir şeyim yok zaten . Seni çok seviyorum desem sadece yüzüme bakacak hadi git bir an önce diye biliyorum. Kızmıyorum da ama hiç gitmiyor aklımdan yutkunarak çıkmak istiyorum artık hayatından diyişi. Kafamın içinde hep o. Sabah o, akşam o. Uyuyorum rüyamda bu defa.
Yani sevmiyorsa artık zorlayamam kimseyi benimle ol diye ama bu kadar basit miydi sevgin diye de içim içimi yemiyor değil. Benden iyisini de bulamaz değilsin zaten de yine de 4 ay sonra kendi kendime yatağımda ağlamayı hak ettirecek bi şey yapmadım ki ben sana. Sokakta gördüğünde kaçmanı hak edecek bi şey yapmadım. Beni görmemek için her yerden silmeni gerektirecek de bi şey yapmadım.
Tek istediğim yanına gidip çok özledim seni diyip cevabı duymadan kaçıp gitmek . Ona gidemiyorum buraya yazayım bari seni çok özledim.
Dipnot: içimi dökmek istedim sadece
Bana demislerdi ki her katil cinayet yerine eninde sonuda geri doner, acaba oldurebildim mi diye. Yine gelecek meraktan ve olmediysen bu kez tam oldurup gidecek demislerdi. Oyle de oldu. 3 yil sonra... aglaya zirlaya geldi. 4 ay sonra yine ayni yerden kanatip gitti.
Terk edilmeyi hazmedemiyorsun suan. Ama geciyor. Inan icindeki kor sonuyor. Bunlar hep ani olarak sende kaliyor. Herkes bir kez olsun nedense terk edilmeyi yasiyor. Buyumek icin sanirim. Kendine daha fazla zulmetme. Birak giden gittigi yerde kalsin. Sen yoluna devam et. Cabala. Birgun bir uyanisla hersey normale donuyor. Gunesin actigini etrafinda cicek bocekletin varligini gormeye basliyorsun. Iyilestim diyorsun. Tek basina kurtulamiyorsan bu girdaptan bir psikologdan yardim iste.
Eski es... ailesini ozlemis, bizsiz yapamiyormus, hayat anlamsizmis, mutsuzmus, mutlu olmak icin gitmis ama hic mutlu olamamis...bir suru sey... Neden ayrildigi konusunda cok da gecerli bir sebebi yoktu. Mutsuzum diye gitti. Benimse ispatlayamadigim suphelerim vardi. Aldatilma gibi.3 sene sonra ne diye geldi, niye bu kadar geç dank etmiş ve neden ayrılmıştı senden ?
Bu kadar saplantılı olmayın benim olmak istediğim biride oldu benimle olmak isteyende önemli olan iki tarafında istemesi zaten böyle biriyle evlendim oradan buradan silip engellemesi sadece sizi istemediği içindir sevmediği nefret ettiği anlamına gelmez olmayacak birşeyi uzatmıyor sadece kimse vazgeçilmez değil çok şükür...4 ay oldu beni terkedeli. Çok özledim.
Biliyorum gelmez artık, sevse gelirdi şimdiye kadar . Fotoğraflarını atalı çok oldu zaten yüzünü görmeyeli sanırım 1 ay falan. Ama çok özledim.
Ona yazamıyorum, gidemiyorum gitsem diyecek bir şeyim yok zaten . Seni çok seviyorum desem sadece yüzüme bakacak hadi git bir an önce diye biliyorum. Kızmıyorum da ama hiç gitmiyor aklımdan yutkunarak çıkmak istiyorum artık hayatından diyişi. Kafamın içinde hep o. Sabah o, akşam o. Uyuyorum rüyamda bu defa.
Yani sevmiyorsa artık zorlayamam kimseyi benimle ol diye ama bu kadar basit miydi sevgin diye de içim içimi yemiyor değil. Benden iyisini de bulamaz değilsin zaten de yine de 4 ay sonra kendi kendime yatağımda ağlamayı hak ettirecek bi şey yapmadım ki ben sana. Sokakta gördüğünde kaçmanı hak edecek bi şey yapmadım. Beni görmemek için her yerden silmeni gerektirecek de bi şey yapmadım.
Tek istediğim yanına gidip çok özledim seni diyip cevabı duymadan kaçıp gitmek . Ona gidemiyorum buraya yazayım bari seni çok özledim.
Çabuk atlatırsın umarım konu sahibi ayağa kalkıp bi silkelenme zamanın gelmiiiş de geçiyor bile4 ay oldu beni terkedeli. Çok özledim.
Ayrılık da sevdaya dahil...geçecek
Sabret canim için yanıyor ama sabret onun aklı sonra gele basina
Sabret canim için yanıyor ama sabret onun aklı sonra gele basina
O bunlarin yarisini hissetse hic kasmaz donerdi. Birak sevilecek bi yani yokmus. Canina yazik. Don dunyaya.Seni mutlu edeni sev.
Yine baharlar gelecek arkadaşım sabret
Emin ol geçecek. Anliyorum seni o yaraya hergun tuz basiyormus gibi canin acir. Ama inan elbet o yarada kabuk baglayacak. Sen sadece o kabugu yolma izi kalmasin. Hem hangi aci unutulmadi ki bu hayatta dok icini agla ama sende kendi yoluna bak.
Neden ayrıldınız
Bir gun geliyor geciyor, sonra karsina oyle biri çıkıyor ki daha once yasadigin tum ayriliklara tesekkur ediyorsun. Sabir gerekiyor ama.
Karşıma insanlar çıktı belki daha iyi diye düşünülcek ama ben istemedim 6 senedir
Bir yukarda yazdım yaşlar 25-26neden ayrildiniz yaslariniz kac
Eskisi gibi değilim, içimden devam etmek gelmiyor dedi ve ayrıldı 6 ay olmuştu daha.
Küçük küçük tartışmalar ama rahatını bozuyormuşum demek ki onun. Hiç tartışmayalım kendi ne derse kabul edeyim hiç alınmayayım sorun çıkmasın istiyordu. Kişiliği öyleymiş yani sevmiyor tartışmayı, birini kırdıysa kırdığını anlayıp özür dilemeyi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?