Seni çok özledim

Sevmiyormuş . Hevesini almış o sadece

Sevginin biten bir şey olduğunu kabullenmek size ii gelecek böylece neden diye başlayan cümleler kurmazsınız kendinize neden çünkü bitti sevgisi

Geçecek elbette ama 4 ay gibi ciddi bir sürede geçmemesi için elinizden geleni yapmış gibisiniz. 4 koca aydan bahsediyoruz. Kendinize kastınız nedir?

Teşekkürler destek için, gelmeyeceğini biliyorum yüzündeki o soğukluğu gördüm çünkü. İstemediği artık belliydi. Geçeceğini de biliyorum ilk defa terkedilmiyorum ama bi daha gerçekten kimseye güvenemeyeceğim artık.

Yarın birisi çıkacak karşına yeniden ,kelebekler artarak ucusacak içinde .. Her son yeni bir başlangıçtır ..
Yok ya çıkmasın kimse ben unutayım en azından sürekli aklımda olmasın yeterli anladım erkekler sevemiyor özellikle yaş sınırı 30’u zorlamışsa hiçbiri hiçbir şey için çabalamıyor

Evet ama ben ayrılırken sadece peki arkadaşlığımıza dikkat edelim dedim o da evet dikkat edelim dedi. Yani zaten beklemiyordum eskisi gibi sohbet vs ama ilk 2 hafta içinde çok girdiği yerlerden sonra 2 ay sonra her yerden sildi. Bu koyuyor mesela, ben dönüp tekrar deneyelim vs demedim ki ona hadi iletişim kurmak istemiyor diyeyim

Soru sormaya bırakıp artık kendi hayatına bak.
Yaşanmış ve bitmiş. O kafasında bitirmiş gelse veya sen gitsen ne olacak sanki?
Kendini geliştirecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt. Zamanla geçecek.

Soru sormaya bırakıp artık kendi hayatına bak.
Yaşanmış ve bitmiş. O kafasında bitirmiş gelse veya sen gitsen ne olacak sanki?
Kendini geliştirecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt. Zamanla geçecek.
Soru sormayı bırakalı zaten çok oldu, sadece özlüyorum bunun çaresi yok

Aynen iletişim kurmak istemiyor hepsi bu belki ekli olmanız sizi görmesi onu üzüyordur bu şekilde unutamayacağım düşünüyordur sevgililikten sonra arkadaş kalmak ne kadar olağan birşey?

Aynen iletişim kurmak istemiyor hepsi bu belki ekli olmanız sizi görmesi onu üzüyordur bu şekilde unutamayacağım düşünüyordur sevgililikten sonra arkadaş kalmak ne kadar olağan birşey?
Ama böyle düşünüyorsa unutmaya çalışmasının bir anlamı yok ki. Kendi ayrıldı ben ayrılmayalım dememe rağmen. Çözemeyeceğimiz öyle büyük sorunlarımız da yoktu. Tek soru sorduğum kısım burası mesela. Üzülüyorsa niye unutmaya çalışıyor?

Tabi ki bunlar çok çok daha zor ama bi insana da başlarda çok kızsan da terkedince sonradan kızamıyorsun ki. Severken iyiydi de soğuyunca mı kötü oldu diyorum hep. Canı sağ olsun artık ben unutayım onun gibi yeter

Allah karşına daha iyisini çıkartsın inşallah canım :) Umarım çok mutlu olursun.

Çünkü daha fazla üzülmek istemiyor insan ayrılmak isteyebilir bu işin yürümeyeceğini bu sebepten bitirmek istemeyebilir.

Kendine sure ver. Duygular asla puuf olup ucmazlar sadece biz durumlari kabulleniriz hayatta her an hersey olabilir. Mucizede burada. Benim hep soyle olur ozlemeyi biraktigimda yada bagimin bitmesini istedigimde genelde sak diye karsima cikar o kisi. Tabi ben yom verdikten sonra cabalar bosadir bmm icin. Artik hayatina onsuz yon ver en onemlisi kendine sans ver kendine iyilik yap. Zaman o kadar kisa ki bekleyerek tuketilecek birsey degil. Emin ol. Yasamdan zevk al an da kal guzelliklerle donat guzel anilarla. Umutsuzluk bekleme caresiz ozlemleri at cope ne faydasi var sana ne de getirisi.hayatina sana yarayacak seni guldurecek insanlar al ve tebessumu hiiiicccc ihmal etme. Bir omrun varsa onu iyi degerlendir

Bende terk edildiğim zaman psikolojik destek alırken şehit eşleriyle tanıştım. 6 aylık hamileyken eşini trafik kazası sonucu hayatını kaybedenle tanıştım. Gönüllü olarak yardımlaşma vakıflarana gittim.0 utandım kendimden. Elhamdulillah şimdi ki sevdiğim insanla tanıştım. Hayatta anı yaşayın. Döner dönmez bilemeyiz. Bakın psikolojik tedavi görecek kadar sevdim. Şimdi gülüyorum lütfen sizde gönüllü kuruluşlara gidin. Birde ben onu ne zaman bıraktım umursamadım kendi hayatımı yaşıyorum derken bi baktım o benim peşime takıldı. Şimdi sevdiğim kişiyi görünce iyi ki terk edildim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…